F
fantomX
Гостин
Не. :turn:fantomX, ја отвора кај тебе првата слика од 5-та страна? Да видам што толку ја фалат...
Не. :turn:fantomX, ја отвора кај тебе првата слика од 5-та страна? Да видам што толку ја фалат...
Ту бе, баш сакам да ја видам типката без пластика, од пред 50 годиниНе. :turn:
ОК...ОК...фалаСкопје во ГТЦ имаш продавница за дресови.Сите по 700 денари се.Таму имаш.
Јас пред некое време зедов од Дрогба.
Добредојде и од мене.:icon_mrgrЗдраво луѓе, форумов го следам едно година дена ама немам ништо дискутирано или постнувано, како страсен навивач на Челзи имам преживеано.... трауми (ради ова Лига на Шампиони) а ради утакмициве со Тотенхем и ливерпул неможам нишо да праам дека се туфкам цело време што и како ке биде. Знам дека и на вас не ви е многу полесно али ипак пишете ако знаете некој лек као да не бидам под стрес цело време. Фала од напред
Комплекс наречен 0 шутеви во рамките на голот. Најчесто од овој комплекс се лечат навивачи на тимови од ПЛ. :pusk:
ќе ставам ја 2000ки на ман сити 1Х, челзи Х2, кливленд 1, бостон 1.Абе Арсенал го сисна вчера:pos2: Викаше татко ми чисти кец е ја не упорен ќе тепа Арсенач ЛоЛ...Сега се на нас и дел на судиите да не ја сјебат сабота:nenene: Ако играме на ниво ќе ги тепаме само оној Гомез да не се повмпири.До душа ако нека се помвмпири ама под услов и Дрогба исто:tv: Мачестер сабота или икс или губи друго не ми се верува. А ние имаме позитивен скор со тотенхем баш правев аналзија со сите екипи во преимиер лигата што сме со нив имаме 20 и неколку победи и само 2 или 3 порази(не ги рачунам тие во куповите) Така да победи против Тотенхем и Стоке после ни ја завршуваат 90 посто од работата.
хахха не си прв :baeh: до сеа 4 ми се фатија на сликава а којзнае колку имаат пречутено.ќе ставам ја 2000ки на ман сити 1Х, челзи Х2, кливленд 1, бостон 1.
пс. брат уште не расонет за малце ќе го скршев мониторов ради потписот твој.![]()
Како, како, ти го развлажнив денот? :pos2:хахха не си прв :baeh: до сеа 4 ми се фатија на сликава а којзнае колку имаат пречутено.
Бластер за сликине да си ми жив и здрав ми разубааии овој врнежлив ден посебно со таа 3-та.