Знам дека се зезаш ама ќе ти дадам озбилен одговор.оти бе Фереира да не игра финале?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека се зезаш ама ќе ти дадам озбилен одговор.оти бе Фереира да не игра финале?![]()
Не се зезам воопшто. За против Барса кога реков дека Босингва ќе игра на линч ме ставија во темава, ама ете, си играше чоекот на ниво. Фереира го немам гледано дооооолго време на терен, али верувам дека сеуште има останато нешто во него. Не беше нешто посебно порано, дури и светлосни години беше послаб од другите играчи додека го пратев, али солиден беше. Во ситуација кога одбраната за во финалето ни е сјебана до даска, добра опција е!Знам дека се зезаш ама ќе ти дадам озбилен одговор.Фереира би играл у ситуација ако Луиз/Кејхил не се спремни. (ама сум сигурен дека ќе бидат) Човекот нема 5 утакмици изиграно годинава...мада кога ќе видам денеска каква глупост направи Босингва за голот (он беше така?)...ај да оставиме калкулации за тимот, рано е уште.
And we have a winner!Овој тим можи да изгуби од секого и да победи секого. Зависи од ден и спортска среќа. Затоа ништо не може да се коментира, а да се каже дека е реално. Освен то дека транзицијата на играта ќе оди тешко без Рамирес, ама којзнае, можеби Стуриџ да има ден, или Мата да успева да најде простор.
Знам само едно, финале на ЛШ - тоа е тоа, крајната претстава, сонот, за чест и за гордост. Фудбалот е бизнис, секоја фаза досега во основа се гледа како правење пари. Но финалето е за играчите, за навивачите, финалето е за душа и спомени. На дуелите со КПР и Њукасл ја приметував фацата на Тери, колку и да се избламира во Барселона и колку и да е тежок професионалец, се гледа каква е разачораноста од тоа шо се случи и тоа шо нема да игра. Особено кога погоди против КПР, наместо да слави, почна со гестикулации за извинување кон навивачите. ЛШ била опсесија, не би рекол. ЛШ е сон. Од Тери очекувам тоа да го пренесе низ соблекувалната, и исто ко да играл. Од ко изгубивме во Неапол, не сум свесен шо се случува со Челзи во ЛШ. И уште не сум. Сон. Чуден сон. И побуо ми е вака.
Уште два дуели од ПЛ сме имале според табелата кога ја гледав, ама не е битно. Не знам ни со кого играме. 19 мај е денот, за гордост и за „ушлото“. Дотогаш, останете ми здрави и живи. А после, „ко преживи прича че“, што би рекле србите.
Секој за племето свое, нема ништо чудно тука.
Мада Ф.А. Куп е, не е меѓународен турнир, ама пак, ја ги разбирам.