Ок а кој ке биде плејмеркер и изведувач на прекини ??Се збореа у 2011. Замената за Френк е Матиќ.
Оскар, Вилиан, Хазард, сите се подеданкво добри колку и Лампард. Лампард последниве 3-4 сезони е многу паднат во форма и изведување слободни, а далеку е и од плејмејкер, годините си го направија своието.Ок а кој ке биде плејмеркер и изведувач на прекини ??
Кај забегале трине белзи појма немам. (голманиве не ги рачунам, црнец класа голман скоро и никогаш да немало)Бонус:
![]()
My niggas.
Вечер финале во ФА куп за млади У18 против Фулам.![]()
Дај боже, ама мислам дека подобро би било постов да гласи "Најверојатно им ја дадовте титулата на Сити".И покрај тоа што веројатно ни ја земавте титулата од пред нос, морам да ви честитам.
Ова истово, само место Торлес, Ето нека игра.http://www.whoscored.com/Matches/819895/Preview/Europe-UEFA-Champions-League-2013-2014-Chelsea-Atletico-Madrid Ова е можниот состав на Челзи. Не се знае дали ке играт Ето, Тери и Давид Луис. Чех е повреден. Лампард и Микел не играт бидејки се суспендирани. Матич и Салах забрането им е да играт ЛШ.
И јас сакам место Торес Ето да игра, ама не се знае за Ето дали ке игра мислам нема да игра поради повреда не сум сигуренОва истово, само место Торлес, Ето нека игра.
Си го добивме и ние нашиот Јаја ТуреИначе Матиќ е ненормален играч, не ми се верува колку е смирен и ладнокрвен со топка. Ненормална стабилност во средина ни внесе Немања откако дојде да игра, страшен играч, феноменален играч, и плус доаѓа од наша академија, иако беше на калење во Бенфика. Феноменален играч, колку повеќе го гледам Челзи и пратам Матиќ толку повеќе сфаќам колку е круцијален за Челзи, вистински џин во средина, ништо не поминува покрај него, предобра замена за Френки.
Прегледај го приврзокот 90885