Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Браво момци. Уште еднаш докажавте дека сезонава дефинитивно сте на врвот во кошаркарската тифо сцена. Вечер се надевам на добро ваше издание.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.507
Поени од реакции
8.196
Браво за поддршката што им ја одадовте на вашите миленици на тренингот пред натпреварот со Работнички. Секоја чест!!
Со доаѓањето на 3цата срби секако ќе биде понеизвесно на терен, а на трибини веќе се знае каков ќе биде исходот..
Поздрав, Напред Фемили ;)

vlade_kav

Добро дете !!!
Член од
30 ноември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
3
Со среќа нека вие е денес!!
И да ги е*ете центарските пи*ки..!!
Немој така војводо, и центарците ви се пријатели :smir: :pos2:
Инаку, за ФА немам зборови, оваа сезона топ сте, најверни, само бројката од пред некоа сезона мислам дека ви е помала...
За ова со тренингот... Па за македонски услови, не е возможно повеќе да бидите... Секоја чест, и да тепате на дербито... :smir:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Немој така војводо, и центарците ви се пријатели :smir: :pos2:
Инаку, за ФА немам зборови, оваа сезона топ сте, најверни, само бројката од пред некоа сезона мислам дека ви е помала...
За ова со тренингот... Па за македонски услови, не е возможно повеќе да бидите... Секоја чест, и да тепате на дербито... :smir:
Попраено е друже..:wink:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
И брат ми(alex10) беше на тренинг вчера снимаше со моб, и Петровиќ му вика "да ми го префрлиш после ова,важи" :):) многу е луд тренерот,мене ме тренираше у мзт ,откачен е 300

а ВЕЧЕР ЌЕ БИДЕ ЛУДИЛО!!! И ДОЈДОВМЕ,И ДОЈДОВМЕ,И ДОЈДОВМЕ:vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Браво за навивачите респекат го спасуваат клубот али кога треба некоја донација тука сум секогаш

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
МЗТ го ебе работнички само на песни...нигде ги нема на дело:toe:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
касни почетоков....уште не почнала кошаркава инциденти има :vozbud:
Да ? Ги видов Цпб пројдоа кај мене на улица.Слушам нешто немало на А2 а нема ни на зулу кај може да се гледа може линк има ли друг?

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.297
Поени од реакции
7.023
Браво момци супер атмосфера направивте,браво и за транспарентите...За на терен,овој ќељавиот центар е добар,штета што се повреди

Kajgana Shop

На врв Bottom