Фан Клуб: Челзи

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Не ми се свиѓа составов, 2-3 гола за гнидиве не е доволно, требал и Мата и Хазард да ги стави да каснеа една 10тка со кромид племето да им го ебам покварено.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Не ми се свиѓа составов, 2-3 гола за гнидиве не е доволно, требал и Мата и Хазард да ги стави да каснеа една 10тка со кромид племето да им го ебам покварено.
Која глупост би било тоа...

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Која глупост би било тоа...
Не знам дали е глупост али сигурно е боље еден од тие двајца да игра место Марин.Рафа ги потценил многу КПР, а првата утакмица сезонава изигравме бедни 0-0.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Имаме доста натпревари во период од 20тина денови и оправдани се ротациите во составов
Јас би бил задоволен со победа од 2-4 гола разлика :D:D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.731
Јас ви реков да не се залетувате уште пред некој ден. :)
И 1-0 да е со гол од пенал, битно 3 бода да се земат.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Не знам дали е глупост али сигурно е боље еден од тие двајца да игра место Марин.Рафа ги потценил многу КПР, а првата утакмица сезонава изигравме бедни 0-0.
Да бе, и после ќе речете: утна Рафа требаше да ги одмара играчите со КПР не да убаци се што има...

Него, за Марин да. Ептен му влијае тоа што е првотимец одма се виде. Нека биде среќен што му прогледаа низ прсти, а не требаше. Директ црвен се дава за тоа.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добар е составот...нека поиграт и другите малце...Бертранд,Марин ...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Тоа е за претходниот обид да се купи Ба. Сега кој ги ебе агентите, со Њукасл се договори Челзи, уделот на агентите во зделката е минимален сега и само формалности го делат од трасфер, еве га прочитав дека утре ќе биде на лекарски прегледи.
Rob Harris @RobHarris
Pardew on Ba to Chelsea: "It's done. He will go to Chelsea with our blessing ... all the uncertainty is now done and we can move on.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Chelsea offered Newcastle Utd £7,000,000 + Fernando Torres for Demba Ba. Apparently Newcastle declined - they just wanted the £7,000,000
Значи тоа дрвото си продолжува по своето, боље Ба со една нога да игра отколку Торес со две....за никаде сме до сега во утакмицава

A

Alexander Nevsky

Гостин
На што дрога се бе? Катастрофа играат, оној Марин џабе се форсира толку некако не му оди, дали од превозбуденост дали на лева нога станал. Оскар исто слабо, ептен ми е паднат од форма.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Слаб составов т.е. не е најјакиот. Ај со Господ напред ваљда ќе тепаме некако..
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 21:32 ---
Ај Мата и Хазард нека влагаат во второ и готова работа

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
абе ајде алоооо Ливерпул ги згази овие ние гол неможеме да дадеме.....со кој памет без Мата и Хазард ц ц ц

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Mарин аут, не доби шанса да влезе во игра кога ги згмечија Вила сега ќе го тураат во први 11 ебате дегените.Торес стандарт, се надевам следната утакмица кога ќе ни гори под нозе ќе има нормален напаѓач кој може да влезе и да направи преокрет.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Хазард и Мата во второ од 46та одма да влезат..

Kajgana Shop

На врв Bottom