Фан Клуб: Челзи

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.998
Поени од реакции
11.636
оти бе Фереира да не игра финале? :ROFLMAO:
Знам дека се зезаш ама ќе ти дадам озбилен одговор. :P Фереира би играл у ситуација ако Луиз/Кејхил не се спремни. (ама сум сигурен дека ќе бидат) Човекот нема 5 утакмици изиграно годинава...мада кога ќе видам денеска каква глупост направи Босингва за голот (он беше така?)...ај да оставиме калкулации за тимот, рано е уште.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Знам дека се зезаш ама ќе ти дадам озбилен одговор. :P Фереира би играл у ситуација ако Луиз/Кејхил не се спремни. (ама сум сигурен дека ќе бидат) Човекот нема 5 утакмици изиграно годинава...мада кога ќе видам денеска каква глупост направи Босингва за голот (он беше така?)...ај да оставиме калкулации за тимот, рано е уште.
Не се зезам воопшто. За против Барса кога реков дека Босингва ќе игра на линч ме ставија во темава, ама ете, си играше чоекот на ниво. Фереира го немам гледано дооооолго време на терен, али верувам дека сеуште има останато нешто во него. Не беше нешто посебно порано, дури и светлосни години беше послаб од другите играчи додека го пратев, али солиден беше. Во ситуација кога одбраната за во финалето ни е сјебана до даска, добра опција е!

И да, Босингва заеба работа за голот на Ливерпул и тоа со тежок аматерски потег :tapp: Така против КПР нека игра, против големи екипи концентрација малце!

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Честито !!! Да ни се множат и во останатите форми :cuc: Сосема заслужен триумф - ма и повеќе од заслужен
Зошто?!
Јас како и секој обичен смртник на сред сезона по турбулентните резултати помислив првенствено дека годинава отиде јабана .... Низ кои се` не трауми и нервози поминав/ме со чуднава сезона! Мизерни партии, игра без тимски дух, сезона со шаблонски тактики, сезона на егоистички испади и побуненици... и коа мислевме дека и од лошо може да биде уште полошо можеби се случи најбитниот момент* за успехов !!!
Дури сега можам без грижа на совест да кажам дека потегот* на Роман е за секоја пофалба.... толку за тоа

*РОБЕРТО ДИ МАТЕО :cuc::cuc::vozbud::place:
Божји човеку... спасителу наш...
Срцево ми се полни кога го гледам тоа негово среќно лице... that's true love
Право да ви кажам повеќе сум среќен за него - отколку тоа што го освоивме трофејот. За мене веќе е > од Мур и Анчелоти заедно. Грев е, ГРЕВ овој човек да замине во клубската историја и аналите на фудбалот како ВД тренер кој освоил само 2 трофеи :D со тим кој бил во изгубена ситуација...
Како успеа да ги поклопи расфрланите парчиња од мозаикот секоја му чест. Едноставно уживање е да гледаш ЖАР, БОРБА ДО ПОСЛЕДЕН АТОМ, ГЛАД ЗА УСПЕХ пропратено со ГРАНИТНА ОДБРАНА, УБИСТВЕНИ КОНТРИ И ЕФИКАСЕН НАПАД.... СРЕЌА (нормално дека ќе ги прати храбрите)! Тоа е рецепт за загарантиран успех

Ова е правиот Челзи - ова е тимот и играта во која секој сака да ужива
ОВА* е тренерот кој ги има сите заслуги за тоа.
+ Пехаров е екстра ињекција за 19ти....Инфузија....
Хормони пукаат, тимскиот дух е на 100-тка, жедта за шампањското од пехарот со големите уши сеа е поголема од било кога....
:sneaky:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Честитки момци. Ајде сега и на 19ти да го земете и топ сезона и покрај се :ROFLMAO:

F

fantomX

Гостин
Овој тим можи да изгуби од секого и да победи секого. Зависи од ден и спортска среќа. Затоа ништо не може да се коментира, а да се каже дека е реално. Освен то дека транзицијата на играта ќе оди тешко без Рамирес, ама којзнае, можеби Стуриџ да има ден, или Мата да успева да најде простор.
Знам само едно, финале на ЛШ - тоа е тоа, крајната претстава, сонот, за чест и за гордост. Фудбалот е бизнис, секоја фаза досега во основа се гледа како правење пари. Но финалето е за играчите, за навивачите, финалето е за душа и спомени. На дуелите со КПР и Њукасл ја приметував фацата на Тери, колку и да се избламира во Барселона и колку и да е тежок професионалец, се гледа каква е разачораноста од тоа шо се случи и тоа шо нема да игра. Особено кога погоди против КПР, наместо да слави, почна со гестикулации за извинување кон навивачите. ЛШ била опсесија, не би рекол. ЛШ е сон. Од Тери очекувам тоа да го пренесе низ соблекувалната, и исто ко да играл. Од ко изгубивме во Неапол, не сум свесен шо се случува со Челзи во ЛШ. И уште не сум. Сон. Чуден сон. И побуо ми е вака.
Уште два дуели од ПЛ сме имале според табелата кога ја гледав, ама не е битно. Не знам ни со кого играме. 19 мај е денот, за гордост и за „ушлото“. Дотогаш, останете ми здрави и живи. А после, „ко преживи прича че“, што би рекле србите.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Овој тим можи да изгуби од секого и да победи секого. Зависи од ден и спортска среќа. Затоа ништо не може да се коментира, а да се каже дека е реално. Освен то дека транзицијата на играта ќе оди тешко без Рамирес, ама којзнае, можеби Стуриџ да има ден, или Мата да успева да најде простор.
Знам само едно, финале на ЛШ - тоа е тоа, крајната претстава, сонот, за чест и за гордост. Фудбалот е бизнис, секоја фаза досега во основа се гледа како правење пари. Но финалето е за играчите, за навивачите, финалето е за душа и спомени. На дуелите со КПР и Њукасл ја приметував фацата на Тери, колку и да се избламира во Барселона и колку и да е тежок професионалец, се гледа каква е разачораноста од тоа шо се случи и тоа шо нема да игра. Особено кога погоди против КПР, наместо да слави, почна со гестикулации за извинување кон навивачите. ЛШ била опсесија, не би рекол. ЛШ е сон. Од Тери очекувам тоа да го пренесе низ соблекувалната, и исто ко да играл. Од ко изгубивме во Неапол, не сум свесен шо се случува со Челзи во ЛШ. И уште не сум. Сон. Чуден сон. И побуо ми е вака.
Уште два дуели од ПЛ сме имале според табелата кога ја гледав, ама не е битно. Не знам ни со кого играме. 19 мај е денот, за гордост и за „ушлото“. Дотогаш, останете ми здрави и живи. А после, „ко преживи прича че“, што би рекле србите.
And we have a winner!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Честито нека ни е титулата,одиме и во МИНХЕМ по главната !!!!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Да ама ФА Купот си носи поволности и ајде и од мене со среќа нека ние Титулата :D

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Вака се облечени за ФА КУП , во случај да освојат ЛШ голи :D

Essien say: He's the king of Wembley :)

И еве го РДМ :)

Eве и харлајтс :)

Eте го :)

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Чех, кој ѕвер е!:cuc:
Без разлика што и да се слуќи на 19, јас во никој случај не сум да се менува Ди Матео, супер го води тимов а и преку глава ми е секога година нов тренер.

Kajgana Shop

На врв Bottom