Фан Клуб: Челзи

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.258
Поени од реакции
5.310
дома или гости или дома рече овој дека не може два клуба исто време исти град?

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Среќен сум само што Реал го одбегнавме, не дека е којзнае колку моќен и доминантен, но како што спомнав пред некој ден, мислам дека нивни ред е да освојат, а секако ние сме тука да ги спречиме. :D

Атлетико не се воопшто лесен противник, константни цела сезона, па нека победи подобриот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331
Сите викаат дека Атлетико=Дортмунд од лани. А лани Дортмунд го елиминираше Мурињо.. :unsure:
:D

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.258
Поени од реакции
5.310
Мислам дека и фановите на овие 4 екипе се задоволни кој добија за противник а и тие што нивната екипа не е тука се задоволни бидејќи ќе гледаат добри утакмици. Да се паднаа некои други мислам дека немаше да има толку добар фудбал , сега го мислам спротивното:):):)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Што е со Хазард, барем на 2 текма да биде спремен, голема шанса да идеме во финале, не дека ги потценувам А.Мадрид али Реал и Баерн си се класи и мислам најдоброто решние го добивме, за џабе не го иаме Гаспром за спонзор.:icon_mrgr:

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Сите викаат дека Борусија=Дортмунд од лани. А лани Дортмунд го елиминираше Мурињо.. :unsure:
:D
fixed :pipi:

Јас единствена светла точка гледам во тоа дека втората ја играме дома. Далеку подобро би се осеќал да беше против Баерн или Реал, али тоа е, во финалето не ни бегаат!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331
Дај боже кладилнциве за двата меча да го делат мислењето на луѓево на форумов па да паднат добри коефициенти во 1/2 финалињава :D (пинг тој што ме спомна од Баерн пред некој ден :D )[DOUBLEPOST=1397213757][/DOUBLEPOST]
fixed :pipi:

Јас единствена светла точка гледам во тоа дека втората ја играме дома. Далеку подобро би се осеќал да беше против Баерн или Реал, али тоа е, во финалето не ни бегаат!
Не знам што е е fixed :D

Него не дека ми смета ама кое е резонирањето УЕФА да му дозволи на Куртоа да игра ? Ако има договор меѓу двете екипи не знам зошто УЕФА за фер правило би се побунила.
Глупости.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Куртоа во каква позиција ќе биде искрено го жалам, поготово ако го планираат лани да го враќаат. ќе не знае што да прави човекот, затоа најфер е да не игра и готово, али ако УЕФА сака да идемо ви финале по секоја цена ондак ок.:icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Се знае точен датум, кога играте со Атлетико?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331
И што се деси со Хазард официјално некој нешто ?

Ibrakadabra88

Дипломиран инжинер по информатички технологии
Член од
2 декември 2007
Мислења
62
Поени од реакции
50
Се знае точен датум, кога играте со Атлетико?
Точен сеуште нема. Првата е или 22ри или 23ти Април. Реваншите се недела подоцна.

Kajgana Shop

На врв Bottom