Фан Клуб: Челзи

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Цел форум се крстеше одеше по цркви/храмови/џамии само за да изгуби манчестер па добро бе луѓе шо го :drk: толку коа се работи за еден обичен натпревар од кој најмногу можи да се добијат 3 бодови..Ај да беше финалето во ЛШ коа Тери не ја наштимал убо десната нога да промарши да се радувате толку , пс и јас олку не се радував и тогаш ...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
7 Mon - Blackpool (Away)

А со Бирмингем кога играме?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Цел форум се крстеше одеше по цркви/храмови/џамии само за да изгуби манчестер па добро бе луѓе шо го :drk: толку коа се работи за еден обичен натпревар од кој најмногу можи да се добијат 3 бодови..Ај да беше финалето во ЛШ коа Тери не ја наштимал убо десната нога да промарши да се радувате толку , пс и јас олку не се радував и тогаш ...
Да не те боли тебе КУ*ОТ зошто се радуваме и колку се радуваме ние. Е така ...

DIK

Член од
1 март 2011
Мислења
66
Поени од реакции
5
LELE NE ZNAM KAKO DA RECAM
KAKO DA OPISAM AMA VAKA KO MNOGUUUUU UBOO MI IDI ZA POBEDAVAA
DAVID LUIZ ZVERRRRRR
I USHTE KOGA CE JA UPLATIS NA KEC ZA MNOGUU USHTE POJCE MI SE RADUVA DUSHAVA

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Честито победа до Тале, Давор и Фантом. Да завршите 4то пред Тотенхем ако може до крај.. Фала

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Никој не го пофали Анчелоти,што тимот во второ одлично изигра и направи добри замени (Луиз-Босингва и Малуда-Жирков)
Добар натпревар на тактички план за дебелиот :tv:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Хахаха, колку попатетичен може да биде човек од ова?

Eric The King ми дал негативна репутација со цитат:
А кој е крив бе копиле едно смрдено, само така може да победите!

Само глупите ко тебе ги боли кур за "интернет репутација". A уште поиронично е тоа што репутацијата ми е исклучена...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
како навивач на Ливерпул би кажал две работи:
1 Давид Луиз има потенцијал да биде светска светска класа одбранбен фудбалер, има се да успее во Премиер лига
2 Многу сакам да гледам утакмица челзи Ливерпул со Фантом X !!! нешто ми вика дека би било мнг забавно:)
Честитки за победаа, уживајте:)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ај честито победа.
Првото полувреме добро почна, но потоа се повлековме и дозволивме Манчестер да ја диктира играта. Според мене, заслужена предност на Јунајтед во прво полувреме.
Во второ полувреме се се смени. По отворена игра, а и Манчестер како малку да се опуштиа, нешто што им беше грешка и на почетокот на сезоната кога редеа нерешени резултати. Челзи притисна, и се знаеше дека ќе дојде голот порано или подоцна.
Давид Луиз, човек на натпреварот. Уште еднаш, одлична игра. Беше насекаде во одбраната, одеше и напред, и постигна одличен гол, гол кој нашите прекрасни напаѓачи очигледно не се способни да го постигнат. После малце потфрли со прекршоците, и можеше лесно да добие црвен картон. Одлично засилување, сигурен сум дека ќе ги оправда парите кои се дадени за него.
Торес некако сеуште се мачи. Очекував подобри настапи од него, но добро. Се надевам дека до крај на сезонава ќе се врати во форма, и ќе може од наредна сезона да игра во добра форма.
За пеналот незнам што да кажам. За некои е пенал за некои не е. Можеше и да не се досуди, но ете, се досуди пеналот и ни донесе победа.

Голема победа, и важни 3 бода се освоени вечерва. 3 бода кои ни го отвараат патот кон ЛШ и наредната година.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
1 Давид Луиз има потенцијал да биде светска светска класа одбранбен фудбалер, има се да успее во Премиер лига
2 Многу сакам да гледам утакмица челзи Ливерпул со Фантом X !!! нешто ми вика дека би било мнг забавно:)
И јас. Ама се крие "мајмунов" прилепски, сака повеќе приватност, и не сака многу да се појавува у јавност. :icon_mrgr

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ај со среќа и гледај победете ги за 3 дена на Енфилд :)

--- надополнето ---

Ццц идиотите Евертон со нас се оставија на терен,а сеа гледам испаднале од Ридинг дома (0-1) :tapp::tapp::tapp::tapp:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Честито победа,некој нека постави ако има излезено линк од головите,мрза ми е да барам наназад низ страниве :)

Kajgana Shop

На врв Bottom