Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Хаха се шалев де, немој одма озбилно ти :D
иначе колку што јас сум информиран, дечките од Велес поредовно се собираат за утакмици (некој ако има од Велес, нека ми потврди).
Во Скопје мислам дека ретко има собири, лично јас бев само на собирот кој ни беше на Кеј за финалето. Мислам дека се имаа собирано во „Мини“ кај Три Бисери таму (мада мислам деа тоа беше еднаш или два пати), и уште едно место ама не ми текнува сега за името... Изгледа дека неаме такво местенце ко вие што имате.
Тоа кај Три Бисери беше ептен на почетокот на фан клубот мислам.
Во Ајриш имаше 2-3 пати мислам само собири.За финалето,со Сити преклани мислам и уште еднаш ако имаше можда само.
А не ми се верува и дека овие од Велес нешто посебно се собираат. :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Liverpool have made an offer to take Daniel Sturridge on loan from Chelsea.
Денес очекувам да не поврзуваат со 50 играчи но добро е што играме денес во Супер купот па нема да се замараме многу,само да не се направи некој непромислен потег да го пуштат Стариџ и да го донесат Курле:facepalm:

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Тоа кај Три Бисери беше ептен на почетокот на фан клубот мислам.
Во Ајриш имаше 2-3 пати мислам само собири.За финалето,со Сити преклани мислам и уште еднаш ако имаше можда само.
А не ми се верува и дека овие од Велес нешто посебно се собираат. :D
Да да, во Ајриш имаше за финалето (мада на полувреме се префрливме во тој другиот од многу јасни причини), еднаш со Сити (изгубивме :( ) и еднаш со Арсенал (тепавме 2-0 ако добро се сеќавам, Алекс пукна бомба од слободен).

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Да да, во Ајриш имаше за финалето (мада на полувреме се префрливме во тој другиот од многу јасни причини), еднаш со Сити (изгубивме :( ) и еднаш со Арсенал (тепавме 2-0 ако добро се сеќавам, Алекс пукна бомба од слободен).
Може да ми кажеш на мене кои се тие причини , пошто ја стварно не сум упатен ...

В

Ваздух

Гостин
Која е логиката да го пуштиме Стариџ кој е скоро исто годиште со Шурле, да платиме за Шурле 20 и нешто милиони?
Мислам исто е, пак би имале двајца напаѓачи, со тоа што даваме пари безпотребно, а губиме играч подобар од самиот Шурле.
Стариџ како шпиц не е испробан, во Болтон растураше на таа позиција, за ВБ на ОИ исто.
Ама научени сме да се расфрламе изгледа...

H

HoT IcE

Гостин
Во ниту еден англиски медиум нема дека Стариџ заминал во Ливерпул, не знам од кај Екипа ја извлече информацијата.
Ако е вистина, тогаш сигурно доаѓа еден напаѓач, и најверојатно ќе биде Шурле, Стариџ самиот си ја скрои судбината, наместо да играше тимски и на десно крило, тој се бунеше за центарфор а во исто време пружаше бледи партии, ете сега до кај стигна со таа глава, да игра во Ливерпул..:pos:

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Може да ми кажеш на мене кои се тие причини , пошто ја стварно не сум упатен ...
Не дека е нешто многу битно...во соседниот кафич натпреварот беше понапред добри 20тина секунди (Бирократ ли се викаше, појма неам)....и јас таму пратев и беше ептен фејл...звукот се мешаше, ние што седевме поблиску до другиот кафич гледавме и знаевме што ќе се случи пред останатиот дел од дружината...и на полувреме сите се преместивме таму.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Не треба да се продава Стариџ ниту да се даде на позајмица Есиен..Ке ни треба поголем состав сезонава,се бориме на повеке фронтови-ПЛ,ЛШ,2та купови,Светско Клупско

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
ДАЈТЕ ФУЛ ГАЛЕРИЈА ОД СЛИКИТЕ ПОГОРЕ СО СЕКОЈ ФУДБАЛЕР ПОСЕБНО...АМА СТАКЛО ДА СЕ НЕ МАТНИ.:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom