H
HoT IcE
Гостин
Како да ќе да смени тоа нешто Иване. Криви сме што дојдовме до тоа дереџе, дали имало или немало фаул друг мајтап е.
Да и јас забележав,али што е тука еОнака прашувам дека не се дигна никаква фама како оној пат кога ни досудија пенал против Вба.
Незнам зошто мислиш дека ни треба уште еден Ам покрај Мата и Оскар.П.С овој Рос Баркли е англичанецот по кој треба да тргне Мурињо.
Пошто ја гледам потенцијалната верзија на Лампард во него. Може да игра и поповлечено.Незнам зошто мислиш дека ни треба уште еден Ам покрај Мата и Оскар.
Очигледно е дека не е поквалитетен од нив.
Повеќе ќе ни послужи Кабаи.
Да не си помешал со 2007/08 кога ние последно коло игравме со Болтон ми се чини, а Манчестер играа со Виган ако не се лажам. Они требаше да изиграат нерешно за да ние тепаме. Али веќе беше јасно дека ќе тепаат со 2-0, ние водевме 1-0 со гол на Шевченко и на крај примивме за 1-1 и завршивме со 2 бода зад Јунајтед. После тоа изгубивме и финалето ЛШ од нив...ептен јебан крај на крај од сезоната...ептен малку фалеше тренериште ко Аврам Грант да освои ЛШ, па и ПЛ.Штом во онаа мизерна втора сезона со Анчелоти стигнавме на крај да играме со Јунајтед за изедначување на првото место, не знам сега зошто би правеле вакви муабети
![]()
11 Nov 1996: Chelsea's new signing Gianfranco Zola meets the press with manager Ruud Gullit
У право си, 5 поена и не се многу кога ги гледаш вака на хартија. Ама на хартија ние рачунавме и победа против Стоук, дури 7 победи во цел декември. Ама гледаме како во пракса е друга песна. Челзи сезонава е катастрофа, не е константен, ниту има темели на што да се гради играва, се ротира премногу и се испробува премногу од Мурињо, и еве замина полусезона Челзи уште нема препознатлива игра. Затоа и сум скептик во поглед на освојување некаква титула. :/Некако ми личи на Блејк Грифин. Белец е, но истовремено и не е.
Него имаше фаул и при вториот гол, а нешто сумњиво имаше и при третиот. А и тогаш против ВБА имаше фаул врз Бане па овие го дадоа вториот. Али нема врска тоа, битно пенал ни досудиле...
Како и да е, да Hot Ice, се' уште веруваме во титула затоа што уште е рано, има уште 23 утакмици да се изиграат, разликата е 5 бода, мислам дека играта може да се подобри, може да се створи некоја хемија. Па ако треба и се' друго да се жртвува (ок би сакал пласман во 1/4финале на ЛШ барем). А и убаво пиша некој пред некој ден: 2006 и 2010 кога имаше СП кој беше шампион?![]()
Јас 8/10, ама две на среќа погодихhttp://www.theguardian.com/football/quiz/2013/dec/09/1
Ова го најдов на балканскиот портал.
9/10 Мој скор![]()