Фан Клуб: Челзи

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.706
Многу се ретки играчите со голема висина што имаат таква техника.

H

HoT IcE

Гостин
Ок а кој ке биде плејмеркер и изведувач на прекини ??
Оскар, Вилиан, Хазард, сите се подеданкво добри колку и Лампард. Лампард последниве 3-4 сезони е многу паднат во форма и изведување слободни, а далеку е и од плејмејкер, годините си го направија своието.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Бонус:

My niggas.
Вечер финале во ФА куп за млади У18 против Фулам.:свиркам:
Кај забегале трине белзи појма немам. (голманиве не ги рачунам, црнец класа голман скоро и никогаш да немало)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И покрај тоа што веројатно ни ја земавте титулата од пред нос, морам да ви честитам.
Дај боже, ама мислам дека подобро би било постов да гласи "Најверојатно им ја дадовте титулата на Сити".
Се надевам дека си во право :D[DOUBLEPOST=1398698122][/DOUBLEPOST]Едно нафрлување не знаат да направат, замена за Френк ќе биле. Може само до некаде да се каже дека Матиќ има добри долги пасови али другово ни корнер ни набацување

Член од
17 април 2014
Мислења
587
Поени од реакции
841

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
http://www.whoscored.com/Matches/819895/Preview/Europe-UEFA-Champions-League-2013-2014-Chelsea-Atletico-Madrid Ова е можниот состав на Челзи. Не се знае дали ке играт Ето, Тери и Давид Луис. Чех е повреден. Лампард и Микел не играт бидејки се суспендирани. Матич и Салах забрането им е да играт ЛШ.
Ова истово, само место Торлес, Ето нека игра.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Иначе Матиќ е ненормален играч, не ми се верува колку е смирен и ладнокрвен со топка. Ненормална стабилност во средина ни внесе Немања откако дојде да игра, страшен играч, феноменален играч, и плус доаѓа од наша академија, иако беше на калење во Бенфика. Феноменален играч, колку повеќе го гледам Челзи и пратам Матиќ толку повеќе сфаќам колку е круцијален за Челзи, вистински џин во средина, ништо не поминува покрај него, предобра замена за Френки.
Прегледај го приврзокот 90885
Си го добивме и ние нашиот Јаја Туре :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom