B
Beginner
Гостин
Таман ќе се врати Хаверц после паузата.
Одои
подобро да го пратеа на позајмица некаде.
А до каде е Гилмор да се врати од повредата?
Одои
![Палец долу (n) (n)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsdown.png)
А до каде е Гилмор да се врати од повредата?
Да те надополнам за Вернер, на самиот почеток од второ полувреме Ковачиќ ја искомплицира и доцнеше со пасот до него, кој ќе го извадеше во еден на еден ситуација со Ремсдејл.Буквално статистички не се оствари твојата прогноза, но де факто:
Вернер - пречката во прво полувреме е одличен шут, промашувањето кратко пред голот, и голот = за мене е хет-трик за пола од времето лев бек и пола играч на средината.
Зијеш - треба да се коментира? Кватростаџоне асистенции броено со промашувањето на Вернер и топката за Ковачич за првиот гол.
Тиаго Силва, овогенерациски Марсел Десаи. Штета што не дојде барем 3 години порано, доктор за сите дефанзивци во Челзи. Зума од најголем киксер минатата сезона, оваа сезона има еден кикс против Саутемптон и е убедлив лидер во лигата во скок игра, де факто како нов играч покрај Силва и Менди.
Прв натпревар после долго време во кој се гледа дека има некаква воиграност, т.е. се знае што се сака од секое движење по теренот. Положен овој испит за Лампард.
На почеток очекував дека Жоржињо, Канте, Хаверц, Хадсон-Одои, Зијеш и Вернер ќе биде стартната шестка која ќе се стабилизира по некој месец. Ако Маунт пред Жоржињо и не ме изненадува многу поради подвижноста на Маунт, тоа што Абрахам игра пред Хадсон-Одои (очигледно заслужено, човекот со оглед на одредената трапавост е максимално ефективен и напред и назад) е одредено изненадување за мене.Во секој случај, Вернер и стопер да го ставиш ќе контрибуира во играта, но не смее повеќе да не игра шпиц.
Ќе има простор и за Абрахам, густ распоред, купови, ЛШ со Рен и Краснодар...
На почеток очекував дека Жоржињо, Канте, Хаверц, Хадсон-Одои, Зијеш и Вернер ќе биде стартната шестка која ќе се стабилизира по некој месец. Ако Маунт пред Жоржињо и не ме изненадува многу поради подвижноста на Маунт, тоа што Абрахам игра пред Хадсон-Одои (очигледно заслужено, човекот со оглед на одредената трапавост е максимално ефективен и напред и назад) е одредено изненадување за мене.
Не знам што се случува со Одои, ама мораше да го искористи овој период на отсуство на Пулишич и враќање на Маунт на средина кај што и треба да игра. Се надевам дека нема некои последици од ковид-от. Изгледа подобро ќе беше да го задржеа Вилијан и да го пуштеа Одои на позајмица цела сезона.
q-рац и едниот и другиот што ќе заиграат во скоро време за Челзи. Слободно Лампард може да ги лансира во У23 да комбинираат со Баба Рахман и Дринкватер.
Ova za Kovacic... ozbilen si?Тоа што го гледам од Жиргињо и Ковачич оваа сезона, Маунт со барем една здрава нога ќе игра пред нив.
Колку и во многу аспекти дечкото да е просечен, воркрејтот на Маунт не можат да го достигнат Жоргињо и Ковачич комбинирано.
Ако сите се подготвени, и јас очекувам состав како во средата. Евентуално Ковачич место Жоргињо, ама не верувам. Не знам што е со човекот, ама Ковачич кога и да игра сезонава лута и во простор и во време.
Оваа сезона, да. Вчера изигра нешто подобро и секако втрчувањето за асистенцијата беше одлично, ама пак на периоди е отсутен.Ova za Kovacic... ozbilen si?
Жално е за Лофтус. Повредите го убија, да не беа тие ќе беше многу добар фудбалер.Дечки...да не ширам негативна енергија...ама нешто ми вели дека РЛЦ и ЦХО во моментов се движат кон патот на Мекехран и Пиазон ко што тргнала работава![]()
![]()