Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Да му ебам цревото, кој тииит чекаше толку време...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Калу уште 100 години да игра наме да даде гол:)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јас па не можам Калу да го гледам...исто и Фереира.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Зошто не игра Дрогба, а играат Анелка и Калу во прв состав? Иначе, Бејл си подигрува со Фереира... :D

F

fantomX

Гостин
Значи што би требало да напрај новиот тренер?
1. Да поставува соодветни формацијии спрема тоа шо го има на располагање.
2. Да почни да ги интегрира младите играчи во тимот ко шо треба.

Овие две работи се основа, натаму ќе видиме шо и како друго, па нешто зависи и од самиот тренер.

В

Вори

Гостин
Пред се морам да ја пофалам одличната интервенција на Чех при шутот на Павличенко.Дефинитивно еден од најдобрите голмани годинава е.

Да ви кажам искрено,радо би го исклучил стримот,арно ама татко ми сака да гледа па да не му го расипувам задоволството.Само не знам баш какво задоволство гледа кога го прати Челзи.
Да беше Барселона,Реал,Милан ајде некако,ама Челзи..

Ко второ морам да потенцирам дека при секој допир со топката на Фереира и Калу мене ми иде серка.Досега трипати серев,гзот решето ми стана.

Ко трето исто морам да потенцирам дека овие сакативе ни дадоа гол од еден шут.Тој русот е најслабиот напаѓач според мене во цела лига,али не ренда нас ко редовни пациенти секоја година.

Значи,ако не сакате да трошите лимит и ако не ви инсистира некој родител да се гледа натпреварот,добро би било да го угаснете стримот,зошто ништо вредно нема за гледање.

И да...кога Мурињо беше избркан од нашиов голем газда,заради нерешениот резултат против Розенборг во ЛШ,тогаш што кој кур го толерира газдава наш на оваа свињава дебела?Ќе си земам слобода и така ќе го наречам.Од толку многу што го сакав и почитував,сега го мрзам и го презирам.И едвај чекам да дојде денот кога ќе го собере тој голем гз и ќе си замине од Англија,секако за доброто на Челзи,а за лошото на Јунајтед,Арсенал и Сити,секако.

Не се нервирајте,чувајте го здравјето...јас си останав рамнодушен.Изненадување би било да победиме или да извадиме нерешено,а да изгубиме не е веќе голем проблем,се навикнав.

F

fantomX

Гостин
Кој би бил следен?
Рајкард е слободен, Бенитез кај и да е и тој ќе биди слободен. Ве молам други кандидати....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Колку пати Фереира седна на газ од Бејл?? :):)
И со Калу ништо не правите. До утре нека играат ако сакаат он гол нема да даде.

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Пред се морам да ја пофалам одличната интервенција на Чех при шутот на Павличенко.Дефинитивно еден од најдобрите голмани годинава е.

Да ви кажам искрено,радо би го исклучил стримот,арно ама татко ми сака да гледа па да не му го расипувам задоволството.Само не знам баш какво задоволство гледа кога го прати Челзи.
Да беше Барселона,Реал,Милан ајде некако,ама Челзи..

Ко второ морам да потенцирам дека при секој допир со топката на Фереира и Калу мене ми иде серка.Досега трипати серев,гзот решето ми стана.

Ко трето исто морам да потенцирам дека овие сакативе ни дадоа гол од еден шут.Тој русот е најслабиот напаѓач според мене во цела лига,али не ренда нас ко редовни пациенти секоја година.

Значи,ако не сакате да трошите лимит и ако не ви инсистира некој родител да се гледа натпреварот,добро би било да го угаснете стримот,зошто ништо вредно нема за гледање.

И да...кога Мурињо беше избркан од нашиов голем газда,заради нерешениот резултат против Розенборг во ЛШ,тогаш што кој кур го толерира газдава наш на оваа свињава дебела?Ќе си земам слобода и така ќе го наречам.Од толку многу што го сакав и почитував,сега го мрзам и го презирам.И едвај чекам да дојде денот кога ќе го собере тој голем гз и ќе си замине од Англија,секако за доброто на Челзи,а за лошото на Јунајтед,Арсенал и Сити,секако.

Не се нервирајте,чувајте го здравјето...јас си останав рамнодушен.Изненадување би било да победиме или да извадиме нерешено,а да изгубиме не е веќе голем проблем,се навикнав.
Потполно се согласувам со твојов пост ! До кога вака ќе губиме со оваа дебелава свиња ? :kesa:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.151
Поени од реакции
46.213
И да...кога Мурињо беше избркан од нашиов голем газда,заради нерешениот резултат против Розенборг во ЛШ,тогаш што кој кур го толерира газдава наш на оваа свињава дебела?.
Далеку од тоа дека Мурињо бил избркан поради тој резултат, Мурињо беше избркан зашто одбиваше да свири под диригентската палка на Рома, уште со изјавата '' Ако ја се мешам во неговиот бизнис, тој ке банкротира, а ако он се меша во мојата работа, Челзи ке пропадне '' он јасно укажа како стојат работите во тимот ...
Тогаш и веќе беше евидентно дека ке замине.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom