Фан клуб: МЗТ Скопје

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Зошто лажете дека грне потпишал? јас имам информација дека грне е сеуште играч на струмица и чека информации за новиот спонзор.
Ептен ти е точна информацијата :tapp:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Зошто лажете дека грне потпишал? јас имам информација дека грне е сеуште играч на струмица и чека информации за новиот спонзор.
Па читаш ли некој да напише дека Грне потпишал?:tapp:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Epa dobro de i tebe mozebi nekoj te izlazal , ili pa ti tekna taka da napises malko da se pozaebavas so nas:pos2::pos2::pos2:
Тој што ми кажа, језда е хокштаплер, ама е на многу висока функција во Мзт и не би лажел за таа работа :wink:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
grne uste e nas igrac i ako se najde sponzor ke ostane a vii voo pogornite postovi vikaate oti 100% ke dojde ,veke bil dojdan......

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
grne uste e nas igrac i ako se najde sponzor ke ostane a vii voo pogornite postovi vikaate oti 100% ke dojde ,veke bil dojdan......
Дали е до мене работава, дали е до вас работава незнам стварно. Еве ајде да речеме Грне нема потпишано за Мзт, ама не е ваш играч алоооооооооооооооооооооооооооооооо. Толку сте бре ограничени? Што е проблемот мене не ми е јасно од каде е ваш играч? Дај помогнете ми да сфатам по кој основ е ваш играч. Ако нема потишано за Мзт како што мислите, грне е СЛОБОДЕН ИГРАЧ, А НЕ ВАШ ИГРАЧ!

Борче ти колку си сигурен дека е ваш играч? Да не ти кажа Заев тебе?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Дали е до мене работава, дали е до вас работава незнам стварно. Еве ајде да речеме Грне нема потпишано за Мзт, ама не е ваш играч алоооооооооооооооооооооооооооооооо. Толку сте бре ограничени? Што е проблемот мене не ми е јасно од каде е ваш играч? Дај помогнете ми да сфатам по кој основ е ваш играч. Ако нема потишано за Мзт како што мислите, грне е СЛОБОДЕН ИГРАЧ, А НЕ ВАШ ИГРАЧ!

Борче ти колку си сигурен дека е ваш играч? Да не ти кажа Заев тебе?
Имав контакт лично со ного...Останува ако има спонзор..Сигруно нема да игра за капачина:pusk:

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Не ти го бива линкот ерор ми излегува..

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Не ти го бива линкот ерор ми излегува..
Линкот е од Спорт и е најава за продниот рок и за тоа кој играчи се слободни а во насловот стои и името на грне.Чисто како доказ дека ако нема договор со нас нема ни со вас (зошто е слободен играч)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
:pos::pos:

Слободен играч е сватете.Не е играч на Струмица

http://sport.com.mk/?ItemID=89F08E74AABC4E4DB3B0A871E9611CC2
Лооол абе....Знам дека е слободен играч не се секири...И Богоев е слободен,и Пупо е слободен....Ама Грне лично ми рече вика тие се ненормални од каде извадија муабет дека јас сум потпишал за МЗТ:helou::helou:

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Лооол абе....Знам дека е слободен играч не се секири...И Богоев е слободен,и Пупо е слободен....Ама Грне лично ми рече вика тие се ненормални од каде извадија муабет дека јас сум потпишал за МЗТ:helou::helou:

Супер ако ти рекол така.Супер.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
se zaebaval so tebe
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Се заебавал..:(:( Блгаодарам на информцаијата еј:(:(:(

Kajgana Shop

На врв Bottom