Фан Клуб: Челзи

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Се форсираат бе, нели гледаш дека Витесе се прво место во Низоземска :D

:pos:

е знаев дека ова ќе биде еден од одговорите.Челзи Б од Низоземска,колку јако звучи :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Нека го остават, што ќе дреме на клупа тука. Се освен напаѓач и Ројс за мене ќе биде разочарување.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Море паметни се не се глупи, Мата го продаваат за 37м + тие 4-5 милиони од Де Брајне ете ви пари за трансфери.

Е сега не се глупи овие од управава гледале играчи што играле на АМ позиција знаат кој ќе ни треба ако си отиде Мата и уште неделава ќе купат нов играч а најверојатно овие 42 милиони фунти ќе се потрошат на еден Белгиец што игра за Волфсбург на позицијата АМ така да не се грижете.
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 22:41 ---
Thorgan #Hazard has won the Golden Boot, award for the best player in the Belgian League.

Ни Зулте ни Андерлехт. Нека го враќаат сега.

Златна копачка не треба да се дава на најдобар стрелец а нешто друго за најдобар играч ? Белгијска работа.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Самиот факт дека до сега играме скоро секоја утакмица без Мата е знак дека тимот може без него и дека не е незаменлив. Ама најдобар играч ни беше минатите 2 сезони, така што секако ќе ми биде малце криво ако си замине, посебно во манчестер. Бтв, на некоја страна прочитах дека Мурињо го прави ова за да го засили јунајтед пред дуелите со сити и арсенал... хмм...

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И после ќе си го вратиме на лето за 80милиони, знаат што прават мислите вие глупи се :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Самиот факт дека до сега играме скоро секоја утакмица без Мата е знак дека тимот може без него и дека не е незаменлив. Ама најдобар играч ни беше минатите 2 сезони, така што секако ќе ми биде малце криво ако си замине, посебно во манчестер. Бтв, на некоја страна прочитах дека Мурињо го прави ова за да го засили јунајтед пред дуелите со сити и арсенал... хмм...
Hm ..
Ako e ovoa planot jako ke bide do kraj na sezona i City i Arsenal da go pobedat Junajted a slednata sezona Mata so 20+ asistencii da im donese titula..
Ke bide sam sebe go ubijal

• Ми се допаѓа
Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Можеби Мурињо планира оваа година лигата да освое а наредната лига на шампиони :D
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 22:51 ---
+ откај знаете пак дека ќе се снајде у јунајтед? може флоп ќе биде :D
ако му е тоа планот, што не го прати на позајмица ццц :D ама очигледно се збират пари за нов АМ;

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.238
Поени од реакции
8.342
Мурињо пуши го, се смеевте за Мата летоска, како па да не ке си одел, сеа слаб бил заслужено си оди, па јунајтед бре бре да бил конкурент за поени против Сити, па Сити дома кога игра и 5 меси да играат во јунајтед ке го јадат пак.
Нема ни да се чудам летоска и Хазард да си оди.

• Ми се допаѓа

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@Ryan GIggs Брате еве покрај Мата и Еден и Оскар ќе ви ги дадеме само ве молиме пуштете ни го Велбек :vozbud::icon_mrgr:

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
МАТА ТЕ МОЛАМ ОСТАНИ ВО ЧЕЛЗИ НЕ ОДИ ВО ТОЈ СКАПАЛЕЖ КЛУБ, НЕ СИ ЈА РАСИПУВАЈ КАРИЕРАТА, ТЕ ПРЕКОЛНУВАМ МАТА ПОДОБРО ОСТАНИ НА КЛУПАТА ВО ЧЕЛЗИ ОТКОЛКУ ДА ИГРАШ ЗА ТОЈ КЛУБ.

Член од
2 октомври 2011
Мислења
841
Поени од реакции
504
Неможам да си повервам дека ке напрат будалија од клубо и ке го пуштат Мата во оваја опрана екипа. Неможам да си повервам шо будалија прајт Мурињо

• Ми се допаѓа

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Шо демек ја криете тагата сега сите демек не вие гајле ? Немојте ве молам на сите ни е криво и треба да признаеме рака на оган клававме за Мата цели 2 сезони...ама ај сега немаме гајле демек Оскар и Рамче ги имаме :tapp:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Па мора да оди и онака Ман Утд ни за во Capital one Cup не ги бидува на пенали губат :pos: 4 промашени пенали оф леле :icon_lol: . Ако веќе се официјализира ова , едно е јасно Салах е само шпекулација за да не се расчуе дека вистинската мета е Руни :)

Kajgana Shop

На врв Bottom