Сам се хранам ја ... нит трипам,нит халуцинирам ; ) ...
На кои *јунаци* мислиш ? Од Ѓорче ? Чаир ?
Ме смееш сеа . Не ти барам ја отчет . Има и други фанови на Работнички што ете не можеле да дојдат на утакмица а сакаат да видат слика и клип како било . Ти им ја ускратуваш можноста. 21 век сме иначе, или пак се работи за срам од групата за да не се покаже во лошо светло:baeh:
Реалност сте на трибина...Вчера бевте најреални според мене. Цифрите ај од џеп што ги вадиш океј е, али да ми збориш за лојалност кон клуб и љубов кон истиот е нон-сенс . Имате 14 титули, не знам колку купови, бренд кошаркарски а вие на +30 разлика против најголемиот ривал и противничката група ќутите ко мулиња и гледате кој каква маичка носи од другата страна .
Тимот се сака секогаш . Не го сакаш само против Звезда и Партизан . Глеам колку го сакате вие против Торус и Овче Поле . Ја идам МЗТ да го гледам а не противникот . За ваша жал, на дерби вие доаѓате 4 пати појше него на обична утакмица и ви се дешаваат крахови . Епа јебига ,се знае за кого живеете .
Немале мотивација дечките . Иди скриј се негде
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Резултатите ли ви се мотив ? Јадранка лига ли ти се мотив ? Гробари ли на спротивна страна ли ти е мотив ? Или Работнички и неговата игра ?