Честито !!! Да ни се множат и во останатите форми
Сосема заслужен триумф - ма и повеќе од заслужен
Зошто?!
Јас како и секој обичен смртник на сред сезона по турбулентните резултати помислив првенствено дека годинава отиде јабана .... Низ кои се` не трауми и нервози поминав/ме со чуднава сезона! Мизерни партии, игра без тимски дух, сезона со шаблонски тактики, сезона на егоистички испади и побуненици... и коа мислевме дека и од лошо може да биде уште полошо можеби се случи најбитниот
момент* за успехов !!!
Дури сега можам без грижа на совест да кажам дека
потегот* на Роман е за секоја пофалба.... толку за тоа
*РОБЕРТО ДИ МАТЕО
Божји човеку... спасителу наш...
Срцево ми се полни кога го гледам тоа негово среќно лице... that's true love
Право да ви кажам повеќе сум среќен за него - отколку тоа што го освоивме трофејот. За мене веќе е > од Мур и Анчелоти заедно. Грев е,
ГРЕВ овој човек да замине во клубската историја и аналите на фудбалот како ВД тренер кој освоил само 2 трофеи
со тим кој бил во изгубена ситуација...
Како успеа да ги поклопи расфрланите парчиња од мозаикот секоја му чест. Едноставно уживање е да гледаш ЖАР, БОРБА ДО ПОСЛЕДЕН АТОМ, ГЛАД ЗА УСПЕХ пропратено со ГРАНИТНА ОДБРАНА, УБИСТВЕНИ КОНТРИ И ЕФИКАСЕН НАПАД.... СРЕЌА (нормално дека ќе ги прати храбрите)! Тоа е рецепт за загарантиран успех
Ова е правиот Челзи - ова е тимот и играта во која секој сака да ужива
ОВА* е тренерот кој ги има сите заслуги за тоа.
+ Пехаров е екстра ињекција за 19ти....Инфузија....
Хормони пукаат, тимскиот дух е на 100-тка, жедта за шампањското од пехарот со големите уши сеа е поголема од било кога....