Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
Дајте ми антитотенхем нешто, остајте ги б.а.-мажуленца кои мислат дека се се врти околу нив.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
И сега судијата им е крив...

A

Auditore

Гостин
Дајте ми антитотенхем нешто, остајте ги б.а.-мажуленца кои мислат дека се се врти околу нив.
И ја тоа викам, срцево ќе ме стегне, колку сум само возбуден, цела сезона пусти нервози и маки за ова вреди да се живее.
ДОМИНАЦИЈА

F

fantomX

Гостин
И сега судијата им е крив...
А едноставно не се свесни дека второ полувреме мислеа така ќе го поминат, ко шега, и Челзи то го искористи.

--- надополнето ---

Каква радост бе владеј овде? На грешка влегов во ф.к. Јунајтед, ако на моменти станам болно арогантен извинете ме, од то шо влегов таму е.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
2РО ГИ ИЗЕДОВМЕ ВО ПОСЕД НА ТОПКА,ПОСЕБНО ПО ГОЛОТ НА ЛУИЗ. СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА ДЕЧКОВО (MAN OF THE MATCH) . ПОСЕБНА БЛАГОДАРНОСТ И ДО ДРОГБА НА КРАЈ 4 МИН. ШТО ГИ РЕМЕТЕШЕ.
СЕ НАДЕВАМ ОД СЛЕДНАТА СЕЗОНА СО ПОВЕЌЕ ЗАСИЛУВАЊА КЕ ЈА ВРАТИМЕ ТИТУЛАТА НА СТЕМФОРД...

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Cestitki do site fanovi na sudijata za denesnava pobeda sto vi ja pruzi(vtora po red)!
па и слабо се на ваша последниве сезони ако не се тие к*р ќе земевте титула , колку само пенали ви имаа досудено и колку не ги досудија против вас не сте свесни ....е боли кога маваат и по вашиот грб али морате да го почуствувате....браво челзи ќејфот ми го направивте а и ја погодив дека црвен ќе има видич

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
А едноставно не се свесни дека второ полувреме мислеа така ќе го поминат, ко шега, и Челзи то го искористи.
Да, второ полувреме добар ќотек изедоа Јунајтед, и друг да беше ќе потклекнеше ако знаеш дека мораш да изгубиш!

В

Вори

Гостин
Ви ветив дека не пишувам додека не замине Дедо Мраз,али морам да ви кажам дека сум ептен среќен и возбуден.За ова вреди да се живее.

*пак се враќам на старо,али морав сеа!

A

Auditore

Гостин
Дрогба здрав ремет ги направи, само така по нив, браво ѕверу, ако не даваш голови, РЕМЕТИ!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

--- надополнето ---

Да, второ полувреме добар ќотек изедоа Јунајтед, и друг да беше ќе потклекнеше ако знаеш дека мораш да изгубиш!
Тоа е брат,физички појак тим имаме,немоеш Флечер на Есиен и Хернандез на Луиз да не изгубат физички дуели :toe:

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
У да ви ебам гнасниот цигански "тим", али добро и на судијата и на ФА им е јасно дека стварно многу вложувате во трансфери, па штета ќе е да не се порадувате и вие малку..! :buum:
Али 35 коло ни господ ни судија ни ФА не ви помагаат, ќе го јадете немиен до максимум, а да и заборавив штета што и покрај "победа" над Ман Утд сепак титулата ви е далеку како од Лондон до куќата на Абрамович во Русија и назад, така да тој што доби црвен денес ќе го гледате со пехар на крајот на сезоната.. Фала, чао и пријатно..! :pehar:

A

Auditore

Гостин
У да ви ебам гнасниот цигански "тим", али добро и на судијата и на ФА им е јасно дека стварно многу вложувате во трансфери, па штета ќе е да не се порадувате и вие малку..! :buum:
Али 35 коло ни господ ни судија ни ФА не ви помагаат, ќе го јадете немиен до максимум, а да и заборавив штета што и покрај "победа" над Ман Утд сепак титулата ви е далеку како од Лондон до куќата на Абрамович во Русија и назад, така да тој што доби црвен денес ќе го гледате со пехар на крајот на сезоната.. Фала, чао и пријатно..! :pehar:
И тебе те поздрави ДАВИД ЛУИЗ!

Kajgana Shop

На врв Bottom