Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Како да ќе да смени тоа нешто Иване. Криви сме што дојдовме до тоа дереџе, дали имало или немало фаул друг мајтап е.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.098
Поени од реакции
2.042
Онака прашувам дека не се дигна никаква фама како оној пат кога ни досудија пенал против Вба.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Ако кикснеме уште 2 утакмици до крајот на оваа година во ПЛ, а Арсенал не киксне, ќе ја сонуваме титулата. Исто така ќе ја сонуваме титулата ако продолжиме вака да играме. Наредно коло секако дека Арсенал или Сити ќе киксне, ама ние мора да го искористиме тоа, а не пак да кикснеме.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.098
Поени од реакции
2.042
П.С овој Рос Баркли е англичанецот по кој треба да тргне Мурињо.
Незнам зошто мислиш дека ни треба уште еден Ам покрај Мата и Оскар.
Очигледно е дека не е поквалитетен од нив.

Повеќе ќе ни послужи Кабаи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
You can never have enough AM players- Chelsea's board season 2013/14.

Кабај,Баркли.....bring it on !

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.529
Поени од реакции
14.507
Незнам зошто мислиш дека ни треба уште еден Ам покрај Мата и Оскар.
Очигледно е дека не е поквалитетен од нив.

Повеќе ќе ни послужи Кабаи.
Пошто ја гледам потенцијалната верзија на Лампард во него. Може да игра и поповлечено.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ерм, знаете дека Баркли е полу Нигериец и може да направи заеб како Мозес и да си игра за црнине? :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.047
Поени од реакции
11.675
Некако ми личи на Блејк Грифин. Белец е, но истовремено и не е. :D

Него имаше фаул и при вториот гол, а нешто сумњиво имаше и при третиот. А и тогаш против ВБА имаше фаул врз Бане па овие го дадоа вториот. Али нема врска тоа, битно пенал ни досудиле...

Како и да е, да Hot Ice, се' уште веруваме во титула затоа што уште е рано, има уште 23 утакмици да се изиграат, разликата е 5 бода, мислам дека играта може да се подобри, може да се створи некоја хемија. Па ако треба и се' друго да се жртвува (ок би сакал пласман во 1/4финале на ЛШ барем). А и убаво пиша некој пред некој ден: 2006 и 2010 кога имаше СП кој беше шампион? :P

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.769
Поени од реакции
52.744
Штом во онаа мизерна втора сезона со Анчелоти стигнавме на крај да играме со Јунајтед за изедначување на првото место, не знам сега зошто би правеле вакви муабети :D

11 Nov 1996: Chelsea's new signing Gianfranco Zola meets the press with manager Ruud Gullit

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.047
Поени од реакции
11.675
Штом во онаа мизерна втора сезона со Анчелоти стигнавме на крај да играме со Јунајтед за изедначување на првото место, не знам сега зошто би правеле вакви муабети :D

11 Nov 1996: Chelsea's new signing Gianfranco Zola meets the press with manager Ruud Gullit
Да не си помешал со 2007/08 кога ние последно коло игравме со Болтон ми се чини, а Манчестер играа со Виган ако не се лажам. Они требаше да изиграат нерешно за да ние тепаме. Али веќе беше јасно дека ќе тепаат со 2-0, ние водевме 1-0 со гол на Шевченко и на крај примивме за 1-1 и завршивме со 2 бода зад Јунајтед. После тоа изгубивме и финалето ЛШ од нив...ептен јебан крај на крај од сезоната...ептен малку фалеше тренериште ко Аврам Грант да освои ЛШ, па и ПЛ. :D

Се сеќавам тогаш, негде 4-5 кола пред крај игравме со Виган 1:1. Таму ја изгубивме титулата, сега се потсетив и на ремито 4:4 со Тотенхем...еххх спомени.

Чепкав уште малце за таа сезона. Боро ги тепале Сити 8-1. :D

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ако знае некој од прашањава едно глава сечам , сите тука се пластични фанови џабе ни е квиз. Помош википедиа и web serach ГоОглЕ .
--- надополнето: 9 декември 2013 во 16:57 ---
дедо мраз

H

HoT IcE

Гостин
Некако ми личи на Блејк Грифин. Белец е, но истовремено и не е. :D

Него имаше фаул и при вториот гол, а нешто сумњиво имаше и при третиот. А и тогаш против ВБА имаше фаул врз Бане па овие го дадоа вториот. Али нема врска тоа, битно пенал ни досудиле...

Како и да е, да Hot Ice, се' уште веруваме во титула затоа што уште е рано, има уште 23 утакмици да се изиграат, разликата е 5 бода, мислам дека играта може да се подобри, може да се створи некоја хемија. Па ако треба и се' друго да се жртвува (ок би сакал пласман во 1/4финале на ЛШ барем). А и убаво пиша некој пред некој ден: 2006 и 2010 кога имаше СП кој беше шампион? :P
У право си, 5 поена и не се многу кога ги гледаш вака на хартија. Ама на хартија ние рачунавме и победа против Стоук, дури 7 победи во цел декември. Ама гледаме како во пракса е друга песна. Челзи сезонава е катастрофа, не е константен, ниту има темели на што да се гради играва, се ротира премногу и се испробува премногу од Мурињо, и еве замина полусезона Челзи уште нема препознатлива игра. Затоа и сум скептик во поглед на освојување некаква титула. :/

Kajgana Shop

На врв Bottom