JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Верувал или не, јас спортска немам фатено од летото 2010 на одмор во Охрид кога бев ... И се откажав од спортска, не иргам веќе пола година ....Спортска никако да фатам цел месец![]()
Абе во Торино пораз ќе немаме тоа да е јасноФантастична група, ги сакав и Дортмунд ама што е, тука е. Јувентус ќе нагази на тврдо![]()
Eпа за се има првпат, да го осетат Европскиот Шампион на своја кожаАбе во Торино пораз ќе немаме тоа да е јасноНа новиот стадион немаме пораз од кога е основан
![]()
Нз, нз ... најмотивирано играме против појаките, абе првин нека дојде утакмицата нека изиграат па ќе дискутираме ... сега рано е да зборимеEпа за се има првпат, да го осетат Европскиот Шампион на своја кожа![]()
Апсолутно, малце се шегувам јас. Јувентус не е за потценување никогаш, камо ли сега кога застанаа цврсто на нозе.Нз, нз ... најмотивирано играме против појаките, абе првин нека дојде утакмицата нека изиграат па ќе дискутираме ... сега рано е да збориме![]()
Само ако го донесат тој Шурле како негова замна или било кој друг освен триото Хулк/Фалкао/Кавани нека си каснат од јајцатаЕнди Керол официјално на позајмица во Вест Хем, со тоа се разгоруваат гласините дека Ливерпул ќе запне по Стариџ. Утре ќе биде интересен ден, останува да видиме што ќе биде.