Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2
Abe seceno, jas ke te preebam koga togas !!! Zosto si golem mangup i internet huligan... Pisuvas se i svasta, ti si kao nesto golem poznavac na Makedonskata navivacka scena?? Da znaes deka sledniot pat koga ke te sretnam, dobivas direkten crven karton.

P.S. Jaki ste koga ste zaedno, kako Albancite ste !!!
nie ne sme vi krivo sto ve nadvikavme vo vasa sala.... sto vo posramotivme sred centar....

Им се извинуваме на сите противници што сме најдобри !!!

Ајде во среда/четврток средбата мзт скопје : ОВЧЕ ПОЛЕ
Се очекува неизвесен натпревар до самиот крај.:nesvest:
можете ли да ми кажете во колку почнува.pozzz:salut:

Sreda, 18-30

). Da ne ispadne deka vi idam kontra celo vreme, za navivanjeto imate cista petka iako akustikata kaj vas bese podobra (nabieni bevte, imavte zid od levo, pleksiglas od desno i pokriv odma nad vas...).
dabe i mesto nas peea luge na cd-e snimano nie samo otvaravme usti :pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::pos2::vozbud::pos2:

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Ихааа од овој cannibal дури и ја се исплашив... следното дерби дајте ни 120 карти за да можете да се истакнете малце појше :helou: :wink:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Опиум , пушти некое сликиче бе , не се нервирај :wink:

Уште некој ако спомне нечие име на форум иде на бан од 2 недели ... олрајт ?

Канибал ... Вие ни кога сте заедно не сте јаки :) ...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ти глеј си за тебе т.е. апаратот да не ти го собере некој ; ) ...

Ја знам шо праам, а ти продужи да кенкаш :wink:

Иначе имаш и тема за вакви ствари, не мора да смараш тука ...

No1

Член од
26 октомври 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
abe moze da znam koj i zasto mi ja izbrisa porakata organot ne bese spomnat so e ova literatura pozdrav ko mira burek ste

Член од
5 септември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
1
do sega mislev deka tuka se i dvete navijacki grupi ali sega se vide deka razlikata e vo klasi.gi nadvikaa na gostinski teren so navivanje so srce.a kojznae kako ke bese da vodea mzt 30 razlika c.p.b nemase usta da otvorat deka toa dava dopolnitelen adrenalin.me interesira kako ke bide vo aerodrom cim vo park gi nadvikaa a bea pomalku.

Член од
3 август 2008
Мислења
54
Поени од реакции
3
a be ovoj canibal mn jak be...sudija da ne si pa so delis kartoni be ??? ve vidovme vcera da bevte jaki ke napadnevte,ali toa ni za 1000 godini nema da se desi !!!

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Во Аеродром подобро нека не доаѓаат пошто ке биде исто како да нема никој на женската трибина :)

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
vo aerodrom nema ni da dojdat.....MNOGU JASNO!!!
koj e administrator na forumov....koj e toj pameten sto dozvolil vakvi moderatori....CANNIBAL koj si ti!? te znam!? po akcentov mn provincialski nekako zvuci....zarem ti si moderator na nasava podgrupa!?

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Ти глеј си за тебе т.е. апаратот да не ти го собере некој ; ) ...

Ја знам шо праам, а ти продужи да кенкаш :wink:

Иначе имаш и тема за вакви ствари, не мора да смараш тука ...

Koga ke si kupam aparat, togas ke pazam da ne go sobere. :) A dotogas pazi tebe da ne te sobere nekoj ; ) ...

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Ко прво до Blue, што ќе кажеш за нивното добивање лани на сред Аеродром кога се судривте, вардарец ск, читај ја убао темата па коментирај, главниот проблем на ЦПБ е тој што на обични утакмици се 100-150 луѓе и затоа сеа неможе да се координираат 500 луѓе во една утакмица, а таму кај нив ќе отидат баш тие луѓе кој се редовни, спремни и плус уште некои кои не идат баш на сите утакмици ама секогаш се спреми да дојдат коа се игра со МЗТ каде и да е и јас имам приметено порано дека на навивачки дуел биле тука негде дури ЦПБ биле и подобри само поради лошите резултати на МЗТ

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Koga ke si kupam aparat, togas ke pazam da ne go sobere. :) A dotogas pazi tebe da ne te sobere nekoj ; ) ...
Не знам ја дали е лично твој , само да го пазиш ... А еве и ја ќе се пазам,4 очи отварам од вечерва ....

Ко прво до Blue, што ќе кажеш за нивното добивање лани на сред Аеродром кога се судривте, вардарец ск, читај ја убао темата па коментирај, главниот проблем на ЦПБ е тој што на обични утакмици се 100-150 луѓе и затоа сеа неможе да се координираат 500 луѓе во една утакмица, а таму кај нив ќе отидат баш тие луѓе кој се редовни, спремни и плус уште некои кои не идат баш на сите утакмици ама секогаш се спреми да дојдат коа се игра со МЗТ каде и да е и јас имам приметено порано дека на навивачки дуел биле тука негде дури ЦПБ биле и подобри само поради лошите резултати на МЗТ

Кое добивање бе ? Што тресеш ?

ЦПБ у прво коло на БИБЛ беа 100-150 со Рилски- европска утакмица, домашен терен . После тоа аш, пак по старо . Сликите од утакмицата со Торус и Овче Поле уште ги чекаме . Еден клип што ни пушти Голден Лордс...сниман со ВГА камера ко да сме 2002 ...

Го исцрпивме муабетот за дербито, повеќе од ова би било навраќање во историјата ... Кажаа двете страни што имаа да кажат, слики видовме, на ТВ се видело и чуло кој е подобар, неутралните посматрачи го кажаа своето ...

МЗТ - Овче Поле ...среда 18.30 ... плаво-бела лудница уште еднаш годинава ...

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3

Kajgana Shop

На врв Bottom