Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
27 октомври 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
PODRZAN E OD SITE I IMA APSOLUTNA PODRSKA OD VRVOT VO GRUPATA A DA NE ZBORAM ODPOMLADATA EKIPA.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Не беа мутирани туку се чудеа како дојдоа до таа бројка.:vozbud::vozbud:
Кога и да ги дадеа во кадар тие молчеа и се гледаа.:pos2:
хаха... сигурно ги меркаа женските што им беа на трибина.... =]]

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Pasanje do FA ovoj Ljubo sto vi bese vodza da ne igra fudball vo nekoi od nasive klubovi zs mislam deka go znam..??!!??zboram za deckoto sto bese najeksponiran od site tamu,imase crna maicka i posle na kraj ja soblece maickata,dvajca vodzi vi bea vajda znaete za koj zboram..
Sedev daleku od vasata tribina on bese svrten celo vreme so grb i ne mozev ubavo da go vidam u lice pa me intersira cisto onaka informaivno...

Не зборите за истиот,и ве молам имиња не пишувајте !!! Ти збориш за друг,они за друг!!!

Chimpanzee

Pazza Inter Amala !!!
Член од
9 септември 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Znaete sto,nikogas nema da bidete bolji od RABOTNICKI,realno sekoja 2 utakmica go jadete,vo megjusebnite dueli dali 5 utakmici ste dobile,taka da schhhhhhh,parolite sranje..

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
braos mozam da vi kazam , uspeavte da ne nadglasite , posto pola od nas si go drvea kurot mislat ajde poveke sme nema da peam , najvise so mrzam e toa :toe:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
braos mozam da vi kazam , uspeavte da ne nadglasite , posto pola od nas si go drvea kurot mislat ajde poveke sme nema da peam , najvise so mrzam e toa :toe:
Znaci se kazaa nekoi zabeleski i toa e toa,no sto se sfaka tolku tragicno toa stvarno ne znam,natprevarot bese tapa ni troska neizvesnost i nekoi opusteno prodozlija da go sledat mecot i navivaa onaka radi reda dodeka pak FA uste pred natprevarot koga zborev so drugari od Aerodrom si najavuvaa deka ne se dojdeni da gledaat basket tuku da gi nadvikaat cpb,svesni se za sostojbata vo koja ima se naoga klubot i na ovoj mec dojdoa samo da se dokazuvaat nisto poveke vo drugi slucaevi da imase mzt dobar tim i da se borese za titula FA uste na poluvreme ke bea sednati i ke gi pcuea svoite igraci i ke bea razocarani vaka jasno im e se uste pred da pocne natprevarot i nema sto da izgubat osven so konstatno navivanje da ja podobrat kolku tolku slikata za segasnoto predpropaganje mzt..u sekoj slucaj ova ne e kritika do niv..

Член од
27 октомври 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Se iznacitav milijarda gluposti i moram da napisam nesto iako odamna zavrsiv so dokazuvanjeto po forumi. Derbito odlicno, prepolna sala, dve navivacki grupi i odlicno navivanje.TAKA KE KAZAT NOVINARITE
Koga sme kaj nas navivacite i nasite kritiki i pofalbi za derbito site iame nekoi razlicni gledista ama sepak mislam deka poveketo dadovte nekoe realno mislenje za svoite grupi.
Ja kako clen na F.A. nikogas ne sum bil prezadovolen od nasite nastapi na tribina i sekogas naogam po nekoja mana megutoa vcera na taa tribina nakoteni kako hieni nie ne ni mozevme da imame podobar nastap. Mene ne mi e zadovolstvo da vikam gi utepavme na tribini poso ja go gledam funkcioniranjeto na mojata grupa i gledam toa da bide najdobro. Vcera navivanjeto solidno, parolite ubistveni i pogodeni u sekoj moment. Praeni na cerada so prepoznatliv font za nas godinava i odlicna citlivost. koordiranjeto na tribina od povekemina vodzi ispadna odlicno. nekolkumina se kacuvaa da ja motiviraat tribinata dodeka navivanjeto najmnogu se vodese od gore(kako i sekogas). Da vlezevme 200 luge ve uveruvam deka bojsi ke kutea pola utakmica.

Problemot kaj bojsite e sto gi vodese decko koj e neredoven, postaven da gi vodi i decko so naprail ime u minatoto za taa tribina. Moze ima avtoritet ali se gubi vo vodenjeto. Najgolemiot problem e malata brojka na obicnite utakmici i so toa paga konstantnosta na peenjeto na nekoja pesna. iako bevte bajagi vasite pesni traea po 20sek-1 min. So koreografija koja e finansirana od ala komandante obicni kartoni i stampan trans lugeto ne se vrakaat na tribina. Treba da se naprai nekoja inovacija, nesto vo koe ke bidat ukluceni poveke luge koi ke ja nosat grupata pogore i pogore. Parolite se cista kopija na minatoto i se gleda deka ne se ubao smisleni i mn retko koj mozese da go primeti nivnoto znacenje. Vie vadite trans, parola seedno EDINSTVENI, a nie vi vadime parola DERBI NAVIVACI EDINSTVEN SPAS VI E DA UCITE OD NAS... nie so parolata vi pokazavme zosto vasata tribina e puna i vi objasnivme zosto ste edinstveni iako samite go znaevte toa. Rabotnicki e motiv e dobra parola ali ja ne gleam nikakov motiv koga kaj vas na tribina ima po 50 luge. Trebase da pisete FA se motiv. NIe napraivme edna replika na minatoto so parolata rabotnicki e srceto na skopje- DA BESE RAB SRCETO NA SKOPJE, TOGAS SKOPJE ODAMNA KE DOZIVEESE INFARKT. Tuka go kazavme naseto. Uste edna zenska ekipa za kompletiranje na vasata slika bese eden pozdrav do bitches i cela sala vi se zgazi od smeenje. Samo vie mozete da se gordeete so zenska ekipa na tribina. I poslednata parola bese poraka za vaseto obivanje vo nasata sala lani. Kradete po zali koga ne nema nas, prisustvoto nase e fobija za vas. Se e kazano so poslednata parola..
Na krajot vie ke bidete razocarani bidejki vi pominaa derbinjata i vi doagaat nekvalitetni protivnici i togas ke ja vidime vasata "golemina".

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Еве и мое гледиште за навивањето, како неутралец кој гледал на ТВ. Браво за ФА, еве да не знаев кај се игра утакмицата ќе помислев дека МЗТ е домаќин а не Работнички. ЦПБ беа надгласани во текот на целиот меч, скоро не се ни слушаше што пееа:toe: За паролите сега прв пат ги гледам пошто скоро и да не ве покажаа ниеднаш на А2, али тука некаде сте и на двете навивачки групи не се лоши паролите. На теренот ко по навика, Работнички тепаше лесно али ФА покажаа дека се далеку подобри од ЦПБ, ипак пола од тие што беа на трибина кај ЦПБ не ни пееа, сигурно дошле колку само да направат бројка, а тоа се гледа и од другите мечеви кога просечната бројка им е 50 души преку сила:smir:
И забележав имаа ЦПБ маичка ФА извадено или така ми се виде:toe:

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
imavme izvadena maicka , dobro si videl , se bese kako so treba osven toa sto ne peea site

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Abe BLUE ne znam dali si APLA GLUP ili se prais glup. Ednoto ke da e, a koe ne znam, ama NEVEROJATNO USPEVA! Toa sto ne ste gi sfatile parolite toa e vas problem i samo ja potvrduva konstatacijata deka EDNO OD PLEMINJATA E SO KOMPLEKSI I PRAZNI GLAVI. Parolite vasi bea samo vizuelno podobri od vasite poranesni paroli (nas, za volja na vistina, nikogas nema da ne stignete). Da ne ispadne deka vi idam kontra celo vreme, za navivanjeto imate cista petka iako akustikata kaj vas bese podobra (nabieni bevte, imavte zid od levo, pleksiglas od desno i pokriv odma nad vas...).

PS: A navistina samo prazna glava moze posle 12 godini da smisli i izvadi odgovor na protivnicka parola (i pritoa da se fali so toa... 12 GODINI EJ!!!!!!).

:icon_roll

cannibal

Boys
Член од
26 октомври 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
Se iznacitav milijarda gluposti i moram da napisam nesto iako odamna zavrsiv so dokazuvanjeto po forumi. Derbito odlicno, prepolna sala, dve navivacki grupi i odlicno navivanje.TAKA KE KAZAT NOVINARITE
Koga sme kaj nas navivacite i nasite kritiki i pofalbi za derbito site iame nekoi razlicni gledista ama sepak mislam deka poveketo dadovte nekoe realno mislenje za svoite grupi.
Ja kako clen na F.A. nikogas ne sum bil prezadovolen od nasite nastapi na tribina i sekogas naogam po nekoja mana megutoa vcera na taa tribina nakoteni kako hieni nie ne ni mozevme da imame podobar nastap. Mene ne mi e zadovolstvo da vikam gi utepavme na tribini poso ja go gledam funkcioniranjeto na mojata grupa i gledam toa da bide najdobro. Vcera navivanjeto solidno, parolite ubistveni i pogodeni u sekoj moment. Praeni na cerada so prepoznatliv font za nas godinava i odlicna citlivost. koordiranjeto na tribina od povekemina vodzi ispadna odlicno. nekolkumina se kacuvaa da ja motiviraat tribinata dodeka navivanjeto najmnogu se vodese od gore(kako i sekogas). Da vlezevme 200 luge ve uveruvam deka bojsi ke kutea pola utakmica.

Problemot kaj bojsite e sto gi vodese decko koj e neredoven, postaven da gi vodi i decko so naprail ime u minatoto za taa tribina. Moze ima avtoritet ali se gubi vo vodenjeto. Najgolemiot problem e malata brojka na obicnite utakmici i so toa paga konstantnosta na peenjeto na nekoja pesna. iako bevte bajagi vasite pesni traea po 20sek-1 min. So koreografija koja e finansirana od ala komandante obicni kartoni i stampan trans lugeto ne se vrakaat na tribina. Treba da se naprai nekoja inovacija, nesto vo koe ke bidat ukluceni poveke luge koi ke ja nosat grupata pogore i pogore. Parolite se cista kopija na minatoto i se gleda deka ne se ubao smisleni i mn retko koj mozese da go primeti nivnoto znacenje. Vie vadite trans, parola seedno EDINSTVENI, a nie vi vadime parola DERBI NAVIVACI EDINSTVEN SPAS VI E DA UCITE OD NAS... nie so parolata vi pokazavme zosto vasata tribina e puna i vi objasnivme zosto ste edinstveni iako samite go znaevte toa. Rabotnicki e motiv e dobra parola ali ja ne gleam nikakov motiv koga kaj vas na tribina ima po 50 luge. Trebase da pisete FA se motiv. NIe napraivme edna replika na minatoto so parolata rabotnicki e srceto na skopje- DA BESE RAB SRCETO NA SKOPJE, TOGAS SKOPJE ODAMNA KE DOZIVEESE INFARKT. Tuka go kazavme naseto. Uste edna zenska ekipa za kompletiranje na vasata slika bese eden pozdrav do bitches i cela sala vi se zgazi od smeenje. Samo vie mozete da se gordeete so zenska ekipa na tribina. I poslednata parola bese poraka za vaseto obivanje vo nasata sala lani. Kradete po zali koga ne nema nas, prisustvoto nase e fobija za vas. Se e kazano so poslednata parola..
Na krajot vie ke bidete razocarani bidejki vi pominaa derbinjata i vi doagaat nekvalitetni protivnici i togas ke ja vidime vasata "golemina".

Zosto si golem mangup i internet huligan... Pisuvas se i svasta, ti si kao nesto golem poznavac na Makedonskata navivacka scena?? Da znaes deka sledniot pat koga ke te sretnam, dobivas direkten crven karton.

P.S. Jaki ste koga ste zaedno, !!!

дечко, припази на речник и изразување ... нареден пат ти имаш бан до тема пошо црвениот картон веќе го имаш ...модератор ...

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Ајде во среда/четврток средбата мзт скопје : ОВЧЕ ПОЛЕ
Се очекува неизвесен натпревар до самиот крај.:nesvest:
можете ли да ми кажете во колку почнува.pozzz:salut:

Kajgana Shop