Пред се морам да ја пофалам одличната интервенција на Чех при шутот на Павличенко.Дефинитивно еден од најдобрите голмани годинава е.
Да ви кажам искрено,радо би го исклучил стримот,арно ама татко ми сака да гледа па да не му го расипувам задоволството.Само не знам баш какво задоволство гледа кога го прати Челзи.
Да беше Барселона,Реал,Милан ајде некако,ама Челзи..
Ко второ морам да потенцирам дека при секој допир со топката на Фереира и Калу мене ми иде серка.Досега трипати серев,гзот решето ми стана.
Ко трето исто морам да потенцирам дека овие сакативе ни дадоа гол од еден шут.Тој русот е најслабиот напаѓач според мене во цела лига,али не ренда нас ко редовни пациенти секоја година.
Значи,ако не сакате да трошите лимит и ако не ви инсистира некој родител да се гледа натпреварот,добро би било да го угаснете стримот,зошто ништо вредно нема за гледање.
И да...кога Мурињо беше избркан од нашиов голем газда,заради нерешениот резултат против Розенборг во ЛШ,тогаш што кој кур го толерира газдава наш на оваа свињава дебела?Ќе си земам слобода и така ќе го наречам.Од толку многу што го сакав и почитував,сега го мрзам и го презирам.И едвај чекам да дојде денот кога ќе го собере тој голем гз и ќе си замине од Англија,секако за доброто на Челзи,а за лошото на Јунајтед,Арсенал и Сити,секако.
Не се нервирајте,чувајте го здравјето...јас си останав рамнодушен.Изненадување би било да победиме или да извадиме нерешено,а да изгубиме не е веќе голем проблем,се навикнав.