Фан клуб: ЖРК Вардар

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
И јас мислам да се спојат темите, доколку се исто спортско друштво како што кажа некој понапред :)
Инаку штета што загубиле во полуфинале, ама мислам дека има и други начини да излезат во Европа наредната година. :) Ако ги купат Пецевска и Младеновска ја редовно ги следам во СЦБТ. За Наташа Коцевска одам и на гостувања :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
И јас мислам да се спојат темите, доколку се исто спортско друштво како што кажа некој понапред :)
Инаку штета што загубиле во полуфинале, ама мислам дека има и други начини да излезат во Европа наредната година. :) Ако ги куат Пецевска и Младеновска ај редовно ги следам во СЦБТ. За Наташа Коцевска одам и на гостувања :pos:
Второ место се во лигата, Европа е загарантирана :icon_mrgr:
Само се очекуваше да парираат дури и на Металург во финалево, ама за жал не го поминаа ни Жито Прилеп :) Кликовац потфрлила само 2 гола постигнала...
Јас од составов само Робертина Грујоска ја знам, на Тони Џангаровски женска му :D
Годинава се тука негде со квалитетот со Прилепчанки, сепак успеавме да завршиме пред нив вадејќи нерешено во Прилеп и победа во Скопје...
Од исто спортско друштво се милијарда посто.
Има бајаги клубови во СД Вардар, штета што неможам да најдам конкретен осдговор, само на таблата во малата сала во Кале ги пишува :D

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
ЖРК Вардар - ЖРК Жито Прилеп 32:34 (31:31, 13:15)
ЖРК Вардар: Крстевска, Сталетовиќ, Здравковска 4, Груевска 2, Василевска 3, Стојковска 6, Михајловска, Ивановиќ, Маневска 7, Трајковска 3, Деловска, Стевановска 2, Андонова 2, Кликовац 2, Стојановиќ и Пижевска 1.
Седмерци: 3/10. Исклучувања: 6 минути.

ЖРК Жито Прилеп: Иаломитеану, Наумовска, Ѓорѓиоска, Павичевиќ 14, Стојановиќ 8, Мркиќ 5, Цветановска 1, Аџулеска 1, Здравеска 1, Цанеска, Серафимовска 4 и Иломаноска. Седмерци: 6/8. Исклучувања. 10 минути. Црвен картон (3х2): Цветановска во 37 минута.

Финале-ЖРК Металург-РК Жито Прилеп денес на МТВ Во 17-45.
ЖРК Вардар има обезбедено место во Европа бидејќи во супер лигата се на 2 место.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Второ место се во лигата, Европа е загарантирана :icon_mrgr:
Само се очекуваше да парираат дури и на Металург во финалево, ама за жал не го поминаа ни Жито Прилеп :) Кликовац потфрлила само 2 гола постигнала...
Јас од составов само Робертина Грујоска ја знам, на Тони Џангаровски женска му :D
Годинава се тука негде со квалитетот со Прилепчанки, сепак успеавме да завршиме пред нив вадејќи нерешено во Прилеп и победа во Скопје...
Од исто спортско друштво се милијарда посто.
Има бајаги клубови во СД Вардар, штета што неможам да најдам конкретен осдговор, само на таблата во малата сала во Кале ги пишува :D
Не си се обратил кај правиот човек ;)

Инаку СД Вардар е најбројното спортско друштво во државава!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Така те сакам бе :icon_mrgr:
Столни тенис :eek:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Влосипедизам :icon_mrgr:
Јбг бар имаме табла, каква е таква е :icon_mrgr:

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Среда во Автокоманда дерби-натпреварот ЖРК Металург-ЖРК Вардар :D

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Ги гледам Кастратовиќ и Нацева на Сител 3, даваат стари снимки од Кометалки и од репрезентацијата, ќе ме убие носталгија :) Се надевам ќе ни се повтори успехот со девојките, во брзо време..

M

MrzaRules

Гостин
И како шо изјави Нацева, добила некоја функција во ЖРК Вардар и ја прифатила

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Naceva, Todorovska i Kastratovic imaat funkcii vo ZRK Vardar;)

Член од
22 октомври 2010
Мислења
182
Поени од реакции
51
Марија Лојпур пикер од ЖРК Јагодина и Марина Дмитровиќ десен бек од истата екипа наредна сезона во ЖРК Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Марија Лојпур пикер од ЖРК Јагодина и Марина Дмитровиќ десен бек од истата екипа наредна сезона во ЖРК Вардар[/quote

Od kaj ti e informacijava?? Sigurno ti e ova ili nekoj spekulacii?]
--- надополнето: 31 мај 2012 во 13:59 ---
Марија Лојпур пикер од ЖРК Јагодина и Марина Дмитровиќ десен бек од истата екипа наредна сезона во ЖРК Вардар
Zatoa sto na nejziniot fejs profil nekoj tip i napisal srecno u grckoj! E sea neznam dali toa misli na makedonija(pa dupi) ili ovaa stvarno ke igra u hell ASS... Zatoa te prasuvam dali e ovaa informacija oficijalna??

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
--- надополнето: 31 мај 2012 во 13:59 ---

Zatoa sto na nejziniot fejs profil nekoj tip i napisal srecno u grckoj! E sea neznam dali toa misli na makedonija(pa dupi) ili ovaa stvarno ke igra u hell ASS... Zatoa te prasuvam dali e ovaa informacija oficijalna??
Она игра за репрезентација за Србија,бек игра .Србија играше со Грција квалификации за европското првенство.Дмитровиќ е најдобрата ракометарка од Јагодина ,и Лојпур е репрезентативка на Србија.

Kajgana Shop

На врв Bottom