Фан клуб: МЗТ Скопје

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
ахахахах, центарците неможат да не пратат пеат една песна па ќутат 2 мин. ова со плексигласот е чиста пиздарија. Како и да е грмеше цела утакмица.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Какви педерчиња ставиле плексиглас за да не бидеме повеќе...и пак грмевме да ви ебам инвалидите.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Браво за Фемили..навивањето не треба да биде тема на муабет вечерва, а и воопшто бидејки ги растуривте, и покрај сите проблеми (ко што рековте погоре - цајкани,простор,карти и тн)
Само да ги прашам СПБ, дали беа на mute ставени, или така ми се чини???
П.С. СПБ, добри ви беа "ultra" цурите... ццц брука значи...
А и јбг, мора да се оди напред...

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
тоа што беше до нас мислам дека го одработивме најдобро што можеше....40 мин навивање без престан,нежните од карши се чудеа али нмв
само 200 карти за 1000 души СРАМОТА!!!али ФА не би биле ФА да не се снајдеа да влезат уште едно 100 души...не напукаа на 3м квадратни,без вода и без можност до вц не третираа како животни ама ке им се врати за тоа само здравје

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Браво за Фемили..навивањето не треба да биде тема на муабет вечерва, а и воопшто бидејки ги растуривте, и покрај сите проблеми (ко што рековте погоре - цајкани,простор,карти и тн)
Само да ги прашам СПБ, дали беа на mute ставени, или така ми се чини???
П.С. СПБ, добри ви беа "ultra" цурите... ццц брука значи...
А и јбг, мора да се оди напред...
Не беа мутирани туку се чудеа како дојдоа до таа бројка.:vozbud::vozbud:
Кога и да ги дадеа во кадар тие молчеа и се гледаа.:pos2:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Какво навивање момци , алал да ви е ... браво за вас , цела утакмица без престан ... Незнам што беше финтава со камерманите , но дали 3-4 пати ве дадоја во текот на целиот натпревар ... Исто така и паролата ми се свигаше , чиста 10...

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Денар не беше даден од Фијат во МЗТ ... Али, тоа се грешки на претходната управа која за среќа нема веќе контакт со МЗТ .

ФА во кафез ! Ко мајмуни да сме, тренираа денес џандарите,обезбедувањето,управата на Работнички кој колку е издржив и на кого ќе му биде потребно помалце време за да му се слоши . Катастрофа е тоа со плексигласот ! Иако беше така сепак не бевме превише бројчано инфериорни ( ќе видите на сликите дека секој можен ред е дуплиран т.е. има луѓе кои стојат на столчињата , а позади нив други кои стојат на бетон ) ... Со тоа што трибината беше уште појше скратена моравме чуда да праиме со паролите и нивното вадење али сепак на сликите ќе видите дека погодија таму кај што требаа ...

Поздрав од мене, не би коментирал за ''противниците'' ...

На терен, 30 разлика ... Јебига, идеме даље ...

Погоре кај што бев јас,1 на бетон ,1 на столче и 1 на тоа дрвеното позади столчето. Сардини јеботе.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Браво и за едните и за другите...немам зборови за вечерашнава уткамица...е вакво дерби треба да се има кај нас,уште тимовите да беа нешто појаки,ке беше лудница во права смисла на зборот...

Кај ФА ми се допадна,ептен ми се допадна што ја држеа од песната од Дале Кавезе и башка добра преработка имате...но немам замерки и за навивањето во текот на сите 40 минути,навивање без престан и на моменти грмеше салата...Браво !

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Какво навивање момци , алал да ви е ... браво за вас , цела утакмица без престан ... Незнам што беше финтава со камерманите , но дали 3-4 пати ве дадоја во текот на целиот натпревар ... Исто така и паролата ми се свигаше , чиста 10...
неколку пароли имаа:helou:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Едно прашање до Фемили: Како беше таа песната шо ја пеевте на почеток, нешто ќе те бодри мојот глас така нешто. У уво ми влезе многу јак ритам, ептен е адреналиноподигнувачка :)

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Едно прашање до Фемили: Како беше таа песната шо ја пеевте на почеток, нешто ќе те бодри мојот глас така нешто. У уво ми влезе многу јак ритам, ептен е адреналиноподигнувачка :)

Ооооо напред Скопје само напред ти пеам јас колку да е тешко ќе те бодри мојот глас каде и да играш таму ќе те следам јас ( ме мрзи интерпункција да ставам)

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Ооооо напред Скопје само напред ти пеам јас колку да е тешко ќе те бодри мојот глас каде и да играш таму ќе те следам јас ( ме мрзи интерпункција да ставам)
Фала брат, ова ми требаше. Сеа ми текна и на ритамот :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Ако работнички е срцето на Скопје,тогаш Скопје одамна има доживеано ИНФАРКТ!

Тоа само ќе го кажам

Kajgana Shop

На врв Bottom