- Член од
- 30 јануари 2011
- Мислења
- 1.264
- Поени од реакции
- 1.079
Дај бе нека се јави тој што го предвиде ова дека сите ќе слават тука
Глупо, веруј, стварно глупо ми е да се самоцитирам, ама неможам а да не се испофалам. Сите (Како што може и да се види) прават собиранка тука. Ја гледав утакмицава со фанови на Манчестер, Арсенал, Реал и ред други. Непотребно, али мора да се спомне: сите ми честитаа од се срце, ама оноа, баш од се срце!Деновиве се повеќе и повеќе ми се врти во глава дека во Вторник сите Фан Клубови како Реал, Милан и компанија ќе праат собиранка тука. Победа за целосен оргазам
Моето не го уништи, and I'm happy about it! Напротив, го испуни до недоглед и ме натера да заборавам на сите негови киксови сезонава. Не дека голот беше нешто многу битен (битен беше и те како, али знаеш на што мислам нели), али Торес да постигне гол против Фарса?тие 5 секунди кога торес одеше на кај голот верувам дека уништи многу срца
Кој црни Босингва бе пријателе?
Буљаши. Пошто ме цитиравте, да ви вратам една убава контра. Скоро и да не помина напад по нивната лева страна (за неписмените што не ги знаат квалитетите на Босингва, нашата десна). Дали тоа е поради тоа што нивната лева страна е послаба или поради тоа што Босингва е доста добар, сосема нерелевантно. Типчето си одигра според задачата без разлика дали вие сте или не сте задоволни од него. И guess what? Ќе го гледате и наредната утакмица та пукнале!Ако игра Босингва а 99% сум сигурна дека немат да играт, ќе гледаме силување во буквална смисла на зборот..
Сеуште неможам да поверувам дека идеме у финале! И да изгубиме со 10-0 од Реал/Баерн, баш ми е гајле. Ја тепавме Барселона - тоа е моето финале! Ќе биде фино конечно да кренеме и ние едно пехарче, не викам не. Но, волку возбуда не сум имал од Челзи - Манчестер финалето мислам...
KTBFFH!