Фан Клуб: Челзи

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.258
Поени од реакции
5.310
Замисли само коментар од Златко Калински.

Нема веќе време на Стемфордовиот мост, заврши шампионската бајка на португалскиот геније, како Годо на Бекет така и Жозе чека некое чудо, гол во последната минута, но оваа бајка нема да заврши со бакнеж на принцот туку со сурова елиминација на Англичаните. 92,93та минута, нема веќе време, еве го Еден...не сам Едене.....или сепак...ТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕС....... ПА ДАЛИ Е ОВА ВОЗМОЖНО, ЛУДНИЦА ЛУЃЕ МОИ, ОД СЕКОГАШ СУМ ВИКАЛ ДЕКА ФУДБАЛОТ СЕ ИГРА ДО КРАЈ
искрено се надевам дека нема да имаме толку стресна ситуација порано ќе се пласираме, иако крајот ти како од филм ама не верувам дека ќе преживеам уште еден таков меч:ROFLMAO:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Добро е бе реков дај го Атлетико ете го добивме :icon_lol: . Искрено кажано ќе биде тежок меч , али од друга страна па искрено кажано пак финалето ни е зад пети :свиркам: . Ќе биде тешко оти Атлетико се во добра форма не велам не али можеме и тоа како да ги тепаме и да се одмаздиме за оние 4-1 и така натаму . Идеме како сезона 2009-2010 , 2-2 на гостински и 4-0 дома :vozbud:, али тоа беа времиња сега е друго . Мислам дека ќе одиме во финале и после кој ќе биде таму нека му ја мисли :icon_lol:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Идеална жребка
1. Атлетико Мадрид :cool:
2. Реваншот дома :rolleyes:
3. Паоло :love:

Атлетико е совршен тим за концепцијата на игра на Челзи сезонава. Мурињо знае итекако да постави контра игра посебно против копачки настроени противници... ни оди во прилог и тоа што Атлетико до крај ќе се јадат за титула во шпанско- така што нема да имаат простор за калкулација, нешто што ние може и да си го дозволиме во критичен случај :rolleyes: А дополнителен + за нас е тоа што еден куп нивни фудбалери имаат жолти картони и мислам дека ако оди се` според планот ќе играат далеку поослабени на мостот.
Значи, не се ни малку наивен противник, и ќе биде многу тешко... ама мислам дека со тесна разлика на крај ипак ќе се протнеме во финале

Едит
И што решија сеа главатарите од УЕФА ќе смее да игра Куртоа?!

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331
Инаку со задоцнување од три дена, мора да се испоштува херојот што го даде првиот гол:

ХЕВ НОУ ФИР ШУРЛЕМАН ИС ХИР

Инаку нешто од лани што го има изјавено УЕФА:

"Any agreement between the two clubs that this player wouldn’t play against Celtic should Elfsborg be drawn against them is purely between the clubs.

"UEFA would not have any involvement or consideration of this agreement, it would be neither endorsed or enforceable by UEFA."

Ахам.

Штета само што ќе има милијарда коментари како Куртоа намерно ги примал головите ако игра (n)

П.С. Ако му се игра на некој 2048: http://games.usvsth3m.com/2048/cfc-edition-6/

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Најпозитивна работа во ова е дека првата ја играме нагости ,а после дома :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331
Е знаете што ќе биде добро АКО ПОБЕДИМЕ ?

После реваншот одма иде 1ви Мај. Колку би било јако да си прославиш први мају со пласман во финале..

@Forrest Gump Ај за ждребов, и за среќа во истиот постирај нешто :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.464
Поени од реакции
65.756
@Peja989 @vidooq да не сте смениле религија вие 2 случајно? многу сте ми активни во фан клубов.
Тнка работа тоа.
Кога Скаузеров издржал 23 години, нема ни нашата брана да попушти така брзо. :P

Активен сум ради тоа што ме интересираат општо фудбалски вести, за било кој клуб од Англија, па тоа што е поинтересно, го постирам во било кој фан клуб.

Kajgana Shop

На врв Bottom