Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Шо демек ја криете тагата сега сите демек не вие гајле ? Немојте ве молам на сите ни е криво и треба да признаеме рака на оган клававме за Мата цели 2 сезони...ама ај сега немаме гајле демек Оскар и Рамче ги имаме :tapp:
Пак ли ќе треба да се повторувам од летото ? Искористете малце глава видете какви трансфери прави Челзи, кон која насока иде клубот и ќе сфатите дека вакви потези веќе се вообичаени и дека Челзи може многу лесно неколку години и да си остане без трофеи (ама ете среќа го имаме Мурињо па може да направи нешто), ама вие кога се ложевте летово сега падот на земја ќе биде тежок..е ќе биде.. (не е ова кон тебе насочено :) )

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Јас Оскар ич не го симпатизирам ама ич , и не го ставам пред Мата , таков ми е играчот антисимпатичен мислев дека ќе го засакам така ама ништо почна во последно време да ме нервира со тоа глупите потези и со неговата преголема одговорност се мисле во кој знае кој филм е влезен РАМБО 25-КА го глуми па ќе го вади тој Челзи од кризни ситуации . Незнам што виде само Мурињо во него а не виде во Мата , оти Мата за Оскар е БОГ :)
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 23:43 ---
Патем дај нека се официјализира ова цела работа веќе и да се стави крај ако се официјализира а оди кон тоа иако ќе речам дека нема ништо да бидне :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
L

Löwe

Гостин
Ау каков ремет ќе има ако испадне исто како со Лукас и останатите кои потпишаа со Јунајтед. Се дури не видам на челзи.ком во ништо не верувам.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јас Оскар ич не го симпатизирам ама ич , и не го ставам пред Мата , таков ми е играчот антисимпатичен мислев дека ќе го засакам така ама ништо почна во последно време да ме нервира со тоа глупите потези и со неговата преголема одговорност се мисле во кој знае кој филм е влезен РАМБО 25-КА го глуми па ќе го вади тој Челзи од кризни ситуации . Незнам што виде само Мурињо во него а не виде во Мата , оти Мата за Оскар е БОГ :)
Konecno nekoj shto misli isto kako mene.Za ova ti pustam raka.Mnogu mi e maka shto Oskar dobi shansa namesto Mata.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ами ете чекаме и ние на тезга е стаен овие од Ман Утд ко евреии или земај или не го врти производо од сите страни да го видат што и каков е :icon_lol:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Fanovi na Junajted ke ve zamolam da ne spamirate na temava :D
Gledam vo fan klub junajted dragonsky pisal 1 post i odma mu se sipavte 10 dusi,a vie tuka cel den otekuvate.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Fanovi na Junajted ke ve zamolam da ne spamirate na temava :D
Gledam vo fan klub junajted dragonsky pisal 1 post i odma mu se sipavte 10 dusi,a vie tuka cel den otekuvate.
ALO BRE TI NORMALEN SI STO ZBORIS BEGAJ OD TAMU SE GLEDA GLUP SI- Просечен фан на Јунајтед :D

Ситуацијата како ние летово кога го шитнавме Озил за Иско, кој грее клупа сега и е светлосни години зад него.
Подобра верзија од мемево

Kajgana Shop

На врв Bottom