Најискрено, не се замарам воопшто со тоа дали некој искритикувал нешто покрај чиста победа/пораз или не. Напротив, еве и јас критикувам доста често макар и тепале со 10-0 пак ќе има нешто што да се каже. Во ситуација да според мене се се изигра беспрекорно, а ти повторно критикуваш, веруј нема да ми попречи во славењето. Незнам сите остали во клубов што се запнале со тебе до толку. Фино е кога некој ќе искоментира нешто алооо! Ако нема коментари што ќе биде од клубов? Само коментари „Јеееј тепавме, освоивме ова/она!“ и толку, глупо ми е некако. Ако не ви се свиѓаат коментарите на fantomX игнорирајте само и седете си раат аман!фантомХ ветува дека нема да искритикува НИКОЈ и НИШТО ако Челзи освои ЛШ за две недели.
Е такво славје би било.
http://www.matchhighlight.com/latest-goals/england/premier-league/chelsea-v-liverpool-2/честитки за титулава, не успеав да гледам пошо бев зафатен али мило ми е што успеавме да го освоиме купот, без разлика какво значење има во англија и пошироко. ако може хајлајтс за натпреварот вечно ќе ви бидам благодарен.
KTBFFH
Дефинитивно сум алергичен на шпанско нешто.
Шпанците
Секој за племето свое, нема ништо чудно тука.Не ја капирам потребата од Шпанско знаме на сликата...