Фан Клуб: Челзи

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Спортска никако да фатам цел месец(n):icon_mrgr:
Верувал или не, јас спортска немам фатено од летото 2010 на одмор во Охрид кога бев ... И се откажав од спортска, не иргам веќе пола година ....

H

HoT IcE

Гостин
Јас имам фатено пред 2 месеца последен пат, за 20 денари уплата, добивка 120 денари, требаше околу 250, али тогаш почина оној фудбалерот во Италија и се одложија сите мечеви од Серија А.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
А последен пат кога проверив ова беше Фан Клуб: Челси :P хаха само се шалам :)

Инаку, доста незгодна група. Јувентус знаеме што е како е, освоија Серија А, има сила во нив, ќе бидат две тешки утакмици. Би бил супер задоволен со 4 бода од тие две утакмици.
Украинциве се незгоден противник секогаш. Не знам кога ќе играме со нив, ама секогаш е тешко да се игра зимска утакмица во Украина/Русија.
За Данциве чие име не можам ни да го изговорам немам некое мислење затоа што ги немам гледано ниедна минута. Но, би требало да немаме некои проблеми со нив ( пу пу да не урочам).
Се на се, можеше и полесна група, но ајде веќе бидна.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
В

Ваздух

Гостин
Фантастична група, ги сакав и Дортмунд ама што е, тука е. Јувентус ќе нагази на тврдо :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Фантастична група, ги сакав и Дортмунд ама што е, тука е. Јувентус ќе нагази на тврдо :D
Абе во Торино пораз ќе немаме тоа да е јасно :icon_mrgr: На новиот стадион немаме пораз од кога е основан :pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Eпа за се има првпат, да го осетат Европскиот Шампион на своја кожа :)
Нз, нз ... најмотивирано играме против појаките, абе првин нека дојде утакмицата нека изиграат па ќе дискутираме ... сега рано е да збориме :ROFLMAO:

В

Ваздух

Гостин
Нз, нз ... најмотивирано играме против појаките, абе првин нека дојде утакмицата нека изиграат па ќе дискутираме ... сега рано е да збориме :ROFLMAO:
Апсолутно, малце се шегувам јас. Јувентус не е за потценување никогаш, камо ли сега кога застанаа цврсто на нозе.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дома ќе ги добиеме сите и мирна глава....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мех.Ок група.Можеше и полесна а можеше и потешка.
Распоредот медови. Прво дома со Јуве. Малку посериозно и лесно ќе ги тепаме.После 2 на гости и дома со Шахтјор и после тоа готово загарантирано ни е 1/8 финале.
Групава е ептен предиктабл до некаде.
1.Челзи
2.Јуве
3.Шахтјор
4.Нордсјеланд

Да не ги потцениме Нордсјеланд ама мислам дека со нив гол разлика ќе билдаме. Со Шахтјор една тепаме 100% еве да речеме една и нерешена со нив ама може и 2те да ги тепаме.
Со Јуве 1 победа и 1нерешено. Еве нека бидат и 2 нерешени.
Реално ние треба да сме први во група. Јуве се поквлаитетени од другиве и лесно ќе бидат 2ри а ако киксаме како лани можеби и 1ви.
Шахтјор не се нешто посебни како што беа една сезона во 1/4 финале кога играа.
Нордсјеланд ваљда нема да не мачат многу. :D
--- надополнето: 30 август 2012 во 23:05 ---
http://www.chelseafc.com/news-article/article/2905339/title/home-tie-in-capital-one-cup

Вулфс.Мех.Задоволен сум. Еве добра шанса за помладите да се докажат (y)
--- надополнето: 31 август 2012 во 00:00 ---
Од нигде никаде трансфер бомба. Хазард во Зулте Варагем :eek::eek:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Енди Керол официјално на позајмица во Вест Хем, со тоа се разгоруваат гласините дека Ливерпул ќе запне по Стариџ. Утре ќе биде интересен ден, останува да видиме што ќе биде.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
За нас тапа ден ќе биде по мене.
Ќе си отиде пола екипа од кај нас :D.
Бенајун,Малуда,Есиен...
Изгледа Хулк ќе остане во Порто а ние ќе сме запнеле по Шурле.
Ама со нашиве ништо не се знае а овие од Порто го држат Хулк како заложник така да ништо не се знае се додека не се појави на официјалната страна.
Јас утре не се замарам со трансфер роков. Ќе си излезам некаде од сабајле. Па вечерта играме Супер Куп и се тамам кога ќе заврши фудбалот дури тогаш ќе видиме кој што направил.
Ако дојде некој добро ама само ако Стариџ не си отиде.
Ако си отиде Стариџ а никој не дојде го јадевме..

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Енди Керол официјално на позајмица во Вест Хем, со тоа се разгоруваат гласините дека Ливерпул ќе запне по Стариџ. Утре ќе биде интересен ден, останува да видиме што ќе биде.
Само ако го донесат тој Шурле како негова замна или било кој друг освен триото Хулк/Фалкао/Кавани нека си каснат од јајцата :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom