Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Црвената линија демек ги ебеме Манчестер трипати за една година затоа..... да се знае кој не прателе оваа година :))))))

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Здраво луѓе, форумов го следам едно година дена ама немам ништо дискутирано или постнувано, како страсен навивач на Челзи имам преживеано.... трауми (ради ова Лига на Шампиони) а ради утакмициве со Тотенхем и ливерпул неможам нишо да праам дека се туфкам цело време што и како ке биде. Знам дека и на вас не ви е многу полесно али ипак пишете ако знаете некој лек као да не бидам под стрес цело време. Фала од напред
Добредојде и од мене.:icon_mrgr

Комплекс наречен 0 шутеви во рамките на голот. Најчесто од овој комплекс се лечат навивачи на тимови од ПЛ. :pusk:

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
Абе Арсенал го сисна вчера:pos2: Викаше татко ми чисти кец е ја не упорен ќе тепа Арсенач ЛоЛ...Сега се на нас и дел на судиите да не ја сјебат сабота:nenene: Ако играме на ниво ќе ги тепаме само оној Гомез да не се повмпири.До душа ако нека се помвмпири ама под услов и Дрогба исто:tv: Мачестер сабота или икс или губи друго не ми се верува. А ние имаме позитивен скор со тотенхем баш правев аналзија со сите екипи во преимиер лигата што сме со нив имаме 20 и неколку победи и само 2 или 3 порази(не ги рачунам тие во куповите) Така да победи против Тотенхем и Стоке после ни ја завршуваат 90 посто од работата.
ќе ставам ја 2000ки на ман сити 1Х, челзи Х2, кливленд 1, бостон 1.

пс. брат уште не расонет за малце ќе го скршев мониторов ради потписот твој. :tapp:

A

Alexander Nevsky

Гостин
ќе ставам ја 2000ки на ман сити 1Х, челзи Х2, кливленд 1, бостон 1.

пс. брат уште не расонет за малце ќе го скршев мониторов ради потписот твој. :tapp:
хахха не си прв :baeh: до сеа 4 ми се фатија на сликава а којзнае колку имаат пречутено.
Бластер за сликине да си ми жив и здрав ми разубааии овој врнежлив ден посебно со таа 3-та.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
хахха не си прв :baeh: до сеа 4 ми се фатија на сликава а којзнае колку имаат пречутено.
Бластер за сликине да си ми жив и здрав ми разубааии овој врнежлив ден посебно со таа 3-та.
Како, како, ти го развлажнив денот? :pos2:

Не се од мене, fantomX го постираше линкот, јас само ги ископирав од таму за да покажам кои дресови најмногу ми се свиѓаат (а третата дека стварно е mind blowing).

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Значи утре ке биде на клупа..а на 25-ти со Стоук 110% фит :zlo:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Утре почиње прва постава, тренирал цела недела и бил 100% фит.

Стартуваме со Џо Кол, Деко и Малуда
(најофанзивниот среден ред што можеме да го извадиме моментално)

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
кај ја најдовте поставата? без лампард или без анелка?
чех

фереира - алекс - тери - ешли
микел
џо кол - деко - малуда
анелка - дрогба ?

таа ли е?
деко можно е флегма да биде на утакмицава али ај да видиме.

EDIT:

NEWSFLASH: ASHLEY COLE RETURNS

Posted on: Fri 16 Apr 2010
Carlo Ancelotti has announced that Ashley Cole is in the squad for the match at Tottenham tomorrow (Saturday).
The left-back has been out since January with a broken ankle. He will begin the game on the bench.
'He has trained well all week, is totally recovered and is 100 per cent fit,' says Ancelotti.
Michael Essien is not yet ready to return. Joe Cole, Deco and Florent Malouda will all start the game.
The manager's full match preview will appear here later.

nevermind :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom