- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 158
Кажи ми бе кога се формирани Сервис Кру дали знаеш?
мислим 87-88 год не сум сигурен ама не си ги формирал сигурно ти и те прашав нешто кажи ми.
Кажи ми бе кога се формирани Сервис Кру дали знаеш?
мислим 87-88 год не сум сигурен ама не си ги формирал сигурно ти и те прашав нешто кажи ми.
Ти па уште помалце си ги формирал Комити...дали ќе дојдат или не поима неам да ти кажам...работите се сменија многу, полека дечките што се од Аеродром си завмземаат своја трибина единствена трибинамислим 87-88 год не сум сигурен ама не си ги формирал сигурно ти и те прашав нешто кажи ми.
И 1962 нека се, џабе е пошто еве го тој транс на западКажи ми бе кога се формирани Сервис Кру дали знаеш?
Исто и за тебе, која година се формирани знаеш?
Eпа неможе брат само да ве фалат во овој фан клуп имам 5 пати пишано од когај 4 пати ве утепаф фаљејќи и се одма кој пишав неш спротивно одма се буните и да најдобри сте на кошаркарскава тифо сцена:smir:Што кур замарате од другиве навивачки групи?
Тие што планираат да пишат убав пост добродојдени се вие многу го дрвите другите КОмити гробари шверцери педерчиња од центар и ред други.
Се знае F.A најака навивачка група најбројна најверна најдобра во се и нема веќе муабет.
Нема везе, ти кажав во повеќе постови не мислам да се расправам со некој од Комити. Нека си тера темата.Eпа неможе брат само да ве фалат во овој фан клуп имам 5 пати пишано од когај 4 пати ве утепаф фаљејќи и се одма кој пишав неш спротивно одма се буните и да најдобри сте на кошаркарскава тифо сцена:smir:
Дечко пошо знаеш све, ондак знаеш и дека СК го превземаат водството на западна трибина, првиот, а и единствен инцидент помеѓу вас и чкембари е заслуга и дело на дечките од СК подржани од панкерите! Така да не зборете дека сме група произлезена од западната трибина, а воедно веке неколку години се бројат на прсти луѓето од аеродром кои одат на утакмици на вардар се повеке се ориентираат само и само кон мзт! Единствено може да останеме во пријателски односи на ниво на групи, а веке мешање на навивачи дај боже да нема така е најубаво за целата сцена.И 1962 нека се, џабе е пошто еве го тој транс на запад
![]()
Како беше тоа, една слика е еднакво на 1000 зборови :smir:
Мислам дека нема потреба понатаму да трае овој муабет, џабе нека не се креваат тензии сите знаеме дека моментално односите меѓу нас се одлучни и не потреба од докажувања по форуми. Поздрав
ЗАСЕКОГАШ ЕДНИ ЕДИНСТВЕНИ AERODROM FAMILY!
А сакаш јас да ти поставам слика како транспарент на таа група сервис кру стои на запад ?
tekstot sto go citirase e od pesna nasa napisana pred 2-3 godini.. a zborot EDINSTVENI da ne e patentiran od vasa strana??!!! :nenene:Na ovie EDINSTVENI mislese?
![]()
Ili ti se bendisa natpisot pa si go stavi kaj tebe u post?![]()
Па едни и единствени се Фемили, демек има и други?:kesa:Na ovie EDINSTVENI mislese?
![]()
Вие ако сте тие единствени незнам до каде ќе се тера работатаNa ovie EDINSTVENI mislese?
![]()
Единствени сте во подржувањето на хомосексуалниот бракNa ovie EDINSTVENI mislese?
![]()
И после два дена никој не ми одговори кој победил на мечот МЗТ-Вардар О.А колку заврши утакмицава![]()