Фан клуб: ЖРК Вардар

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Aбе „финтата“ тренер ќе им биди..
Тренерот на екипата, Ристо Магдинчев соопшти дека ангажирале неколку силни странски засилувања со цел Вардар СЦБТ да биде конкурентен во регионалната лига и во евро-куповите.
А која глупост е ова Вардар СЦБТ .. демек ако играат во тој објект, мора и името да си го сменат, само за да не плаќаат..
И овие од кај ги ископаа ракометарки.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Aбе „финтата“ тренер ќе им биди..

А која глупост е ова Вардар СЦБТ .. демек ако играат во тој објект, мора и името да си го сменат, само за да не плаќаат..
И овие од кај ги ископаа ракометарки.
СЦБТ сигурно ќе биде од поголемите спонзори... не е така лошо, за името мислам...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
СЦБТ сигурно ќе биде од поголемите спонзори... не е така лошо, за името мислам...
Грдо ми е на мене .
Исто како на Торус што му беше..:D
Али океј, ете автобувче земале, вози мишко..

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
А што фирми се овие СИС Балкан и Неуромедика ТЦЦ Плаза ? -Чии се?

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Vardar nov sampion u zenska konkurencija.... Use sea moze da se kaze:)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Чекајте бе, уште не завршила оваа сезона, вие ги прогласивте за шампиони. Македонија е ова, се може да се случи.

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Засилувањата што ги зеде ЖРК Вардар ќе играат наредната сезона

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Засилувањата што ги зеде ЖРК Вардар ќе играат наредната сезона
Знам... ама сезоната не е почната, ние уште не сме ги виделе „засилувањата“, а веќе ги прогласивме за шампиони.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Знам... ама сезоната не е почната, ние уште не сме ги виделе „засилувањата“, а веќе ги прогласивме за шампиони.
8 русинки и таа црногорката мисалм дека денес биле презентирани како нови засилувања на Вардар меѓу нив била Суслина

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
8 русинки и таа црногорката мисалм дека денес биле презентирани како нови засилувања на Вардар меѓу нив била Суслина
Презентирани со име и презиме, или на лице место... Јас сакам да почекаме бар да почне сезоната... Уште немаат кажано кој е фамозниот спонзор.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Презентирани со име и презиме, или на лице место... Јас сакам да почекаме бар да почне сезоната... Уште немаат кажано кој е фамозниот спонзор.
Клубот ќе има додавка Вардар СЦБТ(Спортски центар Борис Трајковски ) и ќе игра како домаќин таму , а главен спонзор е СИС Балкан плус имаа уште некој спонзори Јана вода,Неуромедика еве ти поделталн отука прочитај http://www.mkd.mk/30002/sport/vardar-scbt-go-nasleduva-kometal-a-ke-go-uriva-metalurg/

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
СИС Балкан уствари мислам дека е кладилницата Bet City... Кастратовиќ нели беше во Металург некој тренер. И ич не ми се свиѓа тоа што Магдинчев ќе биде тренер на овој тим... И да се разбереме, јас сакам да успее ова, ама да почекаме да почне сезоната.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Него нели и Трифун ќе се враќа или грешка прочитав јас?
А сигурно и Минчо нема да дреме така, глејте да не ја натплати Бујановиќ од Будучност, сама ќе им игра на русинките.:icon_mrgr:
Мада тој е сконцентриран на машкиот тим.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
А што фирми се овие СИС Балкан и Неуромедика ТЦЦ Плаза ? -Чии се?
СИС Балкан ти е всушност спонзорот од Русија,т.е овдешната Betcity кладилница..

Kajgana Shop

На врв Bottom