Фан Клуб: Челзи

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Честита нека ви е титулата, заслуживте да победите денеска без разлика на чистиот гол на Керол касно се разбудивме и дури во последните 20тина минути почнавме да играме фудбал а до тогаш вие се имавте под контрола, се гледаме вгодина
Спортски Поздрав и се најдобро во остатокот од сезоната.....

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
фантомХ ветува дека нема да искритикува НИКОЈ и НИШТО ако Челзи освои ЛШ за две недели.

Е такво славје би било. :cool:
Најискрено, не се замарам воопшто со тоа дали некој искритикувал нешто покрај чиста победа/пораз или не. Напротив, еве и јас критикувам доста често макар и тепале со 10-0 пак ќе има нешто што да се каже. Во ситуација да според мене се се изигра беспрекорно, а ти повторно критикуваш, веруј нема да ми попречи во славењето. Незнам сите остали во клубов што се запнале со тебе до толку. Фино е кога некој ќе искоментира нешто алооо! Ако нема коментари што ќе биде од клубов? Само коментари „Јеееј тепавме, освоивме ова/она!“ и толку, глупо ми е некако. Ако не ви се свиѓаат коментарите на fantomX игнорирајте само и седете си раат аман!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
честитки за титулава, не успеав да гледам пошо бев зафатен али мило ми е што успеавме да го освоиме купот, без разлика какво значење има во англија и пошироко. ако може хајлајтс за натпреварот вечно ќе ви бидам благодарен.
KTBFFH

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
честитки за титулава, не успеав да гледам пошо бев зафатен али мило ми е што успеавме да го освоиме купот, без разлика какво значење има во англија и пошироко. ако може хајлајтс за натпреварот вечно ќе ви бидам благодарен.
KTBFFH
http://www.matchhighlight.com/latest-goals/england/premier-league/chelsea-v-liverpool-2/

Влегувај тука :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.608
Поени од реакции
6.394
Честито победа и титула, одлично игравте до голот на Керол, подоцна разбирливо беше Ливерпул да напаѓа бидејки бркаа резултат но до тоолку да имат иницјатива е неприфатливо за Челзи, вака против Баерн тешко.
Како и да е со среќа во финалето, ќе ми биде мило Челзи да го освои, со евентуален триумф во Минхен ќе имате доста успешна сезона. :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дај ставете ЦЕЛОСЕН ХАЈЛАЈЦ !

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Честито титула момци, се надевам дека ќе ја комплетирате оваа сезона со трофеј од ЛШ.
Поздрав

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Не ја капирам потребата од Шпанско знаме на сликата...

Kajgana Shop

На врв Bottom