Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Некако ми е сумњива работава.Што условно кажано го бркаат од Барселона,иако он тврди дека сам го раскинал договорот,не знам дал би бил којзнае колку подобар од сегашниве наши млади.Но,штом е безпари секако сум ЗА,и секој играч би бил добредојден.

Ако има некој да стави некакво негово видео,па да видиме што мустра е.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Добар е момаков али не верувам за без пари...ја и пари би дал за овој...еве видео

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Истечен му е договорот,зошто да се дава пари за него?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.725
Поени од реакции
52.660
Честито победа против Марсеј
Бев на екскурзија, па не бев во можност да го гледам натпреварот.
Пак сме си ја завршиле работата уште во прво полувреме.

Денес против Арсенал мора да се оди на победа. Мислам дека можеме лесно да ги тепаме. Имаат доста повредени играчи, без кои многу ќе ни се олесни работата.
Сепак, не очекувам голема победа. 1-0 или 2-0. А и не е ни важно колку гола ќе има. Само да земеме 3 бода, за да ја исгористиме грешката на Јунајтед и уште повеќе да им избегаме.

Ме интересира Давор дали се снашол за стрим во вторникот :) (мислев пред да одам да ти дадам линк, ама заборавив :icon_lol:)

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.863
В

Вори

Гостин
Честито победа против Марсеј
Бев на екскурзија, па не бев во можност да го гледам натпреварот.
Пак сме си ја завршиле работата уште во прво полувреме.

Денес против Арсенал мора да се оди на победа. Мислам дека можеме лесно да ги тепаме. Имаат доста повредени играчи, без кои многу ќе ни се олесни работата.
Сепак, не очекувам голема победа. 1-0 или 2-0. А и не е ни важно колку гола ќе има. Само да земеме 3 бода, за да ја исгористиме грешката на Јунајтед и уште повеќе да им избегаме.

Ме интересира Давор дали се снашол за стрим во вторникот :) (мислев пред да одам да ти дадам линк, ама заборавив :icon_lol:)

Се снајдов бе.Ја усвари си знам кај да барам линкови,али подобро е на готово нели:))?

F

fantomX

Гостин
Не гледам како 20-годишно склоно на повреди избркано копиле од Барселона можи да најди место во Челзи.

Team news:
The team is the one that started the defeat at Manchester City.

Доволно очајно, зар не?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.725
Поени од реакции
52.660
Chelsea are expected to start in the following 4-3-3 formation:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
12 John Mikel Obi
7 Ramires
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda

Subs: 22 Ross Turnbull, 19 Paulo Ferreira, 38 Patrick van Aanholt, 18 Yury Zhirkov, 46 Josh McEachran, 44 Gael Kakuta, 23 Daniel Sturridge.

Arsenal are expected to start in the following 4-2-3-1 formation:

Fabianski; Sagna, Squillaci (c), Koscielny, Clichy; Song, Diaby; Nasri, Wilshere, Arshavin; Chamakh.
Subs: Szczesny, Djourou, Denilson, Eboue, Rosicky , Emmanuel-Thomas, Vela.

The referee is Mike Dean.

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=89589∂=sports

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Чех

Бане-Алекс-Тери-Кол

Есиен-Микел-Рамирес

Анелка-Дрогба-Малуда

Во второто полувреме сакам да ги видам Какута и МекЕкран...:)

В

Вори

Гостин
Предноста ја гледам во тоа што имаат слаба клупа.И не мислам како Фантом дека ни е очаен составот.
Само можело наместо Рамирес да игра Жирков,да внесе малце динамика,но и вака е добро.

Одиме на победа,да им ги извадиме ѕрцките сакам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom