Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Браво дечки и честито, наклонет бев за вас и ме фаќаше срце при сите шанси на Барселона, којзнае како ви било вас. : )

Со ваков тим и ваков голман во финалето се е можно, па со среќа понатаму!

Браво ! секоја чест....сакам финале Челзи-Реал : )

Секоја чест на момците, се израдував исто како Арсенал да влезе во финале!

Честитки!!!

Така се елиминира Барса разбираш... :vozbud::place:
:cuc::cuc:

Чекај, да сумираме: во 43мин. Барса имаше 2-0 и играч повеќе, а во 92 имаше само играч повеќе! Верувате? :ROFLMAO:

Лелеле не знам што да искоментирам сега....целиот сум исполнет, верувам како и сите вас тука...фортуната повторна на наша страна! Нема да кажувам кој како одиграл...нема поента сега тоа..Тери што направи глупост, направи...ќе фали во финалето, мада Рамиреш мислам дека и повеќе ќе фали...Меирелеш исто нема да игра...само ме интересира..некои од вас спомнаа Ивановиќ нема да играл? Од каде тоа? Јас не видов дека он доби жолт воопшто па камоли суспензија поради жолти...
И извинете за многутте точки.
ЧЕСТИТО НЕКА Е! И фала на сите фанови кои ни честитаа.

mdcm.jpg

Вреди за сите пари

Честитки пласман во финалето :) Која иронија му се случува на Абрамович во моментов. И во 2008ма стигнавте со в.д менаџер до финале и годинава :) Ајде валда ќе има среќа Ди Матео да остане и повеќе во Челзи, се гледа жабарскиот менталитет во тимот. Инаку не се откажувајте тука, кога ја сопревте една Барса, може да падне и Реал/Баерн. Со среќа во финалето :))

Cestitiki za plasmanot vo finale, zal mi e sto ke igrate bez kompletna odbrana, no vi ja posakuvam seta sreka .

Уште еднаш, АЛАЛ НЕКА ВИ Е!!!
Но, сеуште не можам да сфатам што му требаше она на Џон Тери!?

Лелеле не знам што да искоментирам сега....целиот сум исполнет, верувам како и сите вас тука...фортуната повторна на наша страна! Нема да кажувам кој како одиграл...нема поента сега тоа..Тери што направи глупост, направи...ќе фали во финалето, мада Рамиреш мислам дека и повеќе ќе фали...Меирелеш исто нема да игра...само ме интересира..некои од вас спомнаа Ивановиќ нема да играл? Од каде тоа? Јас не видов дека он доби жолт воопшто па камоли суспензија поради жолти...
И извинете за многутте точки.
ЧЕСТИТО НЕКА Е! И фала на сите фанови кои ни честитаа.
Тој и Иниеста добија жолти картони во 50та минута, но не знам зошто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom