Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
edno info od prva raka Mladen Gjuroski (legendata na klubot :pos2:) deneska dogovoril se so mzt i najverojatno ce bide prvo 'zasiluvanje'

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
Ae Srekna Nova Godina, i site zelbi neka vi se ostvarat u 2009.
I da osvoite nekoja titula narednite sezoni da mozite da se falite.
:pos2::pos2::pos2:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
100
Поени од реакции
2
Нури и Нешовски потпишаа за МЗТ
Едис Нури и Дејан Нешовски се првите аквизиции за МЗТ Скопје во зимскиот преоден рок. Двајцата кошаркари вчера потпишаа договор со „ме-талците“ каде што ќе се обидат да го одведат тимот од „Јане Сандански“ во Суперлигата. Нури и Нешовски првиот дел од сезоната ја одиграа во екипата на Карпош Соколи 2000.
Засега е сигурно дека МЗТ ќе го напуштат Ангел Тасовски и Бојан Апо-столов како и дека Филип Кралевски ќе остане во сино-белиот дрес.
- Со ангажирањето на Нури и на Нешовски на тренерот Петровиќ му да-ваме поголем избор играчи во ротацијата. Ќе видиме дали ќе пазариме уште некого во последниот ден од преодниот рок. Добра вест е што Кралевски ре-ши да остане, а најверојатно истото ќе го стори и Перо Блажевски. Сè уште очекуваме одговор од Срѓан Станковиќ и од Мирослав Деспотовиќ - вели Драган Панковски, спортскиот директор на МЗТ.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Нури и Нешовски потпишаа за МЗТ
Едис Нури и Дејан Нешовски се првите аквизиции за МЗТ Скопје во зимскиот преоден рок. Двајцата кошаркари вчера потпишаа договор со „ме-талците“ каде што ќе се обидат да го одведат тимот од „Јане Сандански“ во Суперлигата. Нури и Нешовски првиот дел од сезоната ја одиграа во екипата на Карпош Соколи 2000.
Засега е сигурно дека МЗТ ќе го напуштат Ангел Тасовски и Бојан Апо-столов како и дека Филип Кралевски ќе остане во сино-белиот дрес.
- Со ангажирањето на Нури и на Нешовски на тренерот Петровиќ му да-ваме поголем избор играчи во ротацијата. Ќе видиме дали ќе пазариме уште некого во последниот ден од преодниот рок. Добра вест е што Кралевски ре-ши да остане, а најверојатно истото ќе го стори и Перо Блажевски. Сè уште очекуваме одговор од Срѓан Станковиќ и од Мирослав Деспотовиќ - вели Драган Панковски, спортскиот директор на МЗТ.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: добри играчи:pos::pos:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
готово бе, идеме на титула оваа година...

Kajgana Shop

На врв Bottom