Каков тотенхем бе...Има сол да ги направиме.Имам некое претчувство дека ќе ги посереме...ако некој може да не поебе сезонава за титулата тоа е тотенхем.
http://forum.sgchelseafc.com/viewtopic.php?t=7829&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=d284b59e7bef78d369bc1d9f03215830пишете ако знаете некој лек као да не бидам под стрес цело време
:pos2::pos2: nemoj be da ne padne vo depresija :pos2::pos2: ovie dresovive arni vi se nego me interesira dali(i kade) vo skopje mozat da se najdat ovie segasnive....eden drugar me prasuvase taka da.....
Добредојде брат.Што почесто да ни пишуваш:smir:Здраво луѓе, форумов го следам едно година дена ама немам ништо дискутирано или постнувано, како страсен навивач на Челзи имам преживеано.... трауми (ради ова Лига на Шампиони) а ради утакмициве со Тотенхем и ливерпул неможам нишо да праам дека се туфкам цело време што и како ке биде. Знам дека и на вас не ви е многу полесно али ипак пишете ако знаете некој лек као да не бидам под стрес цело време. Фала од напред
Па и ја мислам дека нема...поготово ако се задњи минути,тимот ти се брани,и виси голот у ваздух а ти чуваш минимално водство....:tv:Добредојде брат.Што почесто да ни пишуваш:smir:
Лек против стрес коа глеаш фудбал?Па мислам дека нема..
У гтц имаш 200 продавници:pos2::pos2: nemoj be da ne padne vo depresija :pos2::pos2: ovie dresovive arni vi se nego me interesira dali(i kade) vo skopje mozat da se najdat ovie segasnive....eden drugar me prasuvase taka da.....
Добредојде брат,и почесто пишувај :back:Здраво луѓе, форумов го следам едно година дена ама немам ништо дискутирано или постнувано, како страсен навивач на Челзи имам преживеано.... трауми (ради ова Лига на Шампиони) а ради утакмициве со Тотенхем и ливерпул неможам нишо да праам дека се туфкам цело време што и како ке биде. Знам дека и на вас не ви е многу полесно али ипак пишете ако знаете некој лек као да не бидам под стрес цело време. Фала од напред
На тоа како би било они да трчаат на терен место кретенчињава нашиЕ шо е смешно бе, ко го отворивте линкот помисливте на Просечко, неталентираниот Дрогба шо не знај да води топка.......или на нешто сосема друго? :icon_mrgr
У гтц имаш 200 продавници
Добредојде,и биди активен.:helou:Здраво луѓе, форумов го следам едно година дена ама немам ништо дискутирано или постнувано, како страсен навивач на Челзи имам преживеано.... трауми (ради ова Лига на Шампиони) а ради утакмициве со Тотенхем и ливерпул неможам нишо да праам дека се туфкам цело време што и како ке биде. Знам дека и на вас не ви е многу полесно али ипак пишете ако знаете некој лек као да не бидам под стрес цело време. Фала од напред
Ах значи, чоек никако да ве олади малку од „недоволно талентираниве“ с.н. фудбалски ѕвезди (чија вредност, патем само, опаднала за цели 40 милиони фунти во однос на лани ова време според студијата направена по барање на самиот клуб).На тоа како би било они да трчаат на терен место кретенчињава наши![]()
синко....и во битола има 200 продавници ама нема од сегашниве(како со патент што се)...ме интересира дали сигурно има....