И ја тоа викам, срцево ќе ме стегне, колку сум само возбуден, цела сезона пусти нервози и маки за ова вреди да се живее.Дајте ми антитотенхем нешто, остајте ги б.а.-мажуленца кои мислат дека се се врти околу нив.
А едноставно не се свесни дека второ полувреме мислеа така ќе го поминат, ко шега, и Челзи то го искористи.И сега судијата им е крив...
па и слабо се на ваша последниве сезони ако не се тие к*р ќе земевте титула , колку само пенали ви имаа досудено и колку не ги досудија против вас не сте свесни ....е боли кога маваат и по вашиот грб али морате да го почуствувате....браво челзи ќејфот ми го направивте а и ја погодив дека црвен ќе има видичCestitki do site fanovi na sudijata za denesnava pobeda sto vi ja pruzi(vtora po red)!
Да, второ полувреме добар ќотек изедоа Јунајтед, и друг да беше ќе потклекнеше ако знаеш дека мораш да изгубиш!А едноставно не се свесни дека второ полувреме мислеа така ќе го поминат, ко шега, и Челзи то го искористи.
Тоа е брат,физички појак тим имаме,немоеш Флечер на Есиен и Хернандез на Луиз да не изгубат физички дуелиДа, второ полувреме добар ќотек изедоа Јунајтед, и друг да беше ќе потклекнеше ако знаеш дека мораш да изгубиш!
И тебе те поздрави ДАВИД ЛУИЗ!У да ви ебам гнасниот цигански "тим", али добро и на судијата и на ФА им е јасно дека стварно многу вложувате во трансфери, па штета ќе е да не се порадувате и вие малку..! :buum:
Али 35 коло ни господ ни судија ни ФА не ви помагаат, ќе го јадете немиен до максимум, а да и заборавив штета што и покрај "победа" над Ман Утд сепак титулата ви е далеку како од Лондон до куќата на Абрамович во Русија и назад, така да тој што доби црвен денес ќе го гледате со пехар на крајот на сезоната.. Фала, чао и пријатно..! :pehar: