Фан Клуб: Челзи

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Јас да си прашам, сигурно некој знае повеќе од мене :)
Него дај да се собереме ко малезијциве да научиме некоја кореографија :D

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Абе по на место прашање е кој ќе си оди летово ко што вика dark warrior, можно е и РДМ да му шутнат клоца... Мене највеќе би ме радувало Малуда да си го фати патот...

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Абе по на место прашање е кој ќе си оди летово ко што вика dark warrior, можно е и РДМ да му шутнат клоца... Мене највеќе би ме радувало Малуда да си го фати патот...
Чул те Роман :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
Е момци, прочитав на фан клубот Челси на фан страната на Фејсбук дека ќе има собиранка за финалето. Во Скопје ќе биде инаку. Е сега не знам колку од вас ја пратат страната, затоа пишувам тука. Кој е расположен да гледаме заедно финале, нека пише. :)
Еве линк од фан страната, кој не знае. http://www.facebook.com/chelseafc.mk

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Е момци, прочитав на фан клубот Челси на фан страната на Фејсбук дека ќе има собиранка за финалето. Во Скопје ќе биде инаку. Е сега не знам колку од вас ја пратат страната, затоа пишувам тука. Кој е расположен да гледаме заедно финале, нека пише. :)
Еве линк од фан страната, кој не знае. http://www.facebook.com/chelseafc.mk
Не се знае кај ќе биде ама каде и да е јас и неколку другари ќе идеме :).
Инаку собирот е организиран од страна на Фантом поранешен член на форумов т.е. мод.
:)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Инаку собирот е организиран од страна на Фантом поранешен член на форумов т.е. мод.
Среќа нема Х после името, иначе немаше да одиш :pos:
Ако одговара локација би пошол, макар и да нема место за седење, пофилинг е да стоиш со кригла у рака... А и дресон ми скапа дома, да го пролуфтирам малце џабе го земав само еднаш од дома го имам изнесено :unsure:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
јас да ви препорачам во ирскиот паб...ако се соберете одлична бројка, газдите не прават проблем. Местото мие измислено за гледање утакмица.
Вака отприлика изгледаше на финалето со Вас, после утакмица секако. мене лично ме бендисува атмосферата.

Напомена, со оглед дека ке има поголема бројка, преговарајте за цена за пиво, промоции и така натаму. За убав профит секој ке спушти цена:) Убав помин момци, нешто ми вика дека во ѕвездите е запишано челзи да земе оваа година.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
јас да ви препорачам во ирскиот паб...ако се соберете одлична бројка, газдите не прават проблем. Местото мие измислено за гледање утакмица.
Вака отприлика изгледаше на финалето со Вас, после утакмица секако. мене лично ме бендисува атмосферата.
Еднаш веќе имаше еден собир во Ајриш. Сега ќе се види зависи колку луѓе ќе дојдат :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
Претпоставував дека е он пошто видов нешто фантом се спомнува, а знам дека он ги слуша Kiss итн. Би било убаво да се собереме убава бројка, јас би дошол, знам неколку луѓе што навиваат за Челси. Инаку, ваљда ќе може да дојдат и неутрални фанови. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom