ArsVivendi
самовработена невработена
- Член од
- 15 април 2007
- Мислења
- 603
- Поени од реакции
- 31
Ахахха 140 милиони фунти... јес да Торес е добар ама не толку добар. Можда грешка додадиле единица напред. А да дојде, супер би било, не велам не.
Од трите подолгото ќе го добијат...
Минималната цена која треба да се плати (што ја бааме ние) е 3М фунти, а максималната (онаа што ја бара Сити) е 7М фунти. Би требало да се досуди за една златна средина (околу 5М фунти). Пошто нели слободен играч беше, само ради некое си правио ако е под 20 год. фудбалерот, треба да се плата отштета, или како и да е точно правилото...Мора да им се плати на Сити..сеа на 14 трибуналот ќе одлучува нешто..
Туку ја сум за да го земеме Карлос..и така во најдобрите години е,плус и млад и искусен,све во едно.
Или пак да го земеме Заморано?
Виера и Хески стари се више,мора малце кон помлади.
Без 1 од пред...Може, зш да не. Подобро отколку за Кур Агуеросега на идивиди прочитав дека 140 милиони фунти сме давале за Торес мислам дека ова е уште една од нереалните шпекулации
Ако дојдат у пакет за 4-5 милиони, јас сум заАнчелтои го сврти вниманието кон Хески и Виера
глупости изгледа дека карло сака да имаме просек во тимот над 32 год
Ќе биди, ќе биди. Ко ги нема Есиен, Дрогба и Просечко за голој, тука е Лампард. Место околу Дрогба, играта ќе се врти околу него.Ваков гол Лампард знаел да даде, но до сега позицијата не му дозволуваше толку слобода, ама сепак голот е чиста 10!!
Нормално ќе негира, и да рекол и да не рекол. Лампард не е ко шо знај да биди, ама има константност за разлика од копуков.
сега на идивиди прочитав дека 140 милиони фунти сме давале за Торес мислам дека ова е уште една од нереалните шпекулации
Никој не дава толку за цел Ливерпул да го купи, не па само за балеринава. :pos2:Не верувам Абрамовиќ да даде толку пари,а за шеикот што знам..полн е со пари и сега ги расфрла по играчи,ама пак за ѓабе!
Еве го линкот:
http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/572521/index.html
Се кладиме оти пак нема Џеко да пој во Милан? Барем не за таква понуда.П.С. Ако сакате да купите играч, еве како да го направите тоа
Жал ми е за Клас, од коа го напушти Ајакс...Не е на арно...
П.П.С. Сепак мислам дека не му се трча гол на Анчелоти, така да молете се целосно да ја укинат забраната и да си пазаруваме летоска
Нигде. Рекол само дека нема да трча гол. Ништо појќе. Само...има еден начин да ги заеби сите, тоа е: купува играч сега, го позајмува до в лето. Ем нема да трча гол, ем и да има казна од ФИФА ќе има засилување. :icon_mrgrФантоме каде изјавил Анчелоти дека нема да трча гол низ Кобхам ако купиме играч?
Значи сепак може да се надеваме на поднова
Тоа е причината за трчање, КУПУВА, без разлика дали ке го даде на позајмица или ке го задржиНигде. Рекол само дека нема да трча гол. Ништо појќе. Само...има еден начин да ги заеби сите, тоа е: купува играч сега, го позајмува до в лето. Ем нема да трча гол, ем и да има казна од ФИФА ќе има засилување. :icon_mrgr