- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Уште менаџер не се знае а не играчиwow што е со Малезијциве.. бравос !
Него има ли некои трачеви за летово за нови набавки?
Уште менаџер не се знае а не играчиwow што е со Малезијциве.. бравос !
Само Марко Марин засегаwow што е со Малезијциве.. бравос !
Чул те РоманАбе по на место прашање е кој ќе си оди летово ко што вика dark warrior, можно е и РДМ да му шутнат клоца... Мене највеќе би ме радувало Малуда да си го фати патот...
Не се знае кај ќе биде ама каде и да е јас и неколку другари ќе идеме .Е момци, прочитав на фан клубот Челси на фан страната на Фејсбук дека ќе има собиранка за финалето. Во Скопје ќе биде инаку. Е сега не знам колку од вас ја пратат страната, затоа пишувам тука. Кој е расположен да гледаме заедно финале, нека пише.
Еве линк од фан страната, кој не знае. http://www.facebook.com/chelseafc.mk
Среќа нема Х после името, иначе немаше да одишНе се знае кај ќе биде ама каде и да е јас и неколку другари ќе идеме .
Инаку собирот е организиран од страна на Фантом поранешен член на форумов т.е. мод.
јас да ви препорачам во ирскиот паб...ако се соберете одлична бројка, газдите не прават проблем. Местото мие измислено за гледање утакмица.Не се знае кај ќе биде ама каде и да е јас и неколку другари ќе идеме .
Инаку собирот е организиран од страна на Фантом поранешен член на форумов т.е. мод.
Еднаш веќе имаше еден собир во Ајриш. Сега ќе се види зависи колку луѓе ќе дојдатјас да ви препорачам во ирскиот паб...ако се соберете одлична бројка, газдите не прават проблем. Местото мие измислено за гледање утакмица.
Вака отприлика изгледаше на финалето со Вас, после утакмица секако. мене лично ме бендисува атмосферата.
Овие имаат најиритантни навивачи со некои труби и глупи песни, од искуство - глејте ја утакмицата на mute.После Сиетл и Филаделфија, ќе играат против ПСЖ и Милан во Њујорк и Мајами летово.
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2762724,00.html
Претпоставував дека е он пошто видов нешто фантом се спомнува, а знам дека он ги слуша Kiss итн. Би било убаво да се собереме убава бројка, јас би дошол, знам неколку луѓе што навиваат за Челси. Инаку, ваљда ќе може да дојдат и неутрални фанови.Не се знае кај ќе биде ама каде и да е јас и неколку другари ќе идеме .