- Член од
- 27 март 2008
- Мислења
- 201
- Поени од реакции
- 4
abe do kaj stigna mzt?
kupi nekoj igrac ili prodade???
kupi nekoj igrac ili prodade???
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: добри играчиНури и Нешовски потпишаа за МЗТ
Едис Нури и Дејан Нешовски се првите аквизиции за МЗТ Скопје во зимскиот преоден рок. Двајцата кошаркари вчера потпишаа договор со „ме-талците“ каде што ќе се обидат да го одведат тимот од „Јане Сандански“ во Суперлигата. Нури и Нешовски првиот дел од сезоната ја одиграа во екипата на Карпош Соколи 2000.
Засега е сигурно дека МЗТ ќе го напуштат Ангел Тасовски и Бојан Апо-столов како и дека Филип Кралевски ќе остане во сино-белиот дрес.
- Со ангажирањето на Нури и на Нешовски на тренерот Петровиќ му да-ваме поголем избор играчи во ротацијата. Ќе видиме дали ќе пазариме уште некого во последниот ден од преодниот рок. Добра вест е што Кралевски ре-ши да остане, а најверојатно истото ќе го стори и Перо Блажевски. Сè уште очекуваме одговор од Срѓан Станковиќ и од Мирослав Деспотовиќ - вели Драган Панковски, спортскиот директор на МЗТ.
А сакаш да ми кажеш дека не се добри???:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: добри играчи
Затоа раководството ќе си го добие тоа што треба да с го добие
абе гледај таму твојот тим да не отиде во аут доста се замараш со нас ние какви играчи имаме..:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: добри играчи
Ајдеее и Оризот ли го зете бе :pos2::pos2::pos2:
А кој рекол дека не добар:nesum::nenene:Додека играше во Фени добар беше а?