Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
И не е Дрогба светска класа играч? Добро ако тој и Есиен не се светска класа играчи кој според тебе во тој ваш тим се?

Колку пати ве извадил Дрогба од гомна?
пример преска
он израмни за 1-1
добро можеше и на голманот да му го пишат голот :D

F

fantomX

Гостин
И не е Дрогба светска класа играч? Добро ако тој и Есиен не се светска класа играчи кој според тебе во тој ваш тим се?

Колку пати ве извадил Дрогба од гомна?
Чех, Тери исклучво заради биволските јајца, Ешли Кол за позицијата на која игра. Па тие се.

Играч кој „го вади тимот од гомна“ против послаби екипи не е светска класа играч, а играч кој го става тимот во гомна против врвни екипи сигурно не е светска класа играч.

F

fantomX

Гостин
пример преска
он израмни за 1-1
добро можеше и на голманот да му го пишат голот :D
Чекај, чекај. Ова денеска се смета за „вадење од гомна“? Извини, шо ни е поразличен нерешен резултат од пораз во ситуација кога месец и пол немаме победа?
Ах да, ми текна, поразлично ќе беше то шо со пораз, пореално ќе беше заминувањето на Карло Анчелоти со оглед на то колку ќе бевме оддалечени од испаѓање од зоната која води во ЛШ. Е сега, колку добро ни напрај Дрогба гледајќи од тој аспект, е многу дискутабилно...

--- надополнето ---

Ајде и тој нека биди, иако за него имам извесни двоумења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Чех, Тери исклучво заради биволските јајца, Ешли Кол за позицијата на која игра. Па тие се.

Играч кој „го вади тимот од гомна“ против послаби екипи не е светска класа играч, а играч кој го става тимот во гомна против врвни екипи сигурно не е светска класа играч.

Значи според ова што го кажуваш тогаш ниту Роналдо е светска класа играч?
Извини ама и бодовите против тие послаби екипи се потребни, а да не ги ставиш Есиен, Дрогба и Лампард во светска класа играчи е нефер после сето тоа што тие го имаат направено за Челзи...

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Пак Анчелоти крив ? : )))))))))

По глуп муабет неам прочитано дека некој тренер само парите го интересирале : )))))))))))))))))))))

F

fantomX

Гостин
Значи според ова што го кажуваш тогаш ниту Роналдо е светска класа играч?
Извини ама и бодовите против тие послаби екипи се потребни, а да не ги ставиш Есиен, Дрогба и Лампард во светска класа играчи е нефер после сето тоа што тие го имаат направено за Челзи...
Роналдо беше главен играч на Манчестер Јунајтед во сезона во која освоија и ЛШ и ПЛ и тоа во страшен стил, а сезона потоа при исти услови освои пак ПЛ и финале на ЛШ. И сепак има 25 или 26 години, колку се точно.
Дрогба потфрла во СЕКОЈА сезона од Лигата на Шампионите. Есиен не многу поразличен. За Лампард реков, имам двоумења, ама ајде, можи и тој да се кажи. Првиот и третиот веќе се во 33тата година, вториот треба да е околу 28.
Фер или не фер, таа е вистината, фала им на тројцата за се шо напраеле за Челзи, ама во то шо го напраеле нема ништо светско.

--- надополнето ---

Пак Анчелоти крив ? : )))))))))

По глуп муабет неам прочитано дека некој тренер само парите го интересирале : )))))))))))))))))))))
Не, јас сум крив.

Па не само парите, и јадењето е тука. И филмовите. Ама Челзи очигледно не спаѓа во то шо го интересира.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Не, јас сум крив.

Па не само парите, и јадењето е тука. И филмовите. Ама Челзи очигледно не спаѓа во то шо го интересира.
Баш ме интересира ако си отиде Анчелоти , тој што ќе го наследи со овој фудбалски кадар на Челзи ( без нови засилувања ) како ќе ја тера работата ..

F

fantomX

Гостин
Баш ме интересира ако си отиде Анчелоти , тој што ќе го наследи со овој фудбалски кадар на Челзи ( без нови засилувања ) како ќе ја тера работата ..
Доволно е да има интерес воопшто да ја тера работата, за разлика од господинот Карло Анчелоти кој со секоја своја постапка покажува дека нема.
Освен се разбира, со неговите анчелотизми кои ко папагал ги повторува пред новинарите веќе месец и пол.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Роналдо беше главен играч на Манчестер Јунајтед во сезона во која освоија и ЛШ и ПЛ и тоа во страшен стил, а сезона потоа при исти услови освои пак ПЛ и финале на ЛШ. И сепак има 25 или 26 години, колку се точно.
Дрогба потфрла во СЕКОЈА сезона од Лигата на Шампионите. Есиен не многу поразличен. За Лампард реков, имам двоумења, ама ајде, можи и тој да се кажи. Првиот и третиот веќе се во 33тата година, вториот треба да е околу 28.
Фер или не фер, таа е вистината, фала им на тројцата за се шо напраеле за Челзи, ама во то шо го напраеле нема ништо светско.
Чекај малку сеа ти си сам контрадикторен...
Ти кажа дека Дрогба не играл добро против јаките екипи и дека ве вадел од гомна само со слабите...
значи истото може да се каже и за Роналдо..
Слободно прочепкај и најди ми колку голови има Роналдо дадено против Арсенал, Челзи, Ливерпул и Тотенхем, а колку дрогба има дадено против тие тимови (место челзи стај го манчестер)
Нема да влегувам во понатамошни дискусии само да ти кажам дека секој друг тим во премиер лигата би ги сакал тие играчи во тим а како што ми се чини ти би ги избркал... да стари се меѓутоа може да ја сменат утакмицата со еден потег, затоа се светски играчи по мене.
Есиен не е стар уште може да игра, а ако тој не е добар на таа позиција тогаш незнам кој друг го сакате...
Да беше слаб немаше кај сите тренери од кога дојде да игра прва постава.

толку од мене бидете ми поздравени и по можност со уште едно реми идната недела :)

F

fantomX

Гостин
Чекај малку сеа ти си сам контрадикторен...
Ти кажа дека Дрогба не играл добро против јаките екипи и дека ве вадел од гомна само со слабите...
значи истото може да се каже и за Роналдо..
Слободно прочепкај и најди ми колку голови има Роналдо дадено против Арсенал, Челзи, Ливерпул и Тотенхем, а колку дрогба има дадено против тие тимови (место челзи стај го манчестер)
Нема да влегувам во понатамошни дискусии само да ти кажам дека секој друг тим во премиер лигата би ги сакал тие играчи во тим а како што ми се чини ти би ги избркал... да стари се меѓутоа може да ја сменат утакмицата со еден потег, затоа се светски играчи по мене.
Есиен не е стар уште може да игра, а ако тој не е добар на таа позиција тогаш незнам кој друг го сакате...
Да беше слаб немаше кај сите тренери од кога дојде да игра прва постава.

толку од мене бидете ми поздравени и по можност со уште едно реми идната недела :)
Дрогба против послабите можи да смени тек на утакмица, не реков дека против нив играл добро. Шо за мене не е светска класа. Светска класа значи да се докажи на светско ниво, шо би било Лига на Шампиони првенствено. Против појките екипи, светските играчи се истакнуваат како лидери. А такво нешто за Челзи досега прикажал само Тери.
Секој друг тим би сакал да ги има? Јас се кладам дека Манчестер Јунајтед би рекол не, со мало размислување и Арсенал. Зошто? Појма немам зошто да ти кажам право, стварно тешко е да се открие.
Стари се, и кога не можеа во полна сила да сменат натпревар пред неколку години, сега па ич. Уствари можат, да промашат пенал во 92 минута, и то е менување на утакмица.
Есиен е добар и уште можи да игра, ама не е светска класа. Играч кој е неспособен да контролира топка не можи да биди светска класа.

И ова последново е крајна провокација, по која би те замолил да се гониш....од кај шо си дошол.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не видов... а зошто после пеналот Дрогба жолт добил ? Ај ако може некое видео, фала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom