Radical Boy
Говнојадец
- Член од
- 21 април 2005
- Мислења
- 3.529
- Поени од реакции
- 59
Ептен ти е точна информацијатаЗошто лажете дека грне потпишал? јас имам информација дека грне е сеуште играч на струмица и чека информации за новиот спонзор.
Ептен ти е точна информацијатаЗошто лажете дека грне потпишал? јас имам информација дека грне е сеуште играч на струмица и чека информации за новиот спонзор.
Па читаш ли некој да напише дека Грне потпишал?Зошто лажете дека грне потпишал? јас имам информација дека грне е сеуште играч на струмица и чека информации за новиот спонзор.
Јас:wink:Па читаш ли некој да напише дека Грне потпишал?
Epa dobro de i tebe mozebi nekoj te izlazal , ili pa ti tekna taka da napises malko da se pozaebavas so nas:pos2::pos2::pos2:Јас:wink:
Тој што ми кажа, језда е хокштаплер, ама е на многу висока функција во Мзт и не би лажел за таа работа :wink:Epa dobro de i tebe mozebi nekoj te izlazal , ili pa ti tekna taka da napises malko da se pozaebavas so nas:pos2::pos2::pos2:
Дали е до мене работава, дали е до вас работава незнам стварно. Еве ајде да речеме Грне нема потпишано за Мзт, ама не е ваш играч алоооооооооооооооооооооооооооооооо. Толку сте бре ограничени? Што е проблемот мене не ми е јасно од каде е ваш играч? Дај помогнете ми да сфатам по кој основ е ваш играч. Ако нема потишано за Мзт како што мислите, грне е СЛОБОДЕН ИГРАЧ, А НЕ ВАШ ИГРАЧ!grne uste e nas igrac i ako se najde sponzor ke ostane a vii voo pogornite postovi vikaate oti 100% ke dojde ,veke bil dojdan......
Имав контакт лично со ного...Останува ако има спонзор..Сигруно нема да игра за капачина:pusk:Дали е до мене работава, дали е до вас работава незнам стварно. Еве ајде да речеме Грне нема потпишано за Мзт, ама не е ваш играч алоооооооооооооооооооооооооооооооо. Толку сте бре ограничени? Што е проблемот мене не ми е јасно од каде е ваш играч? Дај помогнете ми да сфатам по кој основ е ваш играч. Ако нема потишано за Мзт како што мислите, грне е СЛОБОДЕН ИГРАЧ, А НЕ ВАШ ИГРАЧ!
Борче ти колку си сигурен дека е ваш играч? Да не ти кажа Заев тебе?
Имав контакт лично со ного...Останува ако има спонзор..Сигруно нема да игра за капачина:pusk:
Линкот е од Спорт и е најава за продниот рок и за тоа кој играчи се слободни а во насловот стои и името на грне.Чисто како доказ дека ако нема договор со нас нема ни со вас (зошто е слободен играч)Не ти го бива линкот ерор ми излегува..
Лооол абе....Знам дека е слободен играч не се секири...И Богоев е слободен,и Пупо е слободен....Ама Грне лично ми рече вика тие се ненормални од каде извадија муабет дека јас сум потпишал за МЗТ:helou::helou:
Слободен играч е сватете.Не е играч на Струмица
http://sport.com.mk/?ItemID=89F08E74AABC4E4DB3B0A871E9611CC2
Лооол абе....Знам дека е слободен играч не се секири...И Богоев е слободен,и Пупо е слободен....Ама Грне лично ми рече вика тие се ненормални од каде извадија муабет дека јас сум потпишал за МЗТ:helou::helou:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:se zaebaval so tebe