Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.725
Поени од реакции
52.660

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331
>mfw УЕФА носи одлука против Челзи
>mfw Ова не се дешава прв пат
>mfw Најверојатно судењето ќе биде тапа
>mfw Ако Челзи влезе во финале и освои титула
[DOUBLEPOST=1397214505][/DOUBLEPOST]
Note: there is no usual press conference this week on Friday April 11th ahead of the Swansea game.
:tapp:
Па отидени се на ждребот :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331
кој ќе биде домаќин во финале ?

Инаку џабе се зарчкавме со фановине на Баерн (n) Ај нека победат па да си се сретнеме :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331
@Peja989
Away leg to be played on Tuesday 22 April, with the home leg to take place on Wednesday 30 April.

Пласманот во финале на МТВ ќе си го гледаме :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Замисли само коментар од Златко Калински.

Нема веќе време на Стемфордовиот мост, заврши шампионската бајка на португалскиот геније, како Годо на Бекет така и Жозе чека некое чудо, гол во последната минута, но оваа бајка нема да заврши со бакнеж на принцот туку со сурова елиминација на Англичаните. 92,93та минута, нема веќе време, еве го Еден...не сам Едене.....или сепак...ТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕС....... ПА ДАЛИ Е ОВА ВОЗМОЖНО, ЛУДНИЦА ЛУЃЕ МОИ, ОД СЕКОГАШ СУМ ВИКАЛ ДЕКА ФУДБАЛОТ СЕ ИГРА ДО КРАЈ

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Куртоа во каква позиција ќе биде искрено го жалам, поготово ако го планираат лани да го враќаат. ќе не знае што да прави човекот, затоа најфер е да не игра и готово, али ако УЕФА сака да идемо ви финале по секоја цена ондак ок.:icon_mrgr:
o_O[DOUBLEPOST=1397215099][/DOUBLEPOST]
кој ќе биде домаќин во финале ?
Реал/Баерн

H

HoT IcE

Гостин
Добро е, добро. Ми се допаѓа тоа што првата ја играме гости, а уште повеќе ми се допаѓа тоа што Куртоа нема да брани за нив, и ми дава надеж голема. Идеме во Лисабон момци!

P.S Ако влеземе финале предлагам да се организира во Скопје масовна собиранка да се гледа, ја гарантирам дека цел фан клуб Куманово доаѓа.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
^Охридскиот Фантом. Заедно со него и со уште еден куп фанови го гледавме финалето 2012 на кеј. :D

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.158
Поени од реакции
8.246
@Peja989 @vidooq да не сте смениле религија вие 2 случајно? многу сте ми активни во фан клубов.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
@Peja989 @vidooq да не сте смениле религија вие 2 случајно? многу сте ми активни во фан клубов.
Ние неофицијално ги збратимивме фанклубовите.
За Видук, МанЈу е слаб, па си бара скривалиште :D

Kajgana Shop

На врв Bottom