Фан Клуб: Челзи

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
confusi0n, смешен си прјателе најозбилно ти кажувам :)

п.с Честитки за победата.

A

Auditore

Гостин
Па и тебе те поздрави Давид Луиз, уф колку сте биле злобни и досадни, огледалце огледалце кажи кој е најгомнар фан на светот ? Огледалце: Фановите на Манчестер(со исклучоци)

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Јас лично од играта не сум мн задоволен има уште доста работи да се поправат ама па затоа од резултатот презадоволен и сум претерано среќен фино ѓи спуштиме на земја фрлаа се фрлаа и на крај се посраа да ми простете на израз, свака част за Давид Луиз момчето е звер божем него го платиме 50м, по овоа самодовербата им се врака уште повеќе и понатаму има да газат ! Позззз до сите фанови на Челзи :salut::vozbud::toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.992
Па и тебе те поздрави Давид Луиз, уф колку сте биле злобни и досадни, огледалце огледалце кажи кој е најгомнар фан на светот ? Огледалце: Фановите на Манчестер(со исклучоци)

Се помоча бре другарче.. Јас вака не се радував коа ве тепавме у ЛШ...

И ај честито нека ви е...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Честито победа момци. Луиз зверчина!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Честитки за победата :helou:

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Честитки :)
Многу ве хејтаат некако по победава :pos:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.477
Cestitki do Fantomot,old davor,Mc Eachran i uste nekolku fanovi za pobedata,objektivnosta i moznosta za dobar razgovor.
Pozdrav

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Секогаш прифаќам пораз,и на проивникот му честитам за заслужената победа.Ама после овој меч мислам дека треба да признате дека судијата направи неколку големи грешки сепак пред натпреварот рече некој дека оваа сезона дуеливе и не се нешто ривалски бидејќи нема да значат за трката за титулата помеќу овие тима, а сега гледам дека се радувате како да сте ја освоиле лигата,Wolwes толку не се радува што тепаа ферски а ви не знам.
Сепак каква и да е првата битка ја освоивте, но војната НЕ.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Спортски поздрав и честито победа, се гледаме 35 коло на Театарот! :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom