Фан Клуб: Челзи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да бе ко у позитивна смисла кажа дека Челси е англиски тим... Ти гледај за атер на мајка ти да не збориш ништо... Мене и ева остави не на мира... И не се вредни твоите критики ниту за Калу... ебати глупиот...
Одмори недела дена поради навреди и контролирај се во иднина.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Точно, за таков јазик според прописи треба 10 дена, ама и дадов 7, дека еве, нова е, иако мене не би требало да ме интересира зошто не ги прочитала правилата на почеток. Продолжете.
Со што да продолжеме ?

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Со дискусија, малку побитна од оваа до сега што се водеше за тоа кој е поглуп/попаметен...
Со дискусијата, таму кај што бевте пред да ви се умешам у темава.

еве ја дискусијата уживајте во погледот обајцата, ова упс llumious не важи затебе ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
фантомХ ветува дека нема да искритикува НИКОЈ и НИШТО ако Челзи освои ЛШ за две недели.

Е такво славје би било. :cool:
Да видам да не верувам! :D. Ама па и тоа да се случи после 2 недели камења и оган ќе фрлаш :D
--- надополнето: 5 мај 2012 во 23:47 ---
Уште едно Оффтопик прашање: Дали Донев има некаква функција на форумов? Мислам освен како член да не е мод?

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Кога се качуваше мислев некоја маскота на тимот е :свиркам:
--- надополнето: 5 мај 2012 во 23:56 ---

еве ја дискусијата уживајте во погледот обајцата, ова упс llumious не важи затебе ;)
Физиотерапевтката битно ја има :love:
Фацата на РДМ ко на шоља да е :icon_lol:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
Го има ова во поголема резолуција за на десктоп :D
Стај си го ти, ама за 2 недели пак ќе треба да менуваш. :P
Шала на страна, 1/2 completed. Заслужено си го земавме купов, нека мрчат колку сакаат за „голот“ кој според мене не е гол, но како и да е си тепавме. Тешко до крај до 4-то место..треба да ни се поклопат ептен резултатите плус да ги тепаме Ливерпул на Енфилд и Блекбурн. Што е до мене, лаганица во тие две утакмици, пушти некој младинец, некој играч ко Фереира и оние што нема да играат во финале. Другите да се чуваат пошто ако се повреди некој (пу пу пу) ќе биде гадно.

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Добро бе да му *бам мајката и така не сум активен член и добро правам како што гледам .ОСВОИВМЕ ПЕХАР - ФА КУП од НИКАКВА СЕЗОНА стигнавме да подигнеме да освоиме нешто финалисти во ЛШ , ја елиминиравме големата Барселона. Страв и трепет за секој тим . Го гледав преска финалето се испорадував реков дај да честитам на фан клубот , да видам добра слика од славењето некој коментар за играта онака да се порадуваме на УСПЕХОТ . Ама тоа овде го НЕМА !!!
Тука само губитничка атмосфера може да владее како само за препукување за се иритираат членовите меѓусебно . Не заземам страна нејќам да се замарам со тоа . Само сакав да ве прашам дали сте свесни колку ја кварите темава ? ! ?

Со среќа освојувањето на ФА Купот бар на тие што умеат да се радуваат :facepalm:
И посебен поздрав и благодарение на подршката на фанови на други тимови , кои искрено честитаат и даваат подршка . Му иде на човека само нив да ги чита , зошто од некои губиш волја за живот , а не за Челзи o_O

За крај едно видео да видите па може некој и ќе сфати што е прав фан и дека фан е тој што ќе остане достоен при пораз , ќе умее да стисне заби и да проголта но ќе умее кога ќе треба и да слави !
Како што тоа го направиле момциве во продолжение секоја им чест .

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Стај си го ти, ама за 2 недели пак ќе треба да менуваш. :P
Шала на страна, 1/2 completed. Заслужено си го земавме купов, нека мрчат колку сакаат за „голот“ кој според мене не е гол, но како и да е си тепавме. Тешко до крај до 4-то место..треба да ни се поклопат ептен резултатите плус да ги тепаме Ливерпул на Енфилд и Блекбурн. Што е до мене, лаганица во тие две утакмици, пушти некој младинец, некој играч ко Фереира и оние што нема да играат во финале. Другите да се чуваат пошто ако се повреди некој (пу пу пу) ќе биде гадно.
оти бе Фереира да не игра финале? :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom