FamilyAerodrom
1996/97
- Член од
- 2 февруари 2009
- Мислења
- 283
- Поени од реакции
- 7
ахахахах, центарците неможат да не пратат пеат една песна па ќутат 2 мин. ова со плексигласот е чиста пиздарија. Како и да е грмеше цела утакмица.
Не беа мутирани туку се чудеа како дојдоа до таа бројка.Браво за Фемили..навивањето не треба да биде тема на муабет вечерва, а и воопшто бидејки ги растуривте, и покрај сите проблеми (ко што рековте погоре - цајкани,простор,карти и тн)
Само да ги прашам СПБ, дали беа на mute ставени, или така ми се чини???
П.С. СПБ, добри ви беа "ultra" цурите... ццц брука значи...
А и јбг, мора да се оди напред...
Денар не беше даден од Фијат во МЗТ ... Али, тоа се грешки на претходната управа која за среќа нема веќе контакт со МЗТ .
ФА во кафез ! Ко мајмуни да сме, тренираа денес џандарите,обезбедувањето,управата на Работнички кој колку е издржив и на кого ќе му биде потребно помалце време за да му се слоши . Катастрофа е тоа со плексигласот ! Иако беше така сепак не бевме превише бројчано инфериорни ( ќе видите на сликите дека секој можен ред е дуплиран т.е. има луѓе кои стојат на столчињата , а позади нив други кои стојат на бетон ) ... Со тоа што трибината беше уште појше скратена моравме чуда да праиме со паролите и нивното вадење али сепак на сликите ќе видите дека погодија таму кај што требаа ...
Поздрав од мене, не би коментирал за ''противниците'' ...
На терен, 30 разлика ... Јебига, идеме даље ...
неколку пароли имаа:helou:Какво навивање момци , алал да ви е ... браво за вас , цела утакмица без престан ... Незнам што беше финтава со камерманите , но дали 3-4 пати ве дадоја во текот на целиот натпревар ... Исто така и паролата ми се свигаше , чиста 10...
Едно прашање до Фемили: Како беше таа песната шо ја пеевте на почеток, нешто ќе те бодри мојот глас така нешто. У уво ми влезе многу јак ритам, ептен е адреналиноподигнувачка![]()
Оваа со Ако Работнички е срцето на Скопје ...неколку пароли имаа:helou:
Фала брат, ова ми требаше. Сеа ми текна и на ритамотОоооо напред Скопје само напред ти пеам јас колку да е тешко ќе те бодри мојот глас каде и да играш таму ќе те следам јас ( ме мрзи интерпункција да ставам)
Оваа со Ако Работнички е срцето на Скопје ...