Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Убави се новите дресови само шо се многу прилепени за телото, сепак ова е фудбал треба играчите полежерно да се осеќаат на терен а не како да се на модна писта...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Се убаво со новиве дресови,ама црвената линија...:ban?:

ако некој може да не поебе сезонава за титулата тоа е тотенхем.
Каков тотенхем бе...Има сол да ги направиме.Имам некое претчувство дека ќе ги посереме...

Член од
28 октомври 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
Здраво луѓе, форумов го следам едно година дена ама немам ништо дискутирано или постнувано, како страсен навивач на Челзи имам преживеано.... трауми (ради ова Лига на Шампиони) а ради утакмициве со Тотенхем и ливерпул неможам нишо да праам дека се туфкам цело време што и како ке биде. Знам дека и на вас не ви е многу полесно али ипак пишете ако знаете некој лек као да не бидам под стрес цело време. Фала од напред

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.871
Поени од реакции
12.433
В

Вори

Гостин
Здраво луѓе, форумов го следам едно година дена ама немам ништо дискутирано или постнувано, како страсен навивач на Челзи имам преживеано.... трауми (ради ова Лига на Шампиони) а ради утакмициве со Тотенхем и ливерпул неможам нишо да праам дека се туфкам цело време што и како ке биде. Знам дека и на вас не ви е многу полесно али ипак пишете ако знаете некој лек као да не бидам под стрес цело време. Фала од напред
Добредојде брат.Што почесто да ни пишуваш:smir:

Лек против стрес коа глеаш фудбал?Па мислам дека нема..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Добредојде брат.Што почесто да ни пишуваш:smir:

Лек против стрес коа глеаш фудбал?Па мислам дека нема..
Па и ја мислам дека нема...поготово ако се задњи минути,тимот ти се брани,и виси голот у ваздух а ти чуваш минимално водство....:tv:

:pos2::pos2: nemoj be da ne padne vo depresija :pos2::pos2: ovie dresovive arni vi se nego me interesira dali(i kade) vo skopje mozat da se najdat ovie segasnive....eden drugar me prasuvase taka da.....
У гтц имаш 200 продавници

Добредојде брат,и почесто пишувај :back:

F

fantomX

Гостин
Е шо е смешно бе, ко го отворивте линкот помисливте на Просечко, неталентираниот Дрогба шо не знај да води топка.......или на нешто сосема друго? :icon_mrgr

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Е шо е смешно бе, ко го отворивте линкот помисливте на Просечко, неталентираниот Дрогба шо не знај да води топка.......или на нешто сосема друго? :icon_mrgr
На тоа како би било они да трчаат на терен место кретенчињава наши :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добредојде,и биди активен.:helou:

F

fantomX

Гостин
На тоа како би било они да трчаат на терен место кретенчињава наши :)
Ах значи, чоек никако да ве олади малку од „недоволно талентираниве“ с.н. фудбалски ѕвезди (чија вредност, патем само, опаднала за цели 40 милиони фунти во однос на лани ова време според студијата направена по барање на самиот клуб).

Абе дај оди на 4-тата страна од темата на линкот, таму четврт или петти пост....ко шо вели еден подолу...mind blowing!:vozbud:

В

Вори

Гостин
синко....и во битола има 200 продавници ама нема од сегашниве(како со патент што се)...ме интересира дали сигурно има....

Скопје во ГТЦ имаш продавница за дресови.Сите по 700 денари се.Таму имаш.
Јас пред некое време зедов од Дрогба.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44

Страшни дресови (особено првиот), најдобри што сме ги имале кога било (а и не знам зошто, овогодишниот гостински го ставам во тој ранг).

Баш mind blowing. Добри атрибути под дресот :)

fantomX, ја отвора кај тебе првата слика од 5-та страна? Да видам што толку ја фалат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom