Фан Клуб: Челзи

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.529
Поени од реакции
14.507
Евертон не е наивна екипа. Можат да извадат нерешено со Арсенал.
Тоа значи 5 разлика за Арсенал во однос на нас. Следно коло играат со Сити. Да речеме ќе изгубат и од нив, а ние ќе победиме. 2 разлика.
После тоа играме со Арсенал. Лаганица. И оп прво место за Челзи.

#МурињоАутГоУпропастиКлуботЧехМесечарТериСтарецОстанатитеЗаЛечењеВоСистина
--- надополнето: 8 декември 2013 во 17:32 ---
Во ФА купот (помеѓу 3ти и 6ти Јануари) ќе играме на гости против Дерби Каунти.
Ќе го лапнеме од Дерби, многу се јаки сезонава:icon_mrgr:
Твоето сценарио зависи од тоа АКО. Исто ако изгубиме ние наредните две и ако арсенал победи, нема што да бараме веќе во Пл. Плус ако загубиме и во директен од нив нека биде со помин. Така да се е можно, сега се покажува карактер за титула, а ова со Стоук не личеше на ништо.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќе го лапнеме од Дерби, многу се јаки сезонава:icon_mrgr:
Твоето сценарио зависи од тоа АКО. Исто ако изгубиме ние наредните две и ако арсенал победи, нема што да бараме веќе во Пл. Плус ако загубиме и во директен од нив нека биде со помин. Така да се е можно, сега се покажува карактер за титула, а ова со Стоук не личеше на ништо.
Јасно дека се води тоа што би било кога би било ама со реални шанси. Барем на хартија.
Ние во следно коло играме со Палас, ако од нив изгубиме слободно нека се откажат од ПЛ.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.529
Поени од реакции
14.507
Јасно дека се води тоа што би било кога би било ама со реални шанси. Барем на хартија.
Ние во следно коло играме со Палас, ако од нив изгубиме слободно нека се откажат од ПЛ.
Ееее Тони Пулис и копачката игра доволно ти се познати. Вчера Стоке докажа дека нема фаворити оваа година, само работа и максимум. Заеби ти неконстантност.
--- надополнето: 8 декември 2013 во 17:48 ---
П.С овој Рос Баркли е англичанецот по кој треба да тргне Мурињо.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Барем да им се паднеше некој од Лига 1/2 , да изгледаме една утакмица без нервози и стресови.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.098
Поени од реакции
2.042
Плус нели и Англичаните имаат верност спрема клубовите (75 % од нив). Нема трансфери од типот на Фиго, Перси, Ибра.

Не е проблемот дали Арсенал ќе кикса или не, проблемот е во Челзи. Не игра доминантно и константно. Со ваква игра и одбрана што ни е моментално ако сака Арсенал нека киксне 2/3 џабе ни е, ние ќе правиме 3/3.
Мора подхитно да се консолидира одбрана и донесе напаѓач во Јануари.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Евертон не е наивна екипа. Можат да извадат нерешено со Арсенал.
Тоа значи 5 разлика за Арсенал во однос на нас. Следно коло играат со Сити. Да речеме ќе изгубат и од нив, а ние ќе победиме. 2 разлика.
После тоа играме со Арсенал. Лаганица. И оп прво место за Челзи.
1 down, 3 to go :D

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Srekja Arsenal ne otide na +7.. inache kje bese mnogu teshko da se stignat.. Naredna igraat so Napoli, pa so City, pa so nas.. eve ni ja shansata.
Да ама вчера да тепаа?Е ова највише ме нервира,наместо да ги користат шансите они има даваат шанси на противниците.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Да ама вчера да тепаа?Е ова највише ме нервира,наместо да ги користат шансите они има даваат шанси на противниците.

Epa turi mu kurot, toa e toa... I mene me nervira toa.
--- надополнето: 8 декември 2013 во 19:24 ---
Chelsea v Steaua (CL)
Chelsea - Crystal Palace (PL)
Sunderland - Chelsea (Carling)
Arsenal - Chelsea (PL)

Ako napraime kiks na prvive 3 mecha, aj Carling Cup i ne e tolku biten, ama so Steaua i so Cristal Palas ako kiksneme pogotovo so Kristal Palas doma ne ja zasluzuvame titulata. Pred mechov so Arsenal treba da se zdrobat ovie muvlive za da se vleze jako so Arsenal posle.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Во ПЛ играме дома со Палас,Свонси и Ливерпул, а на гости со Арсенал.

Со Арсенал на 23ти ќе се реши дали сме озбилни конкуренти за титула.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.047
Поени од реакции
11.675
Не е само Арсенал. Џабе ако ги тепаме Арсенал, а губиме бодови со Свонси, Палас и слични екипи (Стоук, ВБА...). Да ги тепавме Стоук и ВБА одма ми доаѓаат на памет, ќе бевме први. T.e. ќе делевме прво со Арсенал, сеедно. Како и да е, добро што не тепаа Арсенал и се на бодовна разлика од 2 утакмици. Работите ќе станат малку од малку појасни таму негде на крајот од јануари, рано е сега (освен ако не тепаме ниедна до крај на декември).

H

HoT IcE

Гостин
Се дур мислите дека може да освоиме титула ве жалам. Сезонава бидете среќни и задовлете со пивскиот куп или евентуално ФА, за ЛШ веќе во 1/8 го јадеме на велико. Немаме хемија, ниту игра, ниту евентуален потенцијал да направиме пресврт сезонава. Тапа сме и крај.
Јас ова го сфатив и се помирив уште пред 5 кола.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.769
Поени од реакции
52.744
Да играа другите нешто многу подобро, да, веќе ќе бев свесен дека нема некои големи шанси за титула. Ама вака се е уште отворено и се може да се случи. Може тимов многу, само дали ќе успеат да го покажат тоа.

Да ја тепавме против Стоук ептен поразлични муабети ќе имаше :D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.098
Поени од реакции
2.042
Ме интересира само јас ли мислам дека имаше фаул врз Аспликуета за вториот гол ?

Kajgana Shop

На врв Bottom