В
Вори
Гостин
Верувај,резервниот голман е најмалку битна работа,ако се случи она што јас го очекувам.@ Вори
Tрнбул како замена за Чех? Поарно би го задржал Хиларио отколку него.
Верувај,резервниот голман е најмалку битна работа,ако се случи она што јас го очекувам.@ Вори
Tрнбул како замена за Чех? Поарно би го задржал Хиларио отколку него.
На што мислиш?Верувај,резервниот голман е најмалку битна работа,ако се случи она што јас го очекувам.
Прочитано ми е тоа, ама ова ме збуни.Прочитај го долгиот пост на претходната страна и ќе ти стане јасно.Иначе мислам конкретно на ремонтот и донесувањето на нови играчи кои се потребни во тимот.Резервен голман и не е толку приоритетна работа моментално.
Мислев дека сакаш да кажеш дека ако не се случи ништо од тоа што очекуваме, резервен голман ќе биде последното за што треба да се грижимеНо сепак мислам дека ова нема да се случи и дека повторно ќе се влечкаме со некои исти играчи,некои исти тренери итн.
Ова е премногу.. доколку се работи заради вознемирување и стрес од натпреварот, но сепак... RIP!
Рајкард не е лош, може и тој да дојде.Изгледа Гус Хидинк ќе биде новиот спортски директор на Челзи, знали во трката за наследник на Анчелоти тој испаѓа.
Ја би сакал Мурињо да се врати, но пошто тоа е скоро невозможно не се лоши и случаите Ван Бастен, и новиот Мурињо - Вилас Боас.
Ќе видиме, ќе има бурно лето.
Што знам, никогаш не ми го правел многу ќефот, а и во Галатасарај се многу многу слабо покажа.Рајкард не е лош, може и тој да дојде.
па и Хидинк се усра што не се пласира на Светско со Русија, врти сучи исто е.Што знам, никогаш не ми го правел многу ќефот, а и во Галатасарај се многу многу слабо покажа.