Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Со мало задоцнување честито победа сини....:smir:Мислев дека ќе изиграме нерешено или ќе изгубиме,но сепак издвојувавме значајна победа која ни обезбедува прво место...Што се однесува до мечот не го гледав,мислам дека бил тапа меч,ние излеговме со послаб состав,порто исто така,па така да и еден потег го реши мечот...Потег на човекот кој што растур прави годинава во ЛШ...Значи прво место си обезбедивме и во ЛШ веќе не се оптеретуваме,последниот меч останува формалност со Апоел,евентуално да се пуштат младинците ја сакам,Карло да ги пушти да играат со Апоел..Во недела следува екипата на арсенал која што мислам дека ке извлечеме многу позитивен резултат во Емирати...Како и да е честито уште еднаш победа:smir:

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
aj so zadocnuvajne,cestito pobeda najzaslucen za pobedata bese cech so mn jaki topki fati bravo i za cech

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Голот

Одамна се спремав да го гледам натреваров, арно ама заборавив дека сум на роденден. :) Како и да е, гледам не сте задоволни од играта (посебно fantomX), па ако може некој да ми каже подетално барем за Жирков, пошто гледам го претрча цел терен за да биде асистент на асистентот. :)

F

fantomX

Гостин
Одамна се спремав да го гледам натреваров, арно ама заборавив дека сум на роденден. :) Како и да е, гледам не сте задоволни од играта (посебно fantomX), па ако може некој да ми каже подетално барем за Жирков, пошто гледам го претрча цел терен за да биде асистент на асистентот. :)
grey_scale.jpg

Веројатно и Чех би можел кај Жирков и Микел. Шмуљо, сепак до претпоследново нека биди.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
браво Челзи со оваа победа на тешкото гостување на Драгао докажаа дека се главен конкурент за освојување на ЛШ(бар според мене):helou:

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Only an idiot would bet against United and Fergie, given the history that cannot be bucked.
But at this stage, with the Old Trafford understudies not looking the part and Chelsea flying, the future looks blue rather than red.
Од статија зашто Челзи би ја земал титулата а не Манчестер Јунајтед. Ми се допаѓа крајот =]

В

Вори

Гостин
Нормално.
Ќе го стаи Блатер да суди за Франција некоја утакмица каде што треба да се усере и завршена работа.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Па и слика од Стемфорд Бриџ клале, плавото во позадина, натписите за Џон Тери. :icon_mrgr
Им е*ам матер им е*ам
Татко ми дека работи на Скопскиот Аеродром Александар Велики,во вип има "праено муабет" со Мишел Платини кога беше во Скопје...ми вика штета што ни ти земав автограм...јас му викам бегај бе каков автограм,го исфли челзи од полуфинале да му земам автограм на тој апаш

В

Вори

Гостин
Што му требаше на Супер Френк да го постира ова,пак да се нервирам коа ќе го видам овој ќелав идиот..не знам.
Али клетвите мои ќе го фатат,кога-тогаш,тоа не му бега сигурно:wink:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Кој го кладе тој судија бе..ццц :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop