Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Јас па имам претчуство дека тепаме со тотенхем , аи ке ја играм на спортка па што ми даде господ!!!

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Ми се плаче кога гледам Фереира против Бејл.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Овој треба да ни биде тренер. Ќе ги среди сите и ќе бидеме шампиони. Шо викате вие ?

Комедии ќе биде овој на Стемфорд Бриџ Калу кога ќе промаши празен гол.

:pos::pos::pos::pos:

В

Вори

Гостин
Ја би ти рекол да не не играш,стави ги парите пример на некоја друга посигурна утакмица.Или играј ја истата ама наместо двојка закачија кец.

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23

Овој треба да ни биде тренер. Ќе ги среди сите и ќе бидеме шампиони. Шо викате вие ?

хахааха Отреси копачку :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Цццц...Евертон дома се мачи со еден Виган не можи гол да дај...а со нас на С.Бриџ 1-1 извадија.Колку сме мизерни значи...

A

Auditore

Гостин

Со ваков тренер, од ваква класа освојуваме се по ред..каков Гвардиола, каков Мурињо овај е човекот за Челзи !

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Јаоооооооооооо .... Јел чујеш шта ти каже? Јел чујеш? Немате поима,јел чујеш шта ти каже бре брукоооооооо??? Ма играјјј брееееееееееее...
Сви вам мамину сису и пичку,поломичу вас бре ...

:pos: :pos: :pos: :pos:

--- надополнето ---

Цццц...Евертон дома се мачи со еден Виган не можи гол да дај...а со нас на С.Бриџ 1-1 извадија.Колку сме мизерни значи...
Фантом Х - Магла пак ме покрива, мириса на невоља.. :pos::pos::pos:

F

fantomX

Гостин
http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion/columnists/mark-lawrenson/Mark-Lawrenson-column-Tottenham-may-have-the-best-attack-in-the-league-but-I-m-still-backing-Chelsea-to-snatch-a-point-article648663.html

Harry Redknapp has got the most potent strike force in the Premier League.
Who else has as many options in attack as Tottenham? Maybe Arsenal push them close but Tottenham have players in abundance and different styles.
Peter Crouch is prolific, Rafael van der Vaart has been superb, Jermain Defoe and Roman Pavlyuchenko.Plus Aaron Lennon and Gareth Bale. It’s no wonder Robbie Keane can’t get a game.
Little wonder then Tottenham are capable of repeating last season’s success and rolling over Chelsea.

Chelsea look short of confidence, vulnerable and even John Terry is below his best. If Frank Lamaprd is anything near fit then he should be thrown in.
Chelsea were exposed by Everton last week and had a miserable experience in Marseille. But despite everything, Chelsea can snatch a draw at Tottenham.

Ме интересира какво чувство кај вас предизвика овај текст, после негово целосно читање. Особено имајќи ја во предвид последнава реченица.
Кај мене, вакво..... :kesa:

--- надополнето ---

Фантом Х - Магла пак ме покрива, мириса на невоља.. :pos::pos::pos:
...ноќва го гледам Фереира пак,
Анчелоти на клупа, исто и МекЕкран
о зошто, појма нема шо прај?

--- надополнето ---

И дали сме веќе четврти во лигава?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom