Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
FA vlegla vo prostoriite na MZT i kradela dresovi,pehari

ДЕФИНИТИВНО НАЈЈАКОТО НЕШТО НАПИШАНО ВО ОБИД ЗА (НЕ)УСПЕШНА САМООДБРАНА!! 3, 2, 1, АИИИИИШШШШШШШШШШШ!!!.:helou:
Pesko mozes do utre da se smees,znam i koga se sluci i sto se sluci i ne pravi manipulacii tuka koga e VISTINA!!!
Aj ke ti repliciram iako ne si mi dostoen. Pa ti li mi zboris za pomos na klubot koga vie sekogas ste bile pomagani od vasiot sponzor. Mozebi ne site ama ala komandante praese profit i duri ve brkase od tribina koga negovite baranja ne mu bea ispolneti. Imavte neuspesen bojkot i povtorno se vrativte na tribina.
So zboris be ti kakvi dresovi be pa so istite dresovi od pred 3 godini ni igraat igracite. Nemaat trenerki nie sakame da im kupime, a za peharite edini so zemal 5 pehari e lazo lecic za da kupi lekovi poso na vasata legenda mu bese odbien apelot za pomos od vasite sponzori. Pa zar nie da krademe pehari? Sponzori da izbrkavme od miro telekom do borko linea poso napravija dolg od 135 000 evra. NIe ustvari sami donesovme sponzori i ke doneseme uste. Nie ostvarivme kontakt so takvi luge koi tebe ne bi ti napraile muabet. Ne e moe tuka da se dokazuvam po forumi i da ja ispofalam grupata toa neka go napravat neutralcite. Ja se sto pisuvam e vistina a za tie detali koi ti gi nabrojav vo pogornite postovi slobodno rasprasaj se kaj nekoj poadekvaten vo tvojata grupa. Deca a koki vi gi tepaat prvite luge momentalno u grupa, centar boys se tepaa so kapistec i vie posle ke mi bidete grupa. i samite ste svesni deka vasiot raspad se blizi ama aj tesete se so minatoto pa moze ke opstanete use nekolku meseci
pa ako ne sum ti dostoen sto mi vrakas na post ili te zabole vistinata pa morase da pises...ZNACI KE POVTORAM GRUPA OD FA IMA VLEZENO MINATATA SEZONA POSLE NATPREVAR I IMA KRADENO I KRSENO VO PROSTORIITE NA MZT a ti mozes tuka da ja izvrtuvas vistinata do utre....
Znaci Koki dali zimal pari ili ne,ne znam toa a se sumnjam deka i ti znaes,si slisal mubeti na postari od maalo pa aj da pises tuka, jas znam samo momentalno koj dava za pari za CPB od sopstven geb...

A koj gi tepa prvite luge vo grupa kaj cpb znaes ??!!
Ima edni 55 "osloboditeli" koi idat so sipki,pistoli,drva,se krijat po grmuski da tepaat eden covek pa celo skopje se smeese posle toa i pravese segi i Cak noris da bil nemalo tolku "osloboditeli" da se soberat i ti posle mi zboris tuka za muda,jako srce ova,ona....odi legni da spies ne kazuvaj tuka filozofii...

ps.Utre odi kupi mak. sport i vidi MZT koj e na tabela,odi rasprasaj se Jane Sandasnki salata civa e,odi vo klubot neka ti kazat kolku dolgovi ima MZT pa razmilsi civ raspad e poverojaten.....mozam da zamislam so kakvi luge si pravel ti muabet koga trenerki nemaat igracite,sto ne mi kaza ke ti dadev brojce od ovoj dole kaj mene piljarov bar poveke pari ke dadese on :baeh:
Mene ama ic ne mi e milo i ne se sitam na toa sto Mzt se drzi na stakleni noze ama toa e jbg....ke te iznervira nekoj i mora da pises tuka i da se objasnuvas 3 dena tuka..

а ти припази малце како се изразуваш....модератор...

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Pesko mozes do utre da se smees,znam i koga se sluci i sto se sluci i ne pravi manipulacii tuka koga e VISTINA!!!

Zaeban pa ako ne sum ti dostoen sto mi vrakas na post ili te zabole vistinata pa morase da pises...ZNACI KE POVTORAM GRUPA OD FA IMA VLEZENO MINATATA SEZONA POSLE NATPREVAR I IMA KRADENO I KRSENO VO PROSTORIITE NA MZT a ti mozes tuka da ja izvrtuvas vistinata do utre....
Znaci Koki dali zimal pari ili ne,ne znam toa a se sumnjam deka i ti znaes,si slisal mubeti na postari od maalo pa aj da pises tuka, jas znam samo momentalno koj dava za pari za CPB od sopstven geb...

A koj gi tepa prvite luge vo grupa kaj cpb znaes prdez eden??!!
Ima edni 55 "osloboditeli" koi idat so sipki,pistoli,drva,se krijat po grmuski da tepaat eden covek pa celo skopje se smeese posle toa i pravese segi i Cak noris da bil nemalo tolku "osloboditeli" da se soberat i ti posle mi zboris tuka za muda,jako srce ova,ona....odi legni da spies ne kazuvaj tuka filozofii...

ps.Utre odi kupi mak. sport i vidi MZT koj e na tabela,odi rasprasaj se Jane Sandasnki salata civa e,odi vo klubot neka ti kazat kolku dolgovi ima MZT pa razmilsi kopan eden civ raspad e poverojaten.....mozam da zamislam so kakvi luge si pravel ti muabet koga trenerki nemaat igracite,sto ne mi kaza ke ti dadev brojce od ovoj dole kaj mene piljarov bar poveke pari ke dadese on :baeh:
Mene ama ic ne mi e milo i ne se sitam na toa sto Mzt se drzi na stakleni noze ama toa e jbg....ke te iznervira kurton nekoj i mora da pises tuka i da se objasnuvas 3 dena tuka..

:vozbud: :vozbud: :vozbud: Дечко имаш други теми не лупетај тука

Член од
27 октомври 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Ne gi lazi lugeto deka sme upadnale u sala i sme kradele. Da sakame neso sami ke si pobarame. Ti si slusal muabeti a ne ja. Neka ti tekne pred bojkotot tri sezoni koga komandantot ve izbrka od sala od x pa posle ke praime muabet. :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не им реплицирајте на нежните момци, не го заслужуваат тоа. Се изначитав еден куп глупости тука од нивните "навивачи"

На дербито биле 450 луѓе (можда ако ги рачунаа 300те луѓе што онака си седеа и си гледаа, а не навиваа со нив на трибина).

Ние сме имале подобра акустика заради плексигласот и таванот (а уствари не натиска како стока од пуста завист дека сме повеќе).

Немале мотив за навивање веќе против слабите противници (демек во БИБЛ лига многу ги има).

Само ќе кажам дека МЗТ никогаш немал волку слаба екипа, без ниеден асален играч буквално, а пак сме во одлична бројка не само на дерби него и на дуели со екипи како Торус.

Така што CPB не се обидувајте да не убедите дека сте подобри навивачи од Family, зашто тоа е исто како ние да се обидуваме да ве убедиме дека МЗТ е подобар и потрофеен тим од Работнички.

Утре очекувам победа против Овче Поле, бидејќи мора да се искористат домашните дуели против послабите екипи, со оглед на тоа дека против фаворитите тешко дека може со овој тим нешто да се извади.

Член од
4 ноември 2009
Мислења
10
Поени од реакции
2
нека си се лажат колку сакаат они за тоа кај вучко,сме бегале, не утепале ,незнам ти што. и ние и вие знаеме дека тепање (зборам стварно тепање,не фрлање флаши камења...)имаше само 10 на 10, и тоа кој како помина прашајте ги момците шо јадеа ципеларење, иначе секоја чест за нив само они се пуштија а 100 души на 10 метра гледаат ко пички. истите тие момци што посматраат како им ги газат другарите без трошка срам се јачаат тука по форуми како издвојувале голема победа.
толку од мене, поздрав форум хулигани,мафијаши,тепачишта испушете ми го к**от сите :baeh:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Бoјан, линковите нешто заебаваат .

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
ej luge ovoj sovkovski mora da si ide zaradi nego izgubivme od ovce pole. Sramota!!!
Дај бе не трескајте глупости, дечките играат без пари. Добро е што се нафатил и воопшто да игра. Ако не биде он кој ќе игра, дете некое!? Сите чекаат некаква развршница и бараат излез од кризата.

Kajgana Shop

На врв Bottom