Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Имам големо чувство дека денес ќе тепаме. :turn: Ќе видите.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Чим Челзи неможеше да ги победи гадоине Евертон , Њукасл па и Бирмингем ондак денеска Тотенхем ќе си го добие ... :)

В

Вори

Гостин
Ја првпат во моево навивање за Челзи,сигурен сум дека нема да победат.Некогаш така сум викал,ама длабоко во себе сум мислел дека можеби ќе победат.Арно ама сега неам такво чувство,за жал.Дај Боже да грешам,но ќе видиме.
Иначе ќе биде смешки како Фереира се влече позади Бејл!

BDW као што би рекол членот DT,нека спрема некој текст за да отвориме нова тема,уште 7 страни има,а сигурен сум дека ќе бидат испишани после утакмицата..ќе пцуеме по Анчелоти и играчите,така да...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
TEAM NEWS: TOTTENHAM HOTSPUR V CHELSEA

Posted on: Sun 12 Dec 2010
After three-and-a-half months out injured, Frank Lampard is on the substitutes' bench for today's London derby.
Didier Drogba is also among the subs with Nicolas Anelka taking over centre-forward duties having been rested midweek.
Ashley Cole also returns and Florent Malouda moves from midfield back into the three-man attack.
John Mikel Obi, Michael Essien and Ramires are the starting midfield and Paulo Ferreira replaces injured Jose Bosingwa at right-back.
There is no William Gallas for Tottenham, his place in defence and the captain's armband goes to Michael Dawson. Roman Pavlyuchenko replaces Peter Crouch in attack from their last Premier League line up.

The Chelsea team is:
1 Petr Cech
19 Paulo Ferreira
2 Branislav Ivanovic
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
12 John Mikel Obi
7 Ramires
21 Salomon Kalou
39 Nicolas Anelka
15 Florent Malouda

Subs: 22 Ross Turnbull, 43 Jeffrey Bruma, 38 Patrick van Aanholt, 46 Josh McEachran, 8 Frank Lampard, 23 Daniel Sturridge, 11 Didier Drogba.

Spurs are expected to start in the following4-4-2 formation:

Gomes; Hutton, Dawson (c), Bassong, Assou-Ekotto; Lennon, Palacios, Modric, Bale; Defoe, Pavlyuchenko.
Subs: Cudicini, Corluka, Sandro, Dos Santos, Bentley, Keane, Crouch.
The referee is Mike Dean.
Follow the game from via our Live Matches from 3.30pm. Click on the Live Coverage tab.

В

Вори

Гостин
Побогу зошто Дрогба е на клупа?Јесте да е дрво последно време(3 месеци)ама за разлика од цревото Анелка е измислен.
Плус Рамирес прва постава :(:(:(:(
Имам самоубиствени нагони,жими се.Кога ќе го ископаат Паласиос и Хадлстон мислам дека одма ќе се врати во Португалија и ќе види дека не е за во Премиер,да му е*ам коњот глуп.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Зошто со овој крајно некреативен тим? Поарно МекЕхран да стартувал на местото на Рамирес... Многу лошо...

--- надополнето ---

Побогу зошто Дрогба е на клупа?Јесте да е дрво последно време(3 месеци)ама за разлика од цревото Анелка е измислен.
Плус Рамирес прва постава :(:(:(:(
Имам самоубиствени нагони,жими се.Кога ќе го ископаат Паласиос и Хадлстон мислам дека одма ќе се врати во Португалија и ќе види дека не е за во Премиер,да му е*ам коњот глуп.
Ми се свиѓа тоа што Дрогба е на клупа, најубаво лани игравме додека тој беше во Африка. Ама со Френки на терен. Ќе видиме денес.

Фала богу ти дојде умот за Рамирес...

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ја првпат во моево навивање за Челзи,сигурен сум дека нема да победат.Некогаш така сум викал,ама длабоко во себе сум мислел дека можеби ќе победат.Арно ама сега неам такво чувство,за жал.Дај Боже да грешам,но ќе видиме.
Иначе ќе биде смешки како Фереира се влече позади Бејл!

BDW као што би рекол членот DT,нека спрема некој текст за да отвориме нова тема,уште 7 страни има,а сигурен сум дека ќе бидат испишани после утакмицата..ќе пцуеме по Анчелоти и играчите,така да...
Копи на стариот текст и то е то. Така и така добар е. Само ќе има мали промени кај играчите. Ако можеш направи ги (ако веќе некој друг не почнал), јас немам време...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Десната страна ни е бомбастична, Фереира,Рамирес,Калу :vozbud:

--- надополнето ---

:pos2: Калу и Фереира :pos2:

Статус