Одмори недела дена поради навреди и контролирај се во иднина.Да бе ко у позитивна смисла кажа дека Челси е англиски тим... Ти гледај за атер на мајка ти да не збориш ништо... Мене и ева остави не на мира... И не се вредни твоите критики ниту за Калу... ебати глупиот...
Точно, за таков јазик според прописи треба 10 дена, ама и дадов 7, дека еве, нова е, иако мене не би требало да ме интересира зошто не ги прочитала правилата на почеток. Продолжете.
Со што да продолжеме ?Точно, за таков јазик според прописи треба 10 дена, ама и дадов 7, дека еве, нова е, иако мене не би требало да ме интересира зошто не ги прочитала правилата на почеток. Продолжете.
Со дискусија, малку побитна од оваа до сега што се водеше за тоа кој е поглуп/попаметен...Со што да продолжеме ?
Со дискусијата, таму кај што бевте пред да ви се умешам у темава.Со што да продолжеме ?
Со дискусија, малку побитна од оваа до сега што се водеше за тоа кој е поглуп/попаметен...
Со дискусијата, таму кај што бевте пред да ви се умешам у темава.
Да видам да не верувам! . Ама па и тоа да се случи после 2 недели камења и оган ќе фрлашфантомХ ветува дека нема да искритикува НИКОЈ и НИШТО ако Челзи освои ЛШ за две недели.
Е такво славје би било.
Кога се качуваше мислев некоја маскота на тимот е
Физиотерапевтката битно ја има
еве ја дискусијата уживајте во погледот обајцата, ова упс llumious не важи затебе
Стај си го ти, ама за 2 недели пак ќе треба да менуваш.Го има ова во поголема резолуција за на десктоп
оти бе Фереира да не игра финале?Стај си го ти, ама за 2 недели пак ќе треба да менуваш.
Шала на страна, 1/2 completed. Заслужено си го земавме купов, нека мрчат колку сакаат за „голот“ кој според мене не е гол, но како и да е си тепавме. Тешко до крај до 4-то место..треба да ни се поклопат ептен резултатите плус да ги тепаме Ливерпул на Енфилд и Блекбурн. Што е до мене, лаганица во тие две утакмици, пушти некој младинец, некој играч ко Фереира и оние што нема да играат во финале. Другите да се чуваат пошто ако се повреди некој (пу пу пу) ќе биде гадно.