Точно така.Ама,дали Анчелоти драг Фантоме го промаши пеналот?Пенал што ако се дадеше,ќе се променеа многу работи?
Анчелоти е крив што мајмунот афрички не го остави Лампард да шутне?Што кој машки полов орган го зеде фудбалот коа појма нема од шутирање?Тоа ме интересира.
Ич немаше да ми биде криво да завршеше 1-1.Фудбал е голема работа.Но,кога ни се укажа шанса во последна минута да победиме и да земеме три бода од тешкото гостување кај Тотехем,тогаш...од што ми е криво ми иде да си кснам од левово маде,ама искрено.
Извини вака али судијата според мене беше одличен.Арбитражата на Дин беше на солидно ниво според мене.Морам да истакнам дека судијата беше "феноменален"...
Овој и Рајли ми се најодвратните судии у ПЛ
П.С. цела среќа што не се погоди да суди утре иначе ќе ја ставев куќата на манчестер...
За играчкои состав моето мислење е одамна познато. Дека Дрогба е коњ, добар стрелец, ама сепак коњ, дека воопшто не е светска класа играч. И то го знам, шо да речам ново сега? Нов проблем е Карло Анечлоти, голем, огромен проблем. Која замена е Малуда - Лампард? Зошто Калу да игра до 70 минута, со која заслуга? Човекот едноставно не го интересира Челзи, сака само пари да собери, така да то е то.Точно така.Ама,дали Анчелоти драг Фантоме го промаши пеналот?Пенал што ако се дадеше,ќе се променеа многу работи?
Анчелоти е крив што мајмунот афрички не го остави Лампард да шутне?Што кој машки полов орган го зеде фудбалот коа појма нема од шутирање?Тоа ме интересира.
Ич немаше да ми биде криво да завршеше 1-1.Фудбал е голема работа.Но,кога ни се укажа шанса во последна минута да победиме и да земеме три бода од тешкото гостување кај Тотехем,тогаш...од што ми е криво ми иде да си кснам од левово маде,ама искрено.
Мислам општо на целиот натпревар имаше многу грешки и кога ќе направи некоја пробува да се извади после со некоја одлука што воопшто не е ок. Исто гомно се со Рајли ти викам најодвратните у премиер лига...Извини вака али судијата според мене беше одличен.Арбитражата на Дин беше на солидно ниво според мене.
Ако мислиш за пеналот,тогаш пенал беше да збориме искрено.Го собори Гомез на нашево детенце и оправдано покажа на бела точка.
А,ако мислиш за нешто друго тогаш океј.
Да го ругате Дрогба после еден промашен пенал стварно ми е чудно... Зар не е тој човекот кој е еден од најзаслужните за успесите на Челзи задниве неколку години?За играчкои состав моето мислење е одамна познато. Дека Дрогба е коњ, добар стрелец, ама сепак коњ, дека воопшто не е светска класа играч. И то го знам, шо да речам ново сега? Нов проблем е Карло Анечлоти, голем, огромен проблем. Која замена е Малуда - Лампард? Зошто Калу да игра до 70 минута, со која заслуга? Човекот едноставно не го интересира Челзи, сака само пари да собери, така да то е то.
Шо е „ругање“ бре? Дека не е светска класа играч? Па не е. Исто и Есиен, ко ќе треба најмногу, ама стварно НАЈМНОГУ, се гомна.Да го ругате Дрогба после еден промашен пенал стварно ми е чудно... Зар не е тој човекот кој е еден од најзаслужните за успесите на Челзи задниве неколку години?
Факт !Шо е „ругање“ бре? Дека не е светска класа играч? Па не е. Исто и Есиен, ко ќе треба најмногу, ама стварно НАЈМНОГУ, се гомна.