Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Требаше Лампард бе у пичку матеррр

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Лампард требаше да шутне..ах бе Дрогба бе...мајмун еден..

В

Вори

Гостин
Гомно црно најголемо!Копиљ еден што не му остави на Лампард да шутира бе?

До 90 минута си бев мирен,ама кога цело полувреме бевме подобро,кога ни се укажа шанса за победа зошто тогаш не ја искористивме?

Не можам више стварно...ова е премногу чак што више и за мене.

F

fantomX

Гостин
Само една порака до клубот : Шо побрзо да ја разгледа целата работа на Карло Анчелоти за овај клуб и според тоа да постапи ко шо треба, т.е. спогодбено да се разотидиме. Човекот и така таквото не го боли шо се случува со Челзи, па нема поента обострано да се мачиме.

В

Вори

Гостин
Точно така.Ама,дали Анчелоти драг Фантоме го промаши пеналот?Пенал што ако се дадеше,ќе се променеа многу работи?
Анчелоти е крив што мајмунот афрички не го остави Лампард да шутне?Што кој машки полов орган го зеде фудбалот коа појма нема од шутирање?Тоа ме интересира.

Ич немаше да ми биде криво да завршеше 1-1.Фудбал е голема работа.Но,кога ни се укажа шанса во последна минута да победиме и да земеме три бода од тешкото гостување кај Тотехем,тогаш...од што ми е криво ми иде да си кснам од левово маде,ама искрено.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Морам да истакнам дека судијата беше "феноменален"...
Овој и Рајли ми се најодвратните судии у ПЛ

П.С. цела среќа што не се погоди да суди утре иначе ќе ја ставев куќата на манчестер...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Точно така.Ама,дали Анчелоти драг Фантоме го промаши пеналот?Пенал што ако се дадеше,ќе се променеа многу работи?
Анчелоти е крив што мајмунот афрички не го остави Лампард да шутне?Што кој машки полов орган го зеде фудбалот коа појма нема од шутирање?Тоа ме интересира.

Ич немаше да ми биде криво да завршеше 1-1.Фудбал е голема работа.Но,кога ни се укажа шанса во последна минута да победиме и да земеме три бода од тешкото гостување кај Тотехем,тогаш...од што ми е криво ми иде да си кснам од левово маде,ама искрено.
:toe:

В

Вори

Гостин
Морам да истакнам дека судијата беше "феноменален"...
Овој и Рајли ми се најодвратните судии у ПЛ

П.С. цела среќа што не се погоди да суди утре иначе ќе ја ставев куќата на манчестер...
Извини вака али судијата според мене беше одличен.Арбитражата на Дин беше на солидно ниво според мене.
Ако мислиш за пеналот,тогаш пенал беше да збориме искрено.Го собори Гомез на нашево детенце и оправдано покажа на бела точка.
А,ако мислиш за нешто друго тогаш океј.

F

fantomX

Гостин

За играчкои состав моето мислење е одамна познато. Дека Дрогба е коњ, добар стрелец, ама сепак коњ, дека воопшто не е светска класа играч. И то го знам, шо да речам ново сега? Нов проблем е Карло Анечлоти, голем, огромен проблем. Која замена е Малуда - Лампард? Зошто Калу да игра до 70 минута, со која заслуга? Човекот едноставно не го интересира Челзи, сака само пари да собери, така да то е то.

A

Auditore

Гостин
Добра утакмица се на се, јас сум задоволен од резултатот, искрено очекував дека ќе изгубиме но заврши 1-1 и сум задоволен.
Можам да претпоставам што ќе изјави Анчелоти после натпреваров али тоа е, не заслуживме да тепаме никако.
Многу ми е мило што конечно се врати Лампард, се гледаше на последните натпревари колку фали неговата креативност на средината на теренот и мислам дека е редно да очекуваме добри партии на Челзи со неговото враќање.
Не знам кај им беше паметот на дебилната управа да го купат копилево Рамирес, курбан 18м шо отидоа за него, не оправдува ниту една фунта.
Страшни пасеви имаат(нати го-дајми го) тоа дефитинитвно мора да се промени и да се игра поагресивно.
Сезонава како и да е не очекувам ништо повеќе освен да догураме шо е можно подалеку во ЛШ, други цели шо ни се на дофат за остварување - немаме.
На нетов излегоа еден куп информации дека Абрамович ќе му дал средства на Анчелоти да се засили во јануари, се тоа убаво али до крајов на сезонава ако дебелиов крмак не не извади од лајната може слободно да лети..
И уште нешто, мора да се промени формацијава, цревана Калу и Анелка веќе никад да не ги видам да играат.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Извини вака али судијата според мене беше одличен.Арбитражата на Дин беше на солидно ниво според мене.
Ако мислиш за пеналот,тогаш пенал беше да збориме искрено.Го собори Гомез на нашево детенце и оправдано покажа на бела точка.
А,ако мислиш за нешто друго тогаш океј.
Мислам општо на целиот натпревар имаше многу грешки и кога ќе направи некоја пробува да се извади после со некоја одлука што воопшто не е ок. Исто гомно се со Рајли ти викам најодвратните у премиер лига...

За играчкои состав моето мислење е одамна познато. Дека Дрогба е коњ, добар стрелец, ама сепак коњ, дека воопшто не е светска класа играч. И то го знам, шо да речам ново сега? Нов проблем е Карло Анечлоти, голем, огромен проблем. Која замена е Малуда - Лампард? Зошто Калу да игра до 70 минута, со која заслуга? Човекот едноставно не го интересира Челзи, сака само пари да собери, така да то е то.
Да го ругате Дрогба после еден промашен пенал стварно ми е чудно... Зар не е тој човекот кој е еден од најзаслужните за успесите на Челзи задниве неколку години?
За мене Дрогба е меѓу 5те најдобри напаѓачи во светот

F

fantomX

Гостин
Да го ругате Дрогба после еден промашен пенал стварно ми е чудно... Зар не е тој човекот кој е еден од најзаслужните за успесите на Челзи задниве неколку години?
Шо е „ругање“ бре? Дека не е светска класа играч? Па не е. Исто и Есиен, ко ќе треба најмногу, ама стварно НАЈМНОГУ, се гомна.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
И не е Дрогба светска класа играч? Добро ако тој и Есиен не се светска класа играчи кој според тебе во тој ваш тим се?

Колку пати ве извадил Дрогба од гомна?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom