Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Јас гледам на работите реално, а тоа е дека Барселона изигра подобро, НО не ги искористи своите шанси, по што следеше казната! Тоа е мое мислење, ова е форум и го искажувам истото. Доколку ти не се согласуваш не значи дека мора да ме нападнеш заради тоа. А во врска со полуфиналето од 2009-та сметките не се израмнети се' уште. Се надевам дека тоа ќе се случи во вторник, на овој или оној начин. ;)
И да, не знам кој фактор си ми ти за да ми кажуваш дали треба или не треба да навивам за ЧелСи и дали ќе си ја мавнам главата во ѕид или не. :)
За крај, посакувам денеска да ги освоиме трите бода кои и те како ни се потребни.
Не сум никој фактор тоа е повеќе од јасно... Само не знам, не можам да разберам како некој кој е фан на Челси може да каже дека Барселона заслужила да победи... Ебати ја реалноста... Имаа шанси не знаеа да ги искористат и толку, да требало да победат ќе победеа. Денеска не ги освоивме 3-те бода за жал, ама може Л.С ќе ја освоиме :)

Инаку прашање едно не знам какви се правилата...ако бидеме пример 5-то место, а освоиме ЛШ што се дешава? Идеме у квалификации како Ливерпул кога освоија, а 4-то пласираниот од Премиер лига нема да оди у ЛШ? Вака нешто?

Инаку прашање едно не знам какви се правилата...ако бидеме пример 5-то место, а освоиме ЛШ што се дешава? Идеме у квалификации како Ливерпул кога освоија, а 4-то пласираниот од Премиер лига нема да оди у ЛШ? Вака нешто?
Да, токму така.

Директно во групи одиме ако освоиме ЛШ

РДМ да е малце паметен ќе извлече некоја поука од Ел Класико

РДМ да го има составот што го има ЖМ нема да му треба поука од ЕК
Кратенкиве FTW
Па добро РМ го има Бензема ние го имаме Дрогба. Тие го имаат КР ние го имаме Мата,Тие го имаат Озил ние го имаме Лампард итн. итн. :D

Деновиве се повеќе и повеќе ми се врти во глава дека во Вторник сите Фан Клубови како Реал, Милан и компанија ќе праат собиранка тука. Победа за целосен оргазам :vozbud:

Драгонскај добра шала, најискрено.
За во вторник ќе биде интересно, Барселона и денес загуби, втор пораз по ред, кој знае каква е атмосферата во соблекувална, денес премногу грешки и они, ќе биде забавно, се надевам дека Челзи ќе игра паметно, и дека РДМ ќе има планБ во случај Барселона да се опаметила од мечот на Стемфорд.
И да не примиме брз гол, друго ќе си дојде.
Денес имаше добра ротација на играчи, би требало да биде јако трчање и покривање на цел терен, оти се виде каде Барселона е слаба, се виде во Лондон, се виде денес, и ете, поука за РМ и Челзи да идат максимално сконцетрирано во вторник.

Дефинитивно стариџ треба да стартува во вторник. Знам дека не е во форма и премногу себичи и упропастува акции, ама немаме друго чаре.
Шансата ја гледам само во контри, каде потребна ни е брзина и неможеме да играме со троми желки како Малуда или Калу.
Тоа е тоа, да играме поинаку и малку да се отвориме ќе доживееме потоп.

П.С HoT IcE Ти whizzkid си така? :icon_lol:

306621_364173873618808_317308498305346_927605_15193334_n.jpg
Aj Среќен роденден нека им е :)

Дефинитивно стариџ треба да стартува во вторник. Знам дека не е во форма и премногу себичи и упропастува акции, ама немаме друго чаре.
Шансата ја гледам само во контри, каде потребна ни е брзина и неможеме да играме со троми желки како Малуда или Калу.
Фала богу дека нема да играат овие, ќе играат Мата и Рамирес кој мислам дека е Болт за останатите крила што ги имаме. Сигурен сум дека ќе почнат:

Чех
Иванович Кејхил Тери Кол
Микел
Меирелеш Лампард
Мата Рамирес
Дрогба

Мое мислење
бертранд ѕвер треба појќе шанса наредна сезона да му се дава
есиен многу добро изигра оваа утакмица иако мислам дека не треба со барса да игра
стариџ себич најголем
малуда нејќам ни да го видам поќе
калу незнам зошто игра
од РДМ досега не сум бил разочаран ама оваа утакмица многу се разочарав, мораше да одиме на победа. имавме добри акции ама шо незнај калу да шутни стариџ да подај малуда.. ништо незнај тој... шо е и чудно во последните неколку утакмици среќата не прати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom