Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Добро е што Тери ке биде подготвен за натпреварот со Стоук ,баш ме интересира како ке функционираат заедно со Кејхил..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Колку само ремет позади грб трпи докторкава во клубот а и пошироко (цела лига)

H

HoT IcE

Гостин
"We don't want you here, we don't want you here - fuck off Benitez, we don't want you here".

"She said no, Marlon; she said no" - in reply to Marlon King, the man, the myth, the rapist.

"He sacks who he waaaaants, Roman Abramovich, he sacks who he wants".

"There's only di Matteo, one di Matteeeeeeeo"

"EDDIE, EDDIE, EDDIE, EDDIE, EDDIE"
532218938.jpg
Еве што се пееше против Бирмингем на трибините.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Tores odbil da sutira penal!?
Mata rekol: "Go prasav dali saka da go izvede penalot, bidejki toj se izbori za toa. Toj mi rece deka ne bil na listata na izveduvanje za penali".

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам дали само јас имам заприметено но колку што ве имам гледано овие две години страшно ви фали Балак во средниот ред со здрав есиен..едноставно та асредина есиен-лампард-балак-малуда пред неколку години беше непробојна и делуваше перфектно и во напад и во одбрана но сега работите многу се сменија бидејќи нормално играчите остареа и е смена на генерации..!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Tores odbil da sutira penal!?
Mata rekol: "Go prasav dali saka da go izvede penalot, bidejki toj se izbori za toa. Toj mi rece deka ne bil na listata na izveduvanje za penali".
Ептен глупа одлука.
Ова значи дека има страв од одговорност.
Ако промашеше немаше да се смени многу мечот ама му беше страв да шутне.И тоа не само за пенали тоа му се случува скоро секој пат кога ќе излезе пред гол.Не шутира туку само се дрибла.
Ептен има страв.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Ептен глупа одлука.
Ова значи дека има страв од одговорност.
Ако промашеше немаше да се смени многу мечот ама му беше страв да шутне.И тоа не само за пенали тоа му се случува скоро секој пат кога ќе излезе пред гол.Не шутира туку само се дрибла.
Ептен има страв.
Тогаш никогаш нема да даде гол.

H

HoT IcE

Гостин
Ја да сум тренер никад више не би го пуштил Торес во прв тим.
Таков играч, од таков калибар, со толкава плата, со толку мали мадиња за да преземе одговорност во клуб како Челзи, никако, се надевам дека и РДМ размислува вака.

L

Löwe

Гостин
Баталете Торес, туку сега РДМ да е толку паметен па да му текни со Стоук, пошто се враќа Тери во игра, стопери да бидат Тери Кејхил, лев бек Бертранд десен Иванович
А Луиз во средина да го клај да го проба.. не како заден везен туку баш во средина .. Верувам дека со таква формација и наполи ќе го победиме со 2+ разлика

Kajgana Shop

На врв Bottom